7 Cadangan Kedai Perabot Cyberjaya Paling Best

Umni Afifah

Semua orang pasti bersetuju, bahawa keindahan rumah tidak akan dipisahkan dari sokongan perabot yang mengisi di dalamnya.

Dan inilah sebabnya pasangan suami isteri, terutamanya mereka yang baru berkahwin, untuk memilih perabot secara selektif.

Terpilih dalam pemilihan katil, almari pakaian, kerusi, sofa dan pelbagai perabot lain yang memerlukan perhatian mereka sendiri.

Bukan sahaja kita perlu bijak dalam memilih perabot mana yang diperlukan, kita juga perlu lebih selektif dalam menentukan kedai perabot mana yang dipercayai sama ada dari segi produk, harga atau perkhidmatan.

Bagi mereka yang tinggal di bandar Cyberjaya, ia patut bersorak, kerana walaupun hanya sebuah bandar kecil, di sini terdapat banyak pilihan kedai perabot yang boleh digunakan sebagai pilihan.

Dan dipetik dari pelbagai sumber yang boleh dipercayai, kedai perabot di bawah adalah tempat yang mesti dimasukkan dalam senarai rujukan anda dari segi memenuhi keperluan perabot rumah anda.

7

YCH Home Living

AlamatRio, No 3, IOI, Lebuh Puteri, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60126957141

YCH Home Living pada dasarnya disyorkan! Anda tidak boleh lupa memasukkannya ke dalam senarai kedai perabot yang mesti dikunjungi di near me Cyberjaya!

Sebabnya, kedai perabot kayu jati ini menawarkan perabot dengan model yang baik, mewah dan kontemporari. Dijamin, prestasi rumah impian anda akan kelihatan lebih elegan.

Anda mesti ingin tahu tentang koleksi, bukan? Jom ikuti Instagram kedai ini! Dijamin, anda pasti akan jatuh cinta dan ingin memesannya dengan segera.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Seri Kembangan Murah & Best

6

SSF @ DPULZE Cyberjaya

AlamatG-01 Dpulze Shopping Centre, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60195176910

SSF @ DPULZE Cyberjaya adalah salah satu pengeluar perabot yang datang dengan mengutamakan kualiti melalui produk unggul.

Kedai itu, yang merupakan sebahagian daripada Kumpulan FKJ, bukan sahaja menyediakan produk sedia untuk digunakan, tetapi juga menyediakan perkhidmatan pesanan atau tersuai mengikut permintaan dan kehendak pelanggan.

Hasilnya sangat baik, pembersihannya sempurna. Secara keseluruhan,SSF @ DPULZE Cyberjaya adalah yang terbaik! Jadi, jangan buat dalam senarai rujukan anda!

5

Kitchen Shop

AlamatLG11, Dpulze Shopping Centre, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60383251318

Kitchen Shop adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam Kedai Perabot Cyberjaya yang menjual pelbagai perabot kayu jati, mahogani, trembesi dan bahan-bahan sonokeling berkualiti tinggi.

Kelebihan syarikat ini ialah mereka menghasilkan perabot mentah dan untuk perkara penamat diserahkan kepada pelanggan. Jadi anda bebas memilih warna kegemaran anda.

Pesanan juga mudah, anda boleh memesan dalam talian melalui Whatsapp atau halaman rasmi.

Oleh itu, anda tidak perlu bersusah payah meninggalkan rumah untuk mendapatkan barangan perabot impian anda.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Semenyih Paling Lengkap

4

hause.my

Alamat65, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyberjaya, 63000 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-21.00
Nombor Telefon+60123499545

hause.mya dalah sebuah syarikat yang terlibat dalam pengeluaran perabot khas bandar Cyberjaya. Kedai ini menawarkan pelbagai jenis perabot dalaman dan luaran seperti meja, kerusi, sofa, kabinet ke set bilik, dll.

Kedai ini, yang telah terlibat sejak tahun 1990, menyediakan pelbagai bahan mentah berkualiti seperti HPL Coating, PVC, Melamine Paint, Duco Paint to Plywood.

Bagi reka bentuk, pilihannya adalah gaya minimalis, moden, shabbychic, retro dan gaya klasik.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi kedai ini. Selain mempunyai kedai dalam talian, anda juga boleh mengunjungi kedai luar talian mereka secara langsung di Bawu III, Batealit.

3

Asian Home Design Furniture

AlamatNo1, Block F, 1, Jln GC 3, Cyberjaya, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+601112930798

Asian Home Design Furniture adalah sebuah lagi syarikat yang terlibat sebagai pembekal dan pengilang Rattan Furniture, Relief, Sculpture, Gazebo, Kaligrafi & Kraftangan di bandar Cyberjaya.

Syarikat ini bersedia untuk melayani jualan dalam talian dan luar talian. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan boleh dikatakan agak murah kerana barangan dihasilkan sendiri.

Anda boleh menemui pelbagai jenis reka bentuk perabot di sini. Selamat dan terjamin membeli-belah? Asian Home Design Furniture adalah jawapannya.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Banting Terbaik & DiSyorkan!

2

ZANV Home Living

AlamatP2-15 & 16 Shaftsbury Square, Persiaran Multimedia, Cyber 6, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – MInggu : 11.00-19.30
Nombor Telefon+60383286777

ZANV Home Living adalah salah satu kedai perabot di Cyberjaya yang telah melayani banyak pesanan dari pelbagai bandar di nusantara.

Bukan sahaja menawarkan kerusi dan meja, ZANV Home Living juga menyediakan banyak pilihan perabot lain seperti daun pintu, kabinet, sofa, lukisan pigura, dan juga hiasan dinding.

1

Home’s Harmony

AlamatG17, Dpulze Shopping Centre,, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60383221448

Anda juga boleh mendapatkan pelbagai model perabot dengan pelbagai tema di Home’s Harmony yang terletak di Dpulze Shopping Centre,, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia.

Seperti namanya, kedai ini adalah salah satu kedai perabot terdekat di Cberjaya yang mempunyai penilaian yang baik dari pelanggan.

Selain menyediakan barangan berkualiti, Home’s Harmony juga menawarkan harga yang rendah dan kompetitif.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment