√ 10 Kedai Bunga Terbaik Pasir Gudang & Berkualiti

Team A

Pada kesempatan ini Carikedai.com akan berkongsi dengan anda yang mencari kedai bunga untuk digunakan untuk majlis perkahwinan, perasmian, hari lahir, acara graduasi, ucapan takziah dan lain-lain.

Kedai bunga Pasir Gudang terdiri daripada pelbagai jenis kedai seperti kedai yang menjual tangkai bunga sahaja, kedai bunga yang mengatur sejambak bunga, kedai bunga papan, bunga berdiri dan lainnya.

Bagi anda yang memerlukan gubahan bunga, berikut adalah senarai kedai bunga di Pasir Gudang yang boleh jadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Bunga Pasir Gudang, Johor

1. Kedai bunga & kraftangan Mulan

Senarai pertama kita mulakan dari Kedai bunga & kraftangan Mulan yang ada di Jln Rambai 11, Taman Kota Masai.

Mereka menawarkan pelbagai jenis bunga segar, gubahan bunga untuk pengantin, hantaran pengantin, bunga hidup dan sejambak dengan kualiti yang amat disyorkan.

Bagi anda yang nak cari khususnya keperluan pengantin kedai pasu bunga near me ini amatlah disyorkan.

Alamat: 5, Jln Rambai 11, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


2. MANJALARA FLORAL DESIGN

Manjalara Floral Design menawarkan perkhidmatan yang sangat baik, mesra, sabar dan menampung permintaan / pesanan tersuai pelanggan.

Bagi anda yang suka bunga segar harus datang ke sini, mereka mempunyai banyak variasi termasuk bunga tiruan, kubah bunga yang dipelihara dan banyak lagi.

Bunganya cantik, penghantaran tepat pada masanya dan harga pun berpatutan.

Alamat: 8a, Jln Ekoperniagaan 10, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


3. Seri Putih Florist & Gifts

Seri Putih Florist & Gifts menawarkan perkhidmatan pembuatan pelbagai jenis sejambak/bouquet, kotak buah, hadiah, hiasan untuk pelbagai acara macam hari lahir, graduation dan anniversary.

Kedai bunga Pasir Gudang ini juga menawarkan perkhidmatan hiasan untuk majlis khas anda, sila rujuk ke kedai sesuai alamat yang telah disenaraikan.

Alamat: IKS No. 3 Sg. Buloh Recreation Park, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


4. Jacqueline Decoration House

Cadangan kedai bunga Pasir Gudang berikut ini terletak di Jalan Serangkai 2, Taman Bukit Dahlia, menjual pelbagai barangan bagus dengan harga murah.

Berbagai bagai hantaran, akesori hantaran, gubahan bunga segar, sejambak bunga dan barang barang decor boleh didapati di kedai Jacqueline Decoration House ini.

Alamat: 22-30, Jalan Serangkai 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


5. boom florist jb

Bloom Florist Jb dicadangkan pula bagi anda yang ingin memesan pelbagai produk gubahan bunga dan pelbagai jenis sejambak dengan hasil tempahan yang cepat dan hasil pun berbaloi dengan kualiti.

Kedai bunga Johor Bahru ini juga mempunyai service pelanggan yang tiptop, sejambaknya sangat cantik sama ada penghantaran cepat dan tepat pada masanya ke destinasi anda, sangat disyorkan.

Alamat: Jalan Lampam 42, Taman Tanjung Puteri Resort Pasir Gudang, 81700 Johor Bahru, Johor, Malaysia


6. Leyana Bouquet Florist Jb

Buka setiap hari bermula dari 10.00pagi hingga 18.00petang ada kedai Leyana Bouquet Florist Jb yang menawarkan pelbagai jenis sejambak dengan reka bentuk terkini untuk pelbagai majlis umum.

Untuk pemesanan anda boleh membuat tempahan secara dalam talian melalui Whatsapp atau sila rujuk ke kedai sesuai alamat yang telah disenaraikan.

Alamat: 6, Jalan Mawar 46, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


7. Honeymoon Shop

Berikut ada kedai bunga yang disyorkan bagi anda khususnya yang nak cari barangan perkahwinan yang anda perlukan.

Honeymoon Shop menjual pelbagai jenis gubahan bunga, gubahan hantaran, bunga telur, cenderamata dan aksesori lain yang terkait dengan perkakwinan.

Alamat: 38, Jalan Sejambak 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


8. Jemari Ummi Shop

Jemmari Ummi Shop yang terletak di No 75, Jalan Serindit 9, Taman Scientex ini menawarkan tempahan jenis gubahan bunga dan sejambak sesuai reka bentuk yang anda mahukan.

Anda boleh memesan secara dalam talian melalui whatsapp atau sila rujuk ke kedai kerana mereka buka setiap hari bermula dari 10.00pagi hingga 18.00petang kecuali hari Ahad.

Alamat: 75, Jalan Serindit 9, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


9. Suziie Craft

Kedai Suziie Craft menawarkan bunga arthifical atau tiruan untuk pelbagai keperluan khususnya hiasan untuk majlis umum.

Anda juga boleh memesan perkhidmatan mereka seperti menghias pesta ulang tahun khususnya, untuk masalah kraftangan dan hiasan mereka pakar.

Alamat: 2, Jln Tenang 5, Kampung Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


10. Koleksi N & A (Kedai Alatan Jahit & Kraftangan)

Cadangan kedai bunga Pasir Gudang yang terakhir ada kedai Koleksi N & A di Kompleks Pusat Bandar, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang.

Untuk bunga yang dijual di kedai ini kebanyakannya bunga tiruan atau arthifical guna bahan-bahan tertentu yang indah dengan pelbagai warna dan reka bentuk.

Disyorkan untuk anda yang mencari bunga untuk hiasan rumah atau hiasan tertentu, kualitinya tidak dapat dipersoalkan kerana kedai bunga JB ini mendapat ulasan yang baik daripada pelanggan.

Alamat: Level 3 – 46, Kompleks Pusat Bandar, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment