[Terkini] 8 Cadangan Kedai Cermin Mata Kuala Selangor

Umni Afifah

Apabila kita semakin tua atau memasuki kolej, penglihatan kita merosot, dan kita mungkin kehilangan keupayaan kita untuk melihat dengan jelas. Ini pastinya akan memberi kesan kepada kualiti hidup kita, terutamanya apabila kita bekerja.

Pelbagai kaedah, termasuk memakai kanta lekap atau memakai cermin mata, boleh digunakan untuk menangani masalah ini. Kerana kanta lekap boleh menjadi tidak selesa bagi sesetengah individu, cermin mata mungkin alternatif terbaik.

Pengguna mempunyai banyak pilihan dengan pelbagai pilihan kedai cermin mata. Tambahan pula, kedai-kedai ini menjadi semakin digital, dengan lebih banyak menggunakan laman web dan platform media sosial. Hasilnya, kami akan memberitahu anda tentang kedai optik terbaik di Kuala Selangor.

8

MATA by Optometrist Puncak Alam

AlamatNo. 27, Jalan Niaga Bestari 7, Puncak Bestari, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Rabu : Closed
Nombor Telefon+60333964200

MATA by Optometrist Puncak Alam terkenal sebagai pusat optometris profesional yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai di Kuala Selangor sejak tahun 1957.

Optometris amalan mereka yang berkelayakan pasti akan memberi anda penjagaan penglihatan berkualiti tinggi menggunakan teknologi canggih.

Kepakaran kedai cermin mata Puncak Alam ini membolehkan mereka membantu pesakit mereka dalam pelbagai kaedah, termasuk kawalan miopia pada kanak-kanak, ketegangan mata digital, pemasangan kanta progresif, rawatan ortho k, teknologi kanta anti-virus, pemasangan kanta lekap optimum, dan pemeriksaan mata teroptik teroptik, dan pemeriksaan penglihatan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Mata Petaling Jaya Paling Best

7

JOM! LOOK LOTUS’S KUALA SELANGOR

AlamatLot 15&16, Lotus’s Kuala Selangor, Jalan Medan Niaga 2, Medan Niaga, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60167003328

JOM! LOOK LOTUS’S KUALA SELANGOR berusaha untuk menyediakan pelanggan dengan pengalaman yang teliti sambil mencipta kaca mata berkualiti tinggi.

Anda pasti akan memperoleh nasihat yang sesuai mengenai cermin mata anda yang sesuai jika anda menggabungkan kecekapan, kecemerlangan, dan keanggunan.

Anda tidak perlu risau tentang kualiti kerana mereka bekerjasama dengan pengeluar terkenal. Mereka percaya dalam mencipta cermin mata dengan keperibadian yang berbeza. Akibatnya, jika anda mencari sepasang cermin mata baharu, jangan teragak-agak untuk menghubungi mereka!

8

Gold Vision Signature -Optometry & Optical (Eco Grandeur)

Alamateco grandeur, 3-G, Jalan Eco Grandeur 1/8, Puncak Alam, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60169137723

Gold Vision Signature -Optometry & Optical (Eco Grandeur) telah berniaga sejak tahun 2003, dan mereka telah membuka banyak lokasi dan memperoleh anugerah atas usaha mereka.

Pelanggan yang setia akan menyukai hakikat bahawa mereka mempunyai program ganjaran.

Dengan lebih daripada 100 lokasi, mereka mencapai kejayaan besar pada tahun 2016.

Di mana-mana pelbagai kedai mereka, anda akan dapat memperoleh pelbagai cermin mata hitam, bingkai, dan kanta.

Jom Baca : [Terkini] 7 Kedai Cermin Mata Klang Paling di Syorkan

5

Kedai Cermin Mata murah ( Nur- Ain Optometrist

AlamatNo 63, Jalan Negara, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-21.00
Nombor Telefon+60193115445

Kedai Cermin Mata murah ( Nur- Ain Optometrist telah berkembang dari permulaan yang sederhana pada tahun 1989 untuk menjadi “pemimpin dalam sektor penjagaan mata” yang bercita-cita untuk menjadi lebih daripada sekadar pembekal penjagaan mata.

Kedai Cermin Mata murah ( Nur- Ain Optometrist adalah rantaian runcit optik terbesar di Kuala Selangor, serta yang pertama dan satu-satunya yang diiktiraf oleh Bursa Malaysia.

Dengan lebih daripada 180 tapak di seluruh Amerika Syarikat dan lebih daripada 230 pakar oftalmologi kakitangan, kami bersedia membantu.

4

Menara Optometry Kuala Selangor

AlamatNo.48, Jalan Melati 3/17, Bandar Melawati, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-20.00
Nombor Telefon+60332811697

Whoosh! Cermin mata akan dapat memuaskan trend yang menghargai gaya dan kualiti dalam cermin mata dan cermin mata mereka dengan reka bentuk yang bergaya dan unik.

Mereka menyediakan banyak pilihan corak dalam tiga gaya yang semuanya berharga berpatutan. Bingkai bergaya mereka dari Korea dibahagikan kepada empat jenis utama.

Mereka bergaya, bandar, vintaj, dan couture, untuk menamakan beberapa. Prosedur ini mungkin agak mudah dan mudah.

Hanya pilih bingkai kegemaran anda, periksa mata anda, dan ambil cermin mata anda dalam masa 30 minit! Akibatnya, lihat cermin mata mereka yang direka dengan hebat.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Mata Shah Alam Paling Best

3

Yuslia Optometry

AlamatNo. 23-G, Jalan Medan Niaga 6, Kampung Baharu, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60182457670

Pada tahun 2017, kaca mata Yuslia Optometry diasaskan dan ditubuhkan.

Mereka menikmati kacamata, tetapi ia lebih merupakan lanjutan daripada minat mereka terhadap reka bentuk dan fesyen.

Kualiti produk akan menjadi kebimbangan utama mereka. Pelanggan akan menerima kualiti tertinggi daripada mereka, dan mereka akan dianggap sebagai VIP.

Mereka tidak akan melayani pengguna dengan sikap “kerana ini adalah tugas saya”. Pelanggan akan berasa selesa semasa pengalaman pembelian mereka.

Mereka akan memberi mereka bantuan yang paling besar, sama ada di laman web atau secara peribadi.

2

Y.K.Vision

AlamatNo 32, Ground Floor, Jalan Raja Jalil, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-20.00
Nombor Telefon+60195016106

Sejak tahun 2010, Y.K.Vision telah menjadi kedai optik Jepun di No 32, Ground Floor, Jalan Raja Jalil, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia dan pasukannya yang mahir dan berpengalaman optometris Malaysia bertujuan untuk memenuhi semua keperluan optik anda sambil mengekalkan reputasi yang baik untuk pemeriksaan mata untuk pelanggan dari semua peringkat umur.

Kepakaran diutamakan di Galeri Y.K.Vision, dengan nasihat profesional mengenai penyelesaian cermin mata terbaik untuk gaya hidup seseorang.

Selain itu, mereka pakar dalam menggunakan kaedah pemeriksaan mata yang komprehensif untuk menilai dengan tepat keperluan optik pelanggan mereka.

Menggunakan peralatan canggih memastikan bahawa semua langkah mereka adalah setepat mungkin.

Tambahan pula, pilihan cermin mata dan cermin mata hitam mereka dibuat sepenuhnya daripada bahan Jepun berkualiti tinggi. Matlamatnya adalah untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada penggunanya walaupun selepas mereka membuat pembelian.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Mata Terengganu Best

1

THE OPTICAL MARQUEE

AlamatNO.32, GROUND FLOOR, Jalan Raja Jalil, 45000 Kuala Selangor, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60164267669

THE OPTICAL MARQUEE mengambil pendekatan yang seimbang untuk semua aspek optometri (bingkai, kanta, dan pemeriksaan mata), menyediakan sehenti kedai dan meningkatkan persepsi nilai.

Gabungan kemahiran klinikal / optometri profesional penjagaan mata dan kecekapan THE OPTICAL MARQUEE dalam barangan, teknologi, dan prosedur menghasilkan pengalaman penjagaan penglihatan terbaik yang mungkin.

Mereka mempunyai lebih daripada 100 lokasi di lima benua di 19 negara. Pusat Wawasan THE OPTICAL MARQUEE adalah suasana yang moden dan selesa di mana anda akan segera merasa selesa.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment