10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Melaka Paling BEST

Ahmad Munafidzu

Memasang filem tingkap pada kenderaan beroda empat bukan sahaja untuk mencantikkan penampilan kereta kegemaran anda.

Tetapi ia juga berguna untuk mengekalkan penglihatan pemandu semasa memandu, sama ada pada waktu siang atau malam.

Walau bagaimanapun, pemasangan filem tingkap kereta tidak boleh cuai dengan tujuan hanya gelap, kerana ini boleh menjejaskan penglihatan pemandu semasa memandu.

Pada masa ini, terdapat banyak filem kereta di pasaran dan harganya berbeza-beza, bergantung pada kualiti dan jenama.

Di Melaka, terdapat banyak kedai filem kaca. Walaupun begitu banyak, kadang-kadang ia membuat pelanggan keliru tentang memilih tempat terbaik untuk mendapatkannya, yang boleh dipercayai dan berpatutan.

Bagi anda yang masih keliru tentang kedai filem tingkap terbaik dan paling dipercayai di bandar Melaka, beberapa cadangan berikut mungkin menjadi pilihan.

1

Myz Jaya

AlamatHANG TUAH JAYA, 16, Jalan MP2, Taman Merdeka Permai, 75350 Batu Berendam, Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60176259591

Rujukan seterusnya ialah Myz Jaya yang mengkhusus dalam penjualan dan pemasangan filem tingkap pelbagai jenama, baik untuk kereta, rumah, bangunan dan bangunan.

Ditubuhkan sejak Januari lama dan masih wujud sehingga kini, menjadikan nama Myz Jaya di Melaka cukup dipercayai oleh masyarakat sekitar sebagai salah satu pasangan kaca terbaik di Melaka.

Kedai cermin kereta near me yang sering menawarkan promosi menarik menyediakan pelbagai produk jenama terkenal seperti HD Autofilm, 3M Autofilm, Sungard, V-Kool, B-Gard Ceramic Film, Solargard, MAXIMUM, Sunmars, dll.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Pahang Terbaik

2

MyEzy Auto Glass

AlamatNO 39, JALAN MP1 TAMAN MERDEKA PERMAI BATU BERENDAM, 75350 Malacca, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60196765556

Bengkel pakar filem tingkap kereta ini memberikan jaminan terbaik dan perkhidmatan selepas jualan untuk para pelanggannya.

Sehingga kini, MyEzy Auto Glass telah menyediakan lebih daripada 10,000 unit kenderaan di Melaka, sudah tentu pada harga rendah yang berpatutan dan juga kualiti terbaik.

Kedai cermin kereta murah near me ini murah dan mutu kerja cepat, hasilnya sangat memuaskan.

Untuk pilihannya, pengedar ini telah menyediakan filem tingkap jenama 3M, Blacklist, Llumer, Huper Optik, Masterpiece, Solar Gard, CPF1, V Kool, Infinity, dll.

3

AG Car Windscreen Sdn. Bhd.

Alamat41, Jalan Seri 7, Taman Cheng Baru, 75250 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30–18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60122890209

Semua jenis kaca kereta, kedua-dua asal dan hiasan seperti V Kool, Masterpiece, 3M, Solar Gard, Cool Plus, Iceberg, Orpro, hingga Crystal Ice boleh didapati sepenuhnya di kedai ini.

Yup, kerana AG Car Windscreen Sdn. Bhd. adalah salah satu ejen pengedar yang dipercayai yang telah berkhidmat kepada beribu-ribu pelanggan di Melaka.

Ditubuhkan sejak lama, AG Car Windscreen Sdn. Bhd. telah menjadi salah satu tempat yang paling dipercayai untuk memasang filem tingkap untuk masa yang lama di Melaka.

Tidak hairanlah bengkel ini sentiasa sesak setiap hari.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Rawang Paling Best

4

S. Klas Sdn Bhd

AlamatNo A-4-G P/Puri Malim, Tmn P/Puri Malim, Jalan Malim, 75250 Malacca, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6063352228

Terletak di kawasan yang sangat strategik dan mudah diakses, S. Klas Sdn Bhd sering digunakan sebagai destinasi oleh orang-orang di Melaka sebagai tempat untuk memasang filem tingkap kereta mereka.

S. Klas Sdn Bhd dikenali sebagai peniaga rasmi jenama Llumar Window Film.

Menawarkan harga jualan yang agak murah dan berpatutan, menjadikannya salah satu tempat filem tingkap kegemaran di Melaka.

5

Dr Cermin Melaka

Alamat9493, JALAN TUN RAZAK, OFF JALAN PERINGGIT JAYA,, 75400 Malacca, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60166111520

Adakah anda sedang mencari tempat terbaik lain untuk memasang filem tingkap di sekitar kawasan Melaka? Bagaimana dengan pergi ke Dr Cermin Melaka?

Kedai tukar cermin kereta near me juga merupakan salah satu penyedia perkhidmatan pemasangan filem tingkap terbaik dan paling dipercayai di Melaka.

Menurut ulasan pelanggan, perkhidmatannya sangat memuaskan, mutu kerja cepat, hasilnya juga memuaskan.

Bagi anda yang ingin mencantikkan kaca kereta, rumah, restoran, ruang pejabat, bangunan, kafe, pangsapuri atau bangunan lain, anda boleh menjadikan Dr Cermin Melaka sebagai alternatif.

Jom Baca : 7 Cadangan Kedai Cermin Kereta Sungai Buloh BEST

6

Sifuk Cermin

AlamatPlot 7 iks automotif terminal kenderaan berat autocity, Melaka International Trade Centre, 76100 Durian Tunggal, Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60196291979

Adakah anda malas untuk meninggalkan rumah kerana kesesakan lalu lintas? Bersantai, Sifuk Cermin bersedia menerima panggilan ke alamat yang anda mahukan dan bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua keperluan kaca kereta anda.

Bukan sahaja kereta, bengkel ini juga menyediakan perkhidmatan pemasangan kaca hiasan untuk restoran, rumah, bangunan atau bangunan lain, tentu saja, pada harga yang agak berpatutan.

7

Kian Lee Fatt Motor

Alamat6A, Jalan Berkat 10, Taman Malim Jaya, 75250 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6063353232

Pelbagai filem tingkap kereta atau bangunan disediakan untuk anda dalam Kian Lee Fatt Motor kualiti perkhidmatan tempat itu tidak dapat dipersoalkan.

Walaupun bukan peniaga rasmi, ejen pengedar ini menjual dan menyediakan filem tingkap jenama terkenal, seperti 3M, Masterpiece, Cool Plus, Oneway, Iceberg, Orpro, Solargard, Degree, Vkool pada harga jualan borong yang rendah.

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Shah Alam

8

Mr Cermin Trading

AlamatSU 117, Jalan Terendak Heights 1, TAMAN TERENDAK HEIGHTS, 76300 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60102261759

Tidak berpuas hati dengan keputusan beberapa tempat sebelum ini dan masih mencari kedai terbaik yang menyediakan perkhidmatan pemasangan filem tingkap di Melaka?

Dalam kes itu, cuba datang ke Mr Cermin Trading di Jalan Terendak.

Kedai repair cermin kereta near me Menurut ulasan pelanggan, kedai ini juga menawarkan hasil yang memuaskan kerana disokong oleh produk berkualiti dan juruteknik yang boleh dipercayai.

Mengenai harga atau kos pemasangan, anda boleh bertanya terus kepada Mr Cermin Trading melalui CP yang disenaraikan.

9

Alai Cermin 

AlamatJalan Malim, Kompleks Kesidang, 75250 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60162067266

Seterusnya ialah Alai Cermin . Sesungguhnya, tempat itu tidak begitu luas, tetapi mengenai kualiti dan hasil, bengkel yang satu ini tidak perlu diragui.

Menduduki rumah kedai 2 tingkat, Alai Cermin bersedia untuk menyediakan perkhidmatan memasang filem tingkap kereta, restoran, rumah, bangunan, pejabat, kafe atau bangunan lain di Melaka.

Pelbagai filem tingkap yang ditawarkan di sini terdiri daripada pelbagai jenama dan disokong oleh sumber profesional dan berpengalaman dalam bidang mereka.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Klang Paling di Syorkan

10

DS Windscreen Glass

Alamat8, Jalan Semabok Jaya 12a, Taman Semabok Jaya, 75050 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.00
Nombor Telefon+60195502929

Di Melaka, DS Windscreen Glass sudah menjadi sangat popular sebagai salah satu tempat terbaik untuk memasang kereta dan membina filem tingkap. Boleh dikatakan, sangat disyorkan!

Sebabnya, kerja ini dikendalikan secara langsung oleh juruteknik profesional dan berpengalaman dalam bidang mereka, jadi hasilnya sangat kemas, sempurna.

Produk yang ditawarkan di sini termasuk Orpro Windows Film, 3M Auto Film, Iceberg, V-Gard, Sun Control dan Anti-Scratch.

Mengenai jaminan, tidak perlu diragui, kerana DS Windscreen Glass adalah peniaga yang sah.

Originally posted 2023-01-28 01:00:00.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

2 thoughts on “10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Melaka Paling BEST”

Leave a Comment