[Terkini] 7 Cadangan Kedai Emas Batu Caves BEST

Winda Afrianti

Membeli emas logam berharga adalah salah satu aktiviti yang sering dijalankan oleh masyarakat. Selain digunakan sebagai barang kemas, emas juga sering dianggap sebagai simpanan pada masa akan datang.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa pembelian logam berharga ini agak popular di kalangan orang ramai. Di bandar Batu Caves sendiri terdapat beberapa kedai emas yang menjual barangan dengan model mengikut trend.

Sekiranya anda mencari kedai emas di Batu Caves yang mempunyai koleksi barangan yang baik dan berkualiti, dalam tinjauan ini Rahermurrahman akan memberikan maklumat.

1

Kedai Emas dan Permata Sri Anggun

AlamatSri Gombak, No 92G Jalan Prima SG 3 Taman Prima, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuJumat : Closed
Selasa – Minggu : 11.00 AM – 07.00 PM
Nombor Telefon+60199899222

Kedai emas pertama di Batu Chaves ialah Kedai Emas dan Permata Sri Anggun.

Kedai emas sri anggun gombak menjual pelbagai jenis barang kemas yang boleh anda beli.

Salah satu barang kemas yang dijual di tempat ini ialah perhiasan logam emas. Dari barang kemas dalam bentuk earring, gelang, rantai hingga cincin, semuanya boleh didapati di tempat.

Di samping itu, Kedai emas sri pinang juga menerima penjualan perhiasan emas daripada pelanggannya pada harga mengikut persetujuan bersama.

Jika anda berminat untuk membeli barang kemas di Kedai Emas dan Permata Sri Anggun, anda boleh mengunjungi kedai mereka di alamat Sri Gombak, No 92G Jalan Prima SG 3 Taman Prima, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

Jom Baca : [Terkini] 7 Cadangan Kedai Emas Bangi Paling di Syorkan

2

KEDAI EMAS SRI TANAHMAS

Alamat27, Jalan SG 1/6, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00 AM – 08.00 PM
Nombor Telefon+60127173382

Seterusnya ialah kedai emas yang dipanggil KEDAI EMAS SRI TANAHMAS.

Kedai emas sri tanah mas menjual pelbagai jenis barang kemas, kedua-duanya diperbuat daripada logam emas dan lain-lain.

Model yang dibuat di kedai emas ini juga sangat baik dan unik. Begitu ramai pelanggan sering melakukan aktiviti mereka di kedai ini.

Jika anda berminat untuk membeli barang kemas di kedai emas sri tanah mas, anda boleh mengunjungi kedai ini di alamat 27, Jalan SG 1/6, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

3

Vindy Jewellery Sdn Bhd

AlamatLot G07 Selayang Mall,Taman Selayang Utama, Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.30 AM – 09.30 PM
Nombor Telefon+60361368236

Kemudian terdapat sebuah kedai barang kemas yang dipanggil Vindy Jewellery Sdn Bhd. Ia tidak jauh berbeza dengan kedai emas sebelumnya.

Di kedai emas selayang mall menjual pelbagai jenis barang kemas dengan model terkini. Perkhidmatan mesra dari pekerja menjadikan pelanggan selesa membeli-belah di tempat ini.

Alamat Vindy Jewellery Sdn Bhd ialah Lot G07 Selayang Mall,Taman Selayang Utama, Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

Jom Baca : 15 Cadangan Kedai Emas Shah Alam Paling di Syorkan

4

Kedai Emas Bunga Raya (Gombak)

Alamat10243, Jln Batu Caves, Taman Samudra, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.40 AM – 09.00 PM
Nombor Telefon

Kedai emas seterusnya di Batu Caves ialah Kedai Emas Bunga Raya (Gombak). Kedai barang kemas ini adalah salah satu kedai emas berkualiti di bandar Batu Caves.

Sudah ramai pelanggan yang membeli-belah di kedai emas bunga raya giant batu caves dan mereka berasa berpuasa untuk barangan dan perkhidmatan dari kedai ini.

Di samping itu, barang kemas yang dijual di kedai emas murah di gombak sentiasa mengikuti model semasa. Jika anda berminat untuk membeli-belah di Kedai Emas Bunga Raya (Gombak).

Anda boleh mengunjungi kedai ini di alamat 10243, Jln Batu Caves, Taman Samudra, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

5

Kedai Emas Pakchu Gombak

Alamat10, Jalan SG 1/2, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30 AM – 05.30 PM
Nombor Telefon+601118816916

Seterusnya ialah kedai barang kemas yang dipanggil Kedai Emas Pakchu Gombak. Raman dan perkhidmatan yang mesra menjadikan kedai ini sentiasa dikunjungi oleh pelanggannya.

Di samping itu, model barang kemas di kedai emas gombak juga sentiasa mengikuti trend terkini. Alamat Kedai Emas Pakchu Gombak terletak di Jalan SG 1/2, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

6

Kedai Emas dan Permata Sri Anggun

AlamatSri Gombak, No 92G Jalan Prima SG 3 Taman Prima, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuJumat : Closed
Senin – Minggu : 11.00 AM – 07.00 PM
Nombor Telefon+60199899222

Kemudian terdapat sebuah kedai emas bernama Kedai Emas dan Permata Sri Anggun. Kedai ini telah memulakan perniagaan dalam bidang menjual dan membeli emas.

Barang kemas yang terdapat di tempat ini juga sangat lengkap. Dari emas logam, earring, gelang, rantai hingga cincin semuanya boleh didapati di Kedai Emas dan Permata Sri Anggun.

Di samping itu, di kedai emas murah gombak, ia juga bukan sahaja menjual barang kemas. Lebih daripada itu, Kedai Emas dan Permata Sri Anggun juga bersedia membeli barang kemas anda pada harga yang dipersetujui bersama.

Jika anda berminat untuk membeli barang kemas di kedai Emas dan Permata Sri Anggun , anda boleh mengunjungi alamat Sri Gombak, No 92G Jalan Prima SG 3 Taman Prima, Prima Seri Gombak.

7

Kedai Emas Mee Poh Sdn Bhd

Alamat30, Jalan Medan Batu Caves 1, Taman Medan, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin : Closed
Selasa – Minggu : 09.30 AM – 07.00 PM
Nombor Telefon+60361864833

Kedai emas seterusnya di Batu Caves dipanggil Mee Poh Sdn Bhd. Di tempat ini menjual pelbagai jenis barang kemas.

Dari barang kemas untuk setiap hari hingga perhiasan untuk majlis perkahwinan. Dengan perkhidmatan yang mesra dan model perhiasan terkini.

Kedai Emas Mee Poh Sdn Bhd terus berusaha untuk memberikan kepuasan kepada pelanggannya untuk mendapatkan barang kemas yang mereka mahukan.

Jika anda berminat untuk membeli barang kemas di Mee Poh Sdn, anda boleh mengunjungi alamat 30, Jalan Medan Batu Caves 1, Taman Medan, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

Jadi itulah beberapa kedai emas di Batu Caves yang mempunyai kualiti yang baik. Bagaimana pula, adakah anda berminat untuk membeli-belah di salah satu kedai emas ini?

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment