TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best di Kedah

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Kedah? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti fotostat, laminate, binding / jilid dokumen, mencetak dokumen, pengimbasan, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Kedah, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Kedah Terbaik

1. Kedai Fotostat & Alat Tulis

Cadangan kedai fotostat Kedah pertama ini terletak di Jalan Tandop, Kampung Teluk Bagan, 05400 Alor Setar, Kedah dikenal dengan staff layanan yang mesra pelanggan dan profesional.

Anda dapat mencetak dokumen dengan komputer di kedai fotostat murah near me ini, sama ada perkhidmatan fotostat hitam putih/berwarna, penjilidan, hardcover dan pelbagai barangan alat tulis amat lengkap disediakan.

Alamat: Jalan Tandop, Kampung Teluk Bagan, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Kedah Near Me


2. MNY Mega Trading (Alatulis & Fotostat)

Cadangan berikutnya ada MNY Mega Trading adalah pakar dalam urusan fotostat, pencetakan dan pembekal alat tulis yang terletak di Taman Wira Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah.

Kedai fotostat Alor Setar ini disyorkan kerana mendapat ulasan yang baik dari pelanggan, staff layanan yang sentiasa membantu anda serta harga yang ditawarkan berpatutan dan hasil berkualiti.

Alamat: Taman Wira Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia


3. Satria Plus Resources (Taman Pelangi, Alor Setar)

Satria Plus Resources merupakan kedai fotostat terdekat sekaligus sama ada perkhidmatan fotostat laminating, binding pembekal alat tulis dan banyak lagi di Jalan Kuala Kedah, Taman Pelangi, Alor Setar.

Kedai fotostat Alor Setar ini dikenal perkhidmatan yang baik untuk pelanggan dengan hasil yang berkualiti dan harga wajar disyorkan untuk anda.

Alamat: 1, Jalan Kuala Kedah, Taman Pelangi, 06600 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : TOP BEST 10 Kedai Sukan Kedah Near Me


4. saveprint copy centre

Bagi anda yang sedang mencari kedai menjual dan sewa mesin photostat Saveprint Copy Centre boleh menjadi cadangan untuk anda.

Sila anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang telah disenaraikan untuk maklumat lebih lanjut.

Alamat: 1483, Jalan Teratai, Taman Sultan Badlishah, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia


5. Printing & Copying Kristal

Cadangan seterusnya ada kedai satu hentian Printing & Copying Kristal yang menawarkan perkhidmatan berkaitan digital printing, pembekal alat tulis dan fotostat di Jalan Sekerat, Taman Sejati.

Kedai fotostat Sungai Petani ini menyediakan pelbagai macam cetakan sama ada yang berkaitan dengan fotostat iaitu seperti binding buku, scan dokumen, laminating dan banyak lagi.

Alamat: B6, Jalan Sekerat, Taman Sejati, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Kedah Near Me


6. Kedai Photostat

Kedai photostat Sungai Petani Ever Sun Copier menawarkan perkhidmatan fotostat bw/berwarna, binding, pembekal alat tulis, laminating dan lainnya di Taman Pekan Baru, Sungai Petani.

Menurut ulasan pelanggan kedai fotostat murah ini mempunyai kualiti fotostat yang baik dengan kakitangan yang ramah, kedai fotostat Sungai petani ini disyorkan bagi anda.

Alamat: 3 & 4, Jalan Patani, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia


7. Big Seven Enterprise

Bagi anda yang ada di kawasan Langkawi ada Big Seven Enterprise yang mempunyai perkhidmatan fotostat (warna&bw), laminate, binding, printing, service scan, fax dan email.

Kedai print Langkawi ini menawarkan juga pelbagai percetakan yang berkaitan dengan layanan cepat dan harga wajar.

Alamat: 4, Arked Pokok Asam 2 Langkawi Mall Kuah, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia

Baca : 45 Senarai Kedai Makan Alor Setar, Kedah


8. Su Sian Yen Sdn Bhd

Kedai print Langkawi Su Sian Yen juga menawarkan perkhidmatan fotostat dan mereka merupakan kedai pembekal alat tulis pejabat atau sekolah di Persiaran Bunga Raya Kuah, 07000 Langkawi, Kedah.

Kakitangan yang ramah sentiasa membantu anda dalam pengerjaan pelbagai hal yang berkaitan dengan photostat dan percetakan.

Alamat: 56, Persiaran Bunga Raya Kuah, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia


9. LG Photostat Solution

LG Photostat Solution mempunyai ulasan yang baik daripada pelanggan hasil yang berkualiti dan juga pekerja yang sentiasa membantu keperluan pelanggan pada hal yang berkaitan dengan fotostat.

Kedai fotostat Kulim ini menyediakan perkhidmatan antara lain hard cover, penjilidan, pembuatan rubeber stamp, name card kad kahwin dan banyak lagi dengan harga yang berpatutan amat disyorkan.

Alamat: 136, Jalan Putra B, Pusat Perniagaan Putra, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia

Baca : 25 Kedai Alat Tulis Kedah BEST & Syorkan


10. Copy Com Enterprise

Senarai terakhir kedai photostat near me ada CopyCom Enterprise yang disyorkan untuk anda warga Kulim, mereka adalah pakar dalam urusan fotostat, pembaikan printer dan komputer di Jalan A/1, Taman Selasih.

Anda boleh mencetak dokumen dengan komputer di kedai print Kulim, selain itu ada perkhidmatan seperti binding, laminating, fax, scan dokumen dan digital printing.

Alamat: 3291, Jalan A/1, Taman Selasih, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment