TOP 10 Kedai Fotostat Best di Pahang

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Pahang? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Pahang, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Best di Pahang

1. Fotostat Seri Murni (Kuantan) Sdn Bhd

Cadangan kedai fotostat Pahang yang pertama ini Fotostat Seri Murni yang terletak di Jalan Bukit Sekilau, 25200 Kuantan, Pahang.

Mereka merupakan pembekal mesin fotostat, selain itu anda juga dapat mencetak pelbagai keperluan digital milik anda di kedai fotostat Kuantan yang satu ini.

Alamat: B18, Tingkat Bawah, Jalan Bukit Sekilau, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Pahang Near Me


2. Master Copy Service

Master Copy Sevice juga dapat menjadi cadangan seterusnya, mereka merupakan pembekal mesin fotostat sama ada perkhidmatan pembaikan dan service mesin fotostat di Bandar Indera Mahkota.

Selain itu, kedai fotostat Kuantan ini pula merancang bekalan percetakan alat tulis pejabat, disyorkan.

Alamat: 45, Jln Indera Mahkota 3/11, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia


3. Lim Copy Centre Sdn Bhd

Untuk kedai fotostat Kuantan yang satu ini dikenal dengan perkhidmatan yang mesra pelanggan dengan hasil yang berkualiti dan harga berpatutan untuk pelbagai layanan.

Lim Copy Centre menawarkan perkhidmatan copy dokumen, binding, pengimbasan dokumen, percetakan, pembekalan alat tulis dan banyak lagi di Jalan Haji Abdul Aziz, Kuantan.

Alamat: 44 & 46, Jalan Haji Abdul Aziz, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Pahang Near Me


4. Kedai Fotostat & Bayar Bil Kaktie

Bagi anda yang ada di kawasan kampung sungai karang darat ada Kedai Fotostat & Bayar Bil Kaktie yang melayani perkhidmatan print documen, fotostat, scan document, percetakan dan banyak lagi.

Di kedai fotostat Kuantan ini, anda juga boleh membayar bil dalam talian sama ada memindahkan / menerima wang dari antara bank dalam talian, disyorkan.

Alamat: 2/34, Kampung Sungai Karang Darat, 26100 Kuantan, Pahang, Malaysia


5. Mr. Print

Mr.Print merupakan kedai percetakan digital yang boleh juga menawarkan perkhidmatan seperti fotostat, mengikat, percetakan dalam talian, faks, bekalan alat tulis dan banyak lagi di Jalan Semambu.

Dengan harga cetakan 20 sen dan fotostat 4sen, kedai fotostat Kuantan ini boleh dikatakan agak disyorkan kerana harganya berpatutan dan kualitinya tidak perlu dibimbangkan.

Alamat: B28 ground floor, Jalan Semambu, Semambu, 25350 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Pahang Near Me


6. Mentari Fotostat/Printing dan Servis Laptop IIUM

Untuk kali seterusnya terdapat perkhidmatan fotokopi di IIUM Lt 2 iaitu Mentari Fotostat yang menawarkan perkhidmatan seperti fotostat atau percetakan untuk anda pelajar amat disyorkan.

Dengan harga percetakan/fotostat hitam putih RM0.10 sehelai, lebih daripada 200 helai lebih murah, iaitu RM0.8 untuk warna satu, harganya ialah RM1.00 selain itu juga ada layanan bindin&laminating.

Alamat: International Islamic University Malaysia, Lot 02, Bangunan Wadi Budi, One Stop Centre, Jalan Sultan Ahmad Shah, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia


7. LTC Photostat Service

Untuk cadangan berikutnya disyorkan bagi anda di kawasan Temerloh ada LTC Photostat mempunyai staff kakitangan yang mesra dan bermanfaat.

Menyediakan perkhidmatan fotokopi dan percetakan dokumen dalam pelbagai saiz dan warna, mengimbas dokumen untuk menghasilkan salinan digital dan pelbagai pengikatan buku.

Alamat: 118, Jalan Persiaran Damai 1, Damai Court, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Pahang BEST


8. Sri Tanjung Copyprint Enterprise

Di kedai fotostat Temerloh ini, anda boleh mencetak atau mengimbas dokumen, dan yang paling penting ialah menyalin dokumen dengan perkhidmatan yang cepat.

Selain daripada itu Sri Tanjung Copy Enterprise juga menyediakan perkhidmatan pembekalan, pembaikan dan menyewa mesin fotostat dan juga pembekal alat tulis sama ada pelbagai jenis kertas.

Alamat: 28000 102, Jln Tan Sri Yahya, Bandar Sri Semantan, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia


9. Kedai Fotostat Rhodong Centre

Cadangan seterusnya ada kedai fotostat Rhodong yang siap melayani copy dokumen, tulis surat, mencetak passport sama ada layanan penghantaran PosLaju di Kompleks Dagangan Mahkota .

Kedai fotostat Kuantan ini dikenal mempunyai staff layanan pelanggan yang mesra, harga yang berpatutan dan siap dengan cepat disyorkan untuk anda.

Alamat: BG2 BLOK B KOMPLEKS DAGANGAN MAHKOTA, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Pahang Terbaik


10. Kedai photostat dan alatulis chemomoi

Kedai photostat dan alatulis chemomoi selain menjual alat tulis dan fotostat terdapat juga alat peralatan sukan dan perkhidmatan lain.

Unntuk anda yang berminat bisa melawat ke kedai yang ada di Jalan Utama Bukit Mendi – Felda Chemomoi, Kampung Chemomoi, 28310 Bentong.

Alamat: Bangunan dmart, Jalan Utama Bukit Mendi – Felda Chemomoi, Kampung Chemomoi, 28310 Bentong, Pahang, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment