TOP 10 Kedai Fotostat Best Kuala Lumpur

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Kuala Lumpur? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Kuala Lumpur, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Kuala Lumpur Terbaik

1. Bormas (Malaysia) Sdn. Bhd.

Bormas Sdn Bhd menjadi cadangan pertama kedai fotostat Kuala Lumpur, mereka menawarkan perkhidmatan yang amat lengkap baik itu fotostat, percetakan/printing, dan pembekal mesin fotosat/printer.

Terletak di bandar Chow Kit Bormas Sdn Bhd boleh menjadi cadangan bagi anda yang memerlukan perkhidmatan pantas yang berkaitan dengan percetakan atau perkara lain untuk pejabat/ sekolah.

Alamat: 526, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Chow Kit, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Kuala Lumpur Near Me


2. Fotostat 4 Sen Chow Kit

Cadangan kedai fotostat Kuala Lumpur seterusnya ini menawarkan perkhidmatan yang amat lengkap seperti fotostat warna, printing, laminating, binding buku dan banyak lagi di bandar Chow Kit.

Mereka juga menawarkan perkhidmatan penghantaran, dengan layanan service yang cepat boleh walk in or hantar melalui whatsapp dengan harga berpatutan disyorkan bagi anda.

Alamat: No. 59 & 59-1, Jalan Raja Muda Abdul Aziz, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


3. Maa Seng Photostat Centre

Maa Seng Photostat Centre bersedia untuk memenuhi keperluan anda seperti pelbagai jenis binding dan mencetak dokumen / buku dalam kuantiti yang banyak dengan harga rendah dan service cepat.

Mereka juga ada perkhidmatan lain seperti yang utama iaitu copy dokumen, laminating dan printing komputer disyorkan bagi anda pelajar/pejabat urusan terkait.

Alamat: 102, Jalan Tun H S Lee, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Kuala Lumpur Near Me


4. Zah Photostat Centre

Zah Photostat Centre siap melayani kebutuhan anda macam pindai (scan), cetak foto, laminasi, e-mel, penaipan dokumen, pelbagai jenis binding, fotostat dan print di kawasan Kampung Datuk Keramat, KL.

Kedai print Kuala Lumpur ini mempunyai staf pelayanan yang sangat membantu pelanggan dan kualiti yang dihasilkan amat baik serta harganya pun murah.

Alamat: No. 11D, D’ Mara, 54200, Jalan Enggang, Kampung Datuk Keramat, 54200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


5. Kedai Fotostat Murah (MF Top One Solution)

Cadangan seterusnya ada MF Top One Solution di Jalan 3/27A ,Seksyen, 1, Wangsa Maju, 53300 Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.

Mereka menawarkan perkhidmatan seperti printing, pelbagai jenis percetakan, fotostat, laminating, pelbagai jenis binding dan banyak lagi dengan harga murah tentunya.

Alamat: No.F2 ,Jalan 3/27A ,Seksyen, 1, Wangsa Maju, 53300 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kuala Lumpur Near Me


6. Wangsa Ceria Stationeries & Photocopy

Bagi anda yang ada di kawasan Wangsa Melati kedai fosotat satu ini boleh jadi cadangan untuk kebutuhan mendesak kerana mereka buka pada hari Minggu.

Walaupun harganya sedikit lebih mahal untuk perkhidmatan fotostat dari kedai lain, walau bagaimanapun mereka juga menjual pelbagai keperluan alat tulis untuk sekolah dan pejabat.

Alamat: No. 3G, Jalan Wangsa Setia 1, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


7. Achik Printing Taman Melawati (HQ)

Terletak di Wisma Achik, kedai print Kuala Lumpur ini menawarkan perkhidmatan yang sangat lengkap baik itu tentang percetakan, digital printing, dan juga perkhidmatan yang berkaitan dengan fotostat.

Achik Printing Taman Melawati memanglah famous bagi warga sekitar KL kerana service layanan yang tip top dengan hasil yang berkualiti dan harganya pun berpatutan sangat disyorkan.

Alamat: Wisma Achik 218, 219 & 220, Jalan Negara 2, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 15 Kedai Makan Kampung Baru, Kuala Lumpur Wajib Try


8. Good Friend Photostat Centre

Mendapatkan ulasan yang baik daripada pelanggan, Good Friend Photostat Center boleh menjadi penyelesaian untuk keperluan fotostat, percetakan, percetakan untuk urusan rasmi dan lain-lain.

Kedai fotostat Kuala Lumpur ini dikenal dengan service layanan yang cekap tentu dengan hasil yang berkualiti anda boleh menjadikan kedai ini cadangan untuk urusan percetakan dan printing.

Alamat: 59, Jalan Manis 4, Taman Bukit Segar, 56100 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


9. KM Office Supplies Sdn. Bhd.

Ada di kawasan Pandan Perdana, KM Office Supplies Sdn. Bhd. merupakan kedai fotostat dan percetakan sama ada mereka juga pembekal kebutuhan untuk perlatan pejabat/alat tulis.

Kedai fotostat Kuala Lumpur ini agak sesak setiap hari oleh pelanggan kerana mereka mempunyai perkhidmatan lengkap yang disokong oleh kakitangan perkhidmatan yang mesra pelanggan.

Alamat: No. 18G, Jalan Perdana 4/3, Pandan Perdana, 55300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 17 Kedai Makan Di Kuala Lumpur Sedap & Wajib Try


10. Gpartner Photostat & Printing Centre | Lucky Star

Cadangan terakhir disyorkan bagi anda yang ada di Bandar Damai Perdana, kedai fotostat Kuala Lumpur ini ialah pakar dalam urusan percetakan dan binding dokumen dalam kuantiti yang banyak.

Dengan kualiti cetak/copy yang amat baik dan harganya pun wajar, Gpartner Photostat & Printing amatlah disyorkan bagi anda yang adai di kawasan Bandar Damai Perdana.

Alamat: 16, Jalan Damai Perdana 1/9a, Bandar Damai Perdana, 56000 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment