[Terkini] Kedai Handphone Paling Lengkap dan Dipercayai di Perak

Team A

Semasa pandemik sekarang, semua aktiviti, baik pembelajaran mahupun aktiviti kerja, dituntut untuk menjadi semua digital bagi meminimumkan penularan pandemik yang semakin meluas.

Alat komunikasi hari ini sememangnya sangat diperlukan dalam menjalankan aktiviti, dan alat komunikasi pastinya tidak dapat dipisahkan dari setiap aktiviti harian yang kita lakukan, misalnya, handphone.

Pada kesempatan ini, rahemurrahman akan berkongsi tentang kedai handphone perak yang murah dan lengkap, jom lihat cadangan berikut ni.

1

Ring Ring Mobile Telecommunication

Alamat19, kompleks menara condong, Jalan Ah Cheong, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–22.00
Nombor Telefon+601133333268

Ring Ring Mobile Telecommunication adalah salah satu kedai telefon teluk intan yang disyorkan yang terletak tepat di kompleks menara condong, Jalan Ah Cheong, Pekan Teluk Intan.

Ring Ring Mobile Telecommunication menyediakan pelbagai jenama HP di pasaran, tentu saja, pada harga yang mesra, hp keadaan baru dan kedua.

Sekiranya anda keliru mencari tempat untuk menjual handphone anda, anda tidak bimbang kerana di Ring Ring Mobile Telecommunication juga membeli kedua HP pada harga yang berpatutan, dan juga di kedai phone near ring ring mobile memenerima perkhidmatan Handphone semua jenama.

2

Gadget Bajet Trading

Alamatno11,pusat komersial sentral intan, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–23.00
Nombor Telefon+60169787076

Gadget Bajet Trading adalah salah satu kedai handphone near me di Perak, mereka juga menyediakan pelbagai tawaran pilihan handphone yang baru dan digunakan semua jenis jenama dan juga pelbagai jenis aksesori telefon pintar pelbagai jenama.

Gadget Bajet Trading sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik kepada setiap pelanggan dengan memberikan penghargaan jaminan dan juga perkhidmatan yang merupakan kemudahan dari Gadget Bajet Trading dalam bentuk pemeriksaan percuma, alat ganti ori, perkhidmatan boleh menunggu, jaminan dan kos perkhidmatan agak berpatutan.

3

Pro Gadget Enterprise

Alamat3, No 17, Lorong Melor 1, Taman Melor, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60135047935

Pro Gadget Enterprise adalah salah satu kedai membeli telefon terpakai yang disyorkan di Perak dan juga merupakan kedai handphone besar yang boleh menyediakan pelbagai jenama Hp yang dikehendaki oleh pelanggan, terutamanya jenama terkenal yang biasa di pasaran.

Pro Gadget Enterprise juga menyediakan jualan handphone secara ansuran atau kredit dengan menyewa, sudah tentu ia sangat menarik, bukan itulah sebabnya mari kita pergi ke Pro Gadget Enterprise secepat mungkin untuk membeli handphone.

4

iTworld Ipoh Parade

AlamatLot S39, Second Floor 105, Jalan Sultan Abdul Jalil Greentown, Ipoh Parade, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–20.00
Nombor Telefon+6052414616

iTworld Ipoh Parade adalah salah satu kedai iphone near me yang disyorkan di Perak, yang terletak di Lot S39, Second Floor 105, Jalan Sultan Abdul Jalil Greentown, Ipoh Parade, 31350 Ipoh yang merupakan tempat yang agak strategik dan mudah dicari.

iTworld Ipoh Parade menyediakan pelbagai jenama HP di pasaran, dan juga sama ada handphone baharu atau kedua.

Kedai iphone ipoh iTworld juga menerima membeli dan menjual handphone supaya anda tidak perlu lagi keliru jika anda ingin menjualnya di sini pada harga yang agak mahal daripada kedai gadget lain, serta menyediakan sut perkhidmatan untuk pelbagai jenis kerosakan HP.

5

Ipoh Repair Handphone

Alamat188, Lebuh Pengkalan Barat 12, Taman Pengkalan Barat, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60189559971

Ipoh Repair Handphone adalah salah satu kedai HP Perak yang terletak di Taman Pengkalan Barat, 31650 Ipoh, Perak.

Ipoh Repair Mobile menerima pelbagai jenis kerosakan telefon bimbit, kerosakan berat dan kecil.

Di samping itu, di kedai Ipoh Repair Mobile, ia juga terkenal dengan harga yang sangat berpatutan jika dibandingkan dengan kedai-kedai perkhidmatan telefon bimbit lain di negeri Perak dan sekitarnya.

6

Dr Phone Ipoh

Alamat95, Jalan Raja Musa Aziz, Kampung Jawa, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 11.00–20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+601127487703

Dr Phone Ipoh adalah kedai repair phone near me yang terkenal juga di perak, di Ini Dr Phone Ipoh anda boleh membaiki semua kerosakan pada telefon bimbit anda.

Sekiranya kerosakan kecil, anda juga boleh menunggu, dan juga perkhidmatannya sangat baik dan boleh dipercayai.

Dr. Phone Ipoh sentiasa sesak dengan pengunjung, selain dipercayai juga kerana harga yang murah dan cepat.

7

Arrow Link Communication

AlamatLOT G12 & G13, Tingkat Bawah Angsana Mall, 30450 Jalan Hospital, Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–22.00
Nombor Telefon+60165488822

Arrow Link Communication adalah kedai telefon bimbit khas jenama Samsung yang sangat terkenal di perak.

Pelbagai model telefon bimbit Samsung terkini terdapat di kedai ini.

Malah, anda juga boleh melihat dan menggunakan Samsung terkini di kedai ini.

Kerana selain menjual pelbagai produk Samsung terkini, berikut juga memaparkan telefon bimbit terkini dari Samsung, yang telefon bimbitnya disediakan untuk pelanggan yang ingin tahu tentang produk Samsung terkini.

Bagi anda yang menggemari telefon bimbit jenama Samsung, sangat disyorkan untuk datang ke Arrow Link Communication

8

Gadgets World 666 Ipoh

Alamat2-2, Jalan Kamaruddin Isa, Taman Fair Park, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–21.00
Nombor Telefon+60163687666

Gadgets World 666 Ipoh adalah salah satu kedai telefon bimbit dan iphone loan kedai yang boleh kita dapati di semua rantau di Malaysia, termasuk di perak ini.

Gadgets World 666 Ipoh menawarkan jualan pelbagai jenama telefon bimbit seperti Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo dan juga pelbagai jenama telefon bimbit lain.

Selain menjual telefon bimbit pelbagai jenama, gadgets World 666 Ipoh turut menerima perkhidmatan kerosakan telefon bimbit daripada semua jenama.

9

Handphone World IT Mall

AlamatA5 @ Perak IT Mall, Jalan Tawas Idaman 2, Taman Tawas Idaman, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–22.00
Nombor Telefon+60124141241

Handphone World IT Mall adalah salah satu daripada beberapa kedai membeli dan menjual handphone yang sangat disyorkan dalam perak dan juga boleh membeli sistem kredit melalui salah satu pajakan.

Perkhidmatan kepada pelanggan sangat mesra dan dipandu secara peribadi oleh pegai yang ada meminta jenis dan spesifikasi HP yang dikehendaki oleh pembeli, dan lebih mementingkan memaksimumkan dengan buget yang dimiliki oleh pembeli atau julat harga yang ingin dibeli oleh HP.

Permohonan kredit cepat dan tidak rumit sama sekali. Walau bagaimanapun, kedai jual telefon near me masih bergantung kepada rekod prestasi bakal pemohon untuk permohonan kredit.

10

MPC Telecommunication Sdn Bhd

AlamatAG14, Great World Centre, Jalan Raja Permaisuri Bainun, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–19.00
Nombor Telefon+6052553332

Sama seperti kedai telefon bimbit lain di Perak, MPC Telecommunication Sdn Bhd turut menjual pelbagai jenama telefon bimbit terkini dan salah satu kedai accessories phone near me.

Selain menjual telefon bimbit, di MPC Telecommunication Sdn Bhd juga menerima perkhidmatan kerosakan telefon bimbit, tanpa mengira jenama telefon bimbit.

Harga yang ditawarkan di MPC Telecommunication Sdn Bhd juga agak berpatutan jika dibandingkan dengan kedai telefon bimbit lain di perak.

Ini adalah cadangan kedai telefon bimbit dan kedai perkhidmatan telefon bimbit yang terletak di perak.

Sebenarnya, terdapat banyak lagi kedai telefon bimbit di perak, tetapi kurang pada pendapat kami, jadi mudah-mudahan cadangan di atas dapat berguna dan menambah rujukan anda mengenai kedai telefon bimbit di perak, semoga berguna.


JOM BACA MAKLUMAT KEDAI PHONE LAIN :

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment