TERKINI 10 Senarai Kedai Komputer Skudai BEST

Winda Afrianti

Sebagai salah satu bandar terkenal dan bandar-bandar besar, tentu saja, bilangan kedai komputer Skudai pastinya begitu banyak. Bermula dari kedai-kedai kecil pada harga yang berpatutan ke kedai-kedai besar yang lengkap juga di Skudai.

Bukan sahaja menguntungkan, kewujudan beberapa kedai juga memberi kemudahan kepada orang ramai untuk mendapatkan komputer dan komputer riba mengikut kehendak dan keperluan mereka.

Walau bagaimanapun, kerana banyak kedai komputer di kawasan Skudai, tidak menghairankan bahawa ramai orang masih keliru tentang tempat membeli peranti tersebut.

Walau bagaimanapun, tidak perlu risau atau keliru, kerana berikut adalah cadangan untuk kedai komputer di Skudai yang boleh anda buat sebagai pilihan.

10

Sri Jaya Technology

Alamat41, Jalan Kebudayaan 2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60126667009

Jika anda sedang mencari komputer atau komputer riba yang berkualiti dengan keadaan baru atau kedua, anda hanya boleh menghubungi kenalan secara langsung atau jika anda ingin menjadi lebih jelas, anda boleh pergi ke kedai secara langsung.

Kedai komputer taman universiti ini agak lengkap dan dapat memenuhi keperluan peranti IT anda, termasuk aksesori pelengkap lain.

Jom Baca : [Terkini] 10 Senarai Kedai Komputer Segamat Paling Best

9

E Cytech Dot Com

Alamat17 & 19, Jalan Kebudayaan 8, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075211992

E Cytech Dot Com kedai komputer taman universiti skudai yang menjual peralatan IT seperti komputer riba, pencetak, komputer, aksesori, malah sehingga telefon bimbit juga boleh didapati di sini.

Beberapa alat ganti juga disediakan di sini, jadi anda tidak perlu dikelirukan lagi jika anda ingin membeli pelbagai peralatan ini.

8

AC Affordable Computer & Services

Alamat14, Jln Kebudayaan 5, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Jum’at : Closed
Nombor Telefon+6075201976

AC Affordable komputer, di mana lokasinya agak strategik dan mampu bersaing dengan beberapa perniagaan lain di kawasan Skudai. Di samping itu, ia juga dapat memberikan perkhidmatan terbaik untuk pelanggannya, terutamanya pelanggan setianya.

Di samping itu, apa yang menarik ialah, apabila anda membeli produk di Komputer Skudai, sama ada buku nota, PC untuk aksesori lain, anda boleh menderma kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Komputer Pasir Gudang Paling Best

7

Teck Lee Computer

Alamat46, Jalan Penyiaran 2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–21.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60177333530

Kedai Teck Lee Computer ini nampaknya sesuai untuk anda yang ingin membeli pelbagai peranti IT dalam talian. Di mana di antara anda, tentu saja, ramai yang tidak mempunyai masa untuk datang terus ke kedai komputer.

Oleh itu, anda boleh membeli pelbagai peralatan IT melalui pasaran pilihan anda. Seperti Tokopedia, Shopee, Blibli dan lain-lain.

6

SM Computer S/B

Alamat25-A, 25-A, Jalan Perkasa 2, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–21.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075541720

SM Computer S/B merupakan kedai komputer yang menyediakan pelbagai alat IT seperti komputer, pencetak, komputer riba dan peralatan lain. Dan untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif, anda boleh pergi terus ke kedai ini.

Terdapat banyak pilihan produk yang boleh anda pilih, mulai dari Asus, Acer, Lenovo, Toshiba, HP dan jenama lain. Spesifikasi juga agak lengkap dan boleh disesuaikan dengan keperluan dan keinginan anda.

Jom Baca : [Terkini] 10 Senarai Kedai Komputer Batu Pahat Paling BEST

5

Mypc sales and services

Alamat10, Jalan Kebudayaan 2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60137067900

Sekiranya anda mencari kedai komputer yang paling lengkap, terbesar dan termurah di Skudai, Mypc sales and services boleh menjadi pilihan anda.

Di mana kedai ini menyediakan pelbagai produk buku nota dan pc. Mulakan dengan Lenovo. HP, Acer, Asus dan lain-lain dengan jenis lengkap.

Di samping itu, ia juga menyediakan beberapa aksesori tambahan seperti dakwat dan lain-lain. Oleh itu, bagi anda yang ingin membeli-belah untuk komputer, kunjungi kedai ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih jelas.

4

Rehoboth Computer Solutions Sdn Bhd

Alamat48, Jalan Kebudayaan 6, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075215628

Kedai Rehoboth Computer Solutions Sdn Bhd menjual pelbagai jenis dan jenis PC, buku nota dan aksesori pada harga yang kompetitif. Walaupun begitu, kualiti produk tidak mengecewakan. Malah, ia juga menyediakan peranti terpakai berkualiti pada harga yang rendah.

Oleh itu, tidak perlu meragui kualiti yang disediakan. Bagi anda yang ingin membeli di kedai ini, anda boleh terus melawat lokasi atau menghubunginya terlebih dahulu.

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Kulai Paling Best

3

A Pro Technology

Alamat31, Jalan Perkasa 2, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075560119

Kedai A Pro Technology ini menjual pelbagai jenis komputer pada harga yang kompetitif dan kualiti terbaik. Pelbagai jenis komputer disediakan di sini, mulai dari jenis pejabat, grafik hingga permainan ada di sini. Nama baik kedai ini juga terkenal dengan pelanggan setianya.

Kerana ia menyediakan pelbagai keperluan IT yang sangat lengkap, tidak hairanlah bahawa tempat ini termasuk dalam senarai kedai komputer anda.

2

​APPLE PC ENTERPRISE

Alamat​No.19,Jalan Emas Putih, Taman Sri Putri, 81300 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 08.30–17.30
Sabtu : Closed
Nombor Telefon

Bagi anda yang mencari komputer atau komputer riba dengan spesifikasi yang agak tinggi tetapi pada kos yang agak berpatutan, masukkan ini APPLE PC ENTERPRISE dalam senarai kedai pilihan anda.

Kerana di sini menyediakan pelbagai produk buku nota keadaan baru dan kedua yang berkualiti murah.

Lokasinya juga strategik kerana berada di dalam pusat membeli-belah yang ramai orang tahu tentang kedai ini. Anda boleh mempercayakan keperluan peranti IT anda di sini.

Jom Baca : [Terkini] 10 Kedai Komputer Kota Tinggi Paling Lengkap

1

Vknow Systems

Alamat21, Jalan Kebudayaan 1a, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075208010

Menyediakan pelbagai jenama komputer riba dan komputer yang boleh anda buat sebagai pilihan kerana produknya sangat lengkap dan lokasinya juga agak strategik. Kedai ini juga menyediakan aksesori tambahan lain dan beberapa pasaran untuk transaksi.

Jadi, anda tidak perlu teragak-agak lagi apabila anda ingin membeli buku nota atau PC kerana hanya melawat dan memilih setiap produk yang sesuai dengan anda.

Oleh itu, senarai cadangan untuk kedai komputer Skudai yang boleh anda pilih dan disyorkan. Jika anda ingin membeli-belah atau menyelenggara komputer, hanya datang ke kedai atau hubungi kenalan.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment