BEST 7 Kedai Kosmetik Kota Bharu Paling di Syorkan

Carikedai

Kedai kosmetik terkenal terdapat di beberapa kawasan Kota Bharu. Sebagai kawasan yang mengalami pembangunan yang agak pesat, tidak menghairankan bahawa pada masa kini kita dapat dengan mudah mencari deretan kedai menjual produk kecantikan di Kota Bharu.

Jantina yang adil sangat terkenal kerana menyukai aktiviti mencucuk atau berpakaian. Apabila mereka menemui senarai produk murah, mereka akan segera membuat pembelian.

Di Kota Bharu sendiri terdapat beberapa kedai kosmetik yang sering digunakan sebagai pilihan oleh wanita. Berikut adalah beberapa kedai kosmetik di Kota Bharu, lengkap dengan maklumat kedai.

7

Elora Make Up Bar Kota Bharu

AlamatD2, Jalan Tok Guru, Bandar Kota Bharu, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60183810828

Cawangan ini yang menjual pelbagai jenis produk kecantikan dari solek hingga penjagaan kulit harian mempunyai produk yang sangat lengkap. Anda boleh mencari solek atau penjagaan kulit dari dalam dan luar negara.

Produk dari dalam negara seperti silkygirl, nita cosmetics, simplysiti, fame cosmetics, SO.LEK, Sugarballe dan lain-lain. Walaupun produk dari luar negara, terdapat banyak produk Korea kontemporari di sini.

Selain mempunyai produk yang lengkap, cawangan ini juga mempunyai perkhidmatan yang sangat baik dan kawasan letak kereta yang besar.

Ini masih ditambah dengan begitu banyak promosi pada saat-saat tertentu. Inilah sebab mengapa kedai ini sentiasa sesak dengan pembeli.

Jom Baca : BEST 10 Cadangan Kedai Kosmetik Kuala Lumpur

6

Wana Pemborong Kosmetik

AlamatLOT 1353, C2, 2, Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60136339516

Mempunyai harga yang berpatutan, cawangan ini tidak pernah sepi oleh pembeli. Di samping itu, perkhidmatan yang disediakan oleh kedai ini juga sangat baik.

Untuk isu harga, banyak produk berharga dengan diskaun yang besar, jadi mereka tidak akan membuat beg grimace.

Pelbagai produk ditawarkan dari silkygirl, nita cosmetics, simplysiti, fame cosmetics, SO.LEK, Sugarballe dan lain-lain. Untuk isu tanda harga, anda juga tidak perlu risau.

Kedai menjual produk pada harga yang kompetitif. Malah, ramai yang mengatakan bahawa harga yang dimilikinya lebih murah berbanding dengan kedai lain.

5

Widuri Herbs & Beauty Center

AlamatPT 727, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+6097405017

Widuri Herbs & Beauty Center menyediakan pelbagai jenis alat solek dan penjagaan kulit daripada pelbagai jenama. Jenama yang dijual terdiri daripada silkygirl, nita cosmetics, simplysiti, fame cosmetics, SO.LEK, Sugarballe dan pelbagai jenama terkemuka lain.

Selain menjual produk kecantikan, kedai kecantikan online ini turut menyediakan pelbagai jenis minyak wangi dan keperluan bayi seperti sabun.

Untuk isu harga, anda tidak perlu risau kerana semua barang dagangan di sini berharga pada harga yang sangat kompetitif.

Jom Baca : BEST 5 Cadangan Kedai Kosmetik Kelantan di Syorkan

4

ALHA ALFA COSMETICS KELANTAN

AlamatJalan Hospital, Berek 12, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60199050925


ALHA ALFA COSMETICS KELANTAN adalah salah satu kedai yang menjual produk kecantikan di Kota Bharu. Pelbagai barangan yang dijual di sini begitu lengkap.

Di sini, anda boleh mendapatkan produk seperti topeng, pewarna rambut, serbuk penetapan, serbuk pepejal.

Bukan hanya bahawa banyak pilihan produk sangat besar. Jenama yang ditawarkan juga sangat pelbagai. Anda boleh mencari jenama dari dalam negara kepada jenama dari luar negara.

Untuk isu kesahihan barangan, anda tidak perlu risau kerana semua produk di sini dijamin tulen, jadi anda bukan sahaja mendapat harga terbaik, tetapi juga mendapatkan produk asal.

3

Vida Beauty

AlamatJalan Parit Dalam, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-17.00
Nombor Telefon+6097442122

Sekiranya anda mencari kedai yang menjual pelbagai produk penjagaan kulit atau kecantikan yang dibuka setiap hari dari hari Isnin hingga Ahad, Vida Beauty boleh menjadi pilihan yang tepat.

Mempunyai status sebagai pembekal produk untuk keperluan salun dan kecantikan, di sini anda akan mendapat harga terbaik.

Bukan sahaja ia mempunyai harga terbaik, produk yang ditawarkan oleh Vida Beauty juga agak lengkap, jadi anda boleh dengan mudah mencari produk yang anda mahukan.

Jom Baca : [Terkini] 10 Kedai Kosmetik Ipoh di Syorkan

2

Naturel Kiss Store

AlamatTaman Perbandaran Tengku Anis, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 24 jam
Nombor Telefon+601116645171

Naturel Kiss Store adalah salah satu cawangan yang menjual pelbagai produk kecantikan. Mempunyai tempat yang agak besar, Naturel Kiss Store mempunyai pelbagai jenis produk yang anda mahukan.

Kedai ini dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu. Dari segi harga, Naturel Kiss Store mempunyai harga yang kompetitif.

Malangnya, di sini anda hanya boleh membuat pembelian di luar talian. Jadi, anda tidak boleh membuat pembelian dalam talian.

1

Aniena Beauty Care HQ

AlamatLOT 12951 KEDAI NO 2,22-TB JALAN WAKAF CHE WEH BAZAR PASAR AWAM BERSEPADU, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-17.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60179679320

Terletak di Kota Bharu, sudah tentu tidak sukar untuk mencari kedai yang menjual pelbagai pilihan produk kecantikan ini.

Selain mempunyai barangan lengkap, harga yang ditawarkan agak berpatutan. Lebih murah berbanding pasar mini dan gerai.

Aniena Beauty Care HQ dibuka dari Isnin hingga Minggu, manakala Jumat ditutup.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment