BEST 6 Cadangan Kedai Kosmetik Pahang di Syorkan

Umni Afifah

Kedai solek yang paling lengkap di Pahang adalah salah satu perkara yang dicari oleh ramai wanita Pahang. Ini adalah perkara biasa kerana pada masa kini solek telah berubah menjadi keperluan yang mesti dipenuhi.

Seperti bandar-bandar lain, di Pahang kita boleh dengan mudah mencari solek murah, walaupun berasal dari bahan-bahan herba. Tidak jarang, anda boleh mendapatkan solek pada harga yang paling murah.

Agar tidak dikelirukan semasa membuat pilihan, di sini saya cadangkan senarai kedai solek Pahang terbesar!

6

Kedai Kosmetik, Kesihatan Dan Kecantikan Termurah

Alamat25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon

Kedai Kosmetik, Kesihatan Dan Kecantikan Termurah merupakan salah satu kedai kecantikan di Pahang. kedai make up viral ini, anda juga boleh membuat pembelian dalam talian. Penjual akan melayani pelanggan dengan sangat mesra.

Salah satu kelebihan Kedai Kosmetik, Kesihatan Dan Kecantikan Termurah ialah barangan dijual pada harga yang rendah, selain pelbagai produk kecantikan turut disediakan sepenuhnya daripada jenama Viva, Inez, Wardah dan jenama lain.

Walaupun lokasinya berhampiran dengan kompleks pasaran, terdapat pelbagai jenis salun dan keperluan kecantikan di sini.

Rata-rata pekerja juga telah menguasai harga, jadi tidak perlu bersusah payah meminta pemiliknya, dan anda boleh dihidangkan dengan cepat.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Kosmetik Negeri Sembilan Best

5

D RIAZZ BEAUTY

AlamatA23, Lor Padang Maju 1, Kampung Padang Darat, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60165329696

Jika anda sedang mencari kedai solek lengkap dan menjual barangan secara borong, D RIAZZ BEAUTY boleh digunakan sebagai pilihan.

Pelbagai barangan solek yang dijual di D RIAZZ BEAUTY disusun dengan sangat kemas dan teratur.

Di samping itu, penjual melayani seluruh pembeli dengan sangat mesra. Ini terbukti apabila anda melihat penilaian Google, anda akan melihat ulasan positif tentang kedai produk kecantikan ini.

4

Butik Dada Hunyai

AlamatB 38 BANGUNAN KEDAI BAWAH, Lor Sungai Isap Jaya 1, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60179339665

Butik Dada Hunyai menjual pelbagai jenama solek berharga rendah seperti Wardah, jenama Scarlet, Emina dan banyak lagi. Lokasi Butik Dada Hunyai juga sangat strategik.

Anda boleh sampai ke Butik Dada Hunyai menggunakan pengangkutan awam atau menggunakan perkhidmatan pengangkutan dalam talian.

Jom Baca : [Terkini] 8 Kedai Kosmetik Selangor Paling Best

3

LUSH EAST COAST MALL

AlamatGF-33A, EAST COAST MALL, Jalan Putra Square 5, Putra Square, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+6095136518

LUSH EAST COAST MALL adalah cadangan seterusnya. LUSH EAST COAST MALL sering digunakan sebagai pilihan bagi penjual yang ingin menjual semula produk di laman web dalam talian seperti Shopee.

Selain mempunyai rangkaian produk yang lengkap, di sini anda juga akan dihidangkan dengan sangat baik.

2

Sendayu Tinggi (Outlet Kuantan)

AlamatA-29, Ground Floor & Mezzenin Lot 126 Sek 37, Jalan Beserah, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6095149133

Seperti kedai kosmetik lain, Sendayu Tinggi (Outlet Kuantan) menyediakan pelbagai pilihan kosmetik pada harga yang kompetitif.

Lokasi Sendayu Tinggi (Outlet Kuantan) juga mudah untuk anda jangkau. Anda boleh menggunakan mod pengangkutan awam dan dalam talian untuk mencapainya.

Kelebihan Sendayu Tinggi (Outlet Kuantan) adalah ketersediaan kosmetik dari pelbagai jenama, jadi untuk mencari salah satu jenama, anda boleh mendapatkannya dengan mudah.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Kosmetik Bangi Paling di Syorkan

1

Sephora @ Genting Highlands

AlamatSuite 544, Genting Highlands Premium Outlets, KM13, Genting Highlands Resorts, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60364368038

Di sini, anda boleh membeli secara dalam talian seperti melalui pasaran Shopee, atau membeli di luar talian. Pelbagai alat solek boleh didapati di sini dari harga rendah hingga harga pertengahan hingga tinggi.

Kelebihan Sephora @ Genting Highlands adalah lokasinya yang strategik kerana ia berada di pusat borong. Di samping itu, waktu buka juga lebih lama berbanding kedai lain.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment