TERKINI 10 Senarai Kedai Perabot Ampang di Syorkan

Umni Afifah

Membeli perabot atau perabot isi rumah tidak boleh dilakukan secara rawak, kerana ia akan digunakan untuk jangka masa yang agak lama dan bukan untuk sementara waktu.

Di samping perlu mempertimbangkan faktor harga, jenis pembinaan perabot juga mesti dipertimbangkan. Jangan pilih mereka yang tidak sesuai dengan keperluan anda.

Di samping diwajibkan untuk memberi perhatian kepada kualiti, kita juga perlu lebih selektif dalam memilih kedai perabot mana yang menjual produk yang baik.

Mencari kedai perabot kini tidak sukar, terdapat banyak kedai berdekatan yang boleh dikunjungi. Tetapi tidak semua menawarkan produk berkualiti. Begitu juga dengan orang-orang di Ampang.

10

Kien Heng Furniture

AlamatNo.2G, Jln Wawasan 4/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin-Minggu : 10.00–20.00
Nombor Telefon+60342706366

Kien Heng Furniture yang telah ditubuhkan sejak tahun 1996 dan terletak di Jln Wawasan 4/3, Bandar Baru Ampang.

Kien Heng Furniture adalah sebuah kedai yang menjual pelbagai perabot seperti sofa, kerusi jati, katil musim bunga pada harga yang berpatutan dan kualitinya mewah dan baik.

Selain menjual perabot, kedai ini juga menyajikan pembaikan sofa. Bagi anda yang ingin membeli-belah dengan kredit, kedai ini juga bersedia untuk menghidangkannya, anda tahu.

Jom Baca : [Terkini] 6 Kedai Perabot Sungai Buloh Paling Best

9

AZ BORISAL 2ND FURNITURE (PERABOT SECONDHAND)

AlamatNo.3 Kg Fajar, Jalan 8, Hulu Kelang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin-Minggu : 09.00-20.00
Nombor Telefon+601119569936

Perlukan almari pakaian watak dengan bentuk, model dan warna yang unik dan menarik untuk bilik anak kegemaran anda? Bersantai, AZ BORISAL 2ND FURNITURE (PERABOT SECONDHAND) adalah tempat yang paling sesuai untuk memperolehnya.

AZ BORISAL 2ND FURNITURE (PERABOT SECONDHAND) sendiri adalah kedai perabot yang paling lengkap di kawasan Waru. Lokasi tersebut ialah di JNo.3 Kg Fajar, Jalan 8, Hulu Kelang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

Bukan sahaja kabinet, AZ BORISAL 2ND FURNITURE (PERABOT SECONDHAND) juga mempunyai banyak lagi koleksi perabot yang bersedia untuk menambah keselesaan ke rumah impian anda, seperti katil sofa lembut, bantal, springbeds, sideboard, ke set dapur dengan pelbagai motif.

8

I LIVING Furniture

AlamatJalan Pandan Prima 3, Dataran Pandan Prima, 55100 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin-Minggu : 10.00–21.00
Nombor Telefon+60392879919

I LIVING Furniture juga mempunyai pelbagai perabot rumah dengan jenis dan model yang sangat pelbagai.

Mahukan almari pakaian, meja makan, tilam buih, springbed, sofa semuanya lengkap di kedai perabot ini.

Perkhidmatan yang sangat baik. Bagi anda yang bijak berunding, mungkin anda boleh mendapatkan harga yang lebih murah.

Untuk menjangkau pelanggan di kawasan lain, I LIVING Furniture juga kini menyediakan perkhidmatan membeli-belah dalam talian dan anda boleh menemuinya di aplikasii.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Kajang Paling di Syorkan

7

MASTER 2ND HAND FURNITURE SHOP

AlamatNo. 38G, Jalan Wawasan 2/3, Bandar Baru, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin-Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60162300880

MASTER 2ND HAND FURNITURE SHOP adalah salah satu kedai di Ampang yang mesti dikunjungi bagi anda yang ingin membeli pelbagai perabot isi rumah.

Sebabnya, MASTER 2ND HAND FURNITURE SHOP mempunyai koleksi perabot yang cukup lengkap dan berkualiti, mulai dari springbeds, almari pakaian, papan sisi, kabinet hiasan, tilam atau tilam buih ke kerusi pejabat.

MASTER 2ND HAND FURNITURE SHOP sendiri bersedia untuk memberi perkhidmatan yang baik dan cepat kepada pelanggan.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa ramai pelanggan berpuas hati membeli-belah di kedai perabot ini. Selain itu, harga yang ditawarkan agak murah dan berpatutan.

6

Perabot Cempaka Sdn Bhd

AlamatLot 17, Jalan Cempaka, Taman Cempaka, 68000, Ampang, Selangor, 68000, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin-Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60392862475

Perabot Cempaka Sdn Bhd adalah salah satu kedai di Ampang yang mesti dikunjungi bagi anda yang ingin membeli pelbagai perabot isi rumah.

Sebabnya, Perabot Cempaka Sdn Bhd mempunyai koleksi perabot yang cukup lengkap dan berkualiti, mulai dari springbeds, almari pakaian, papan sisi, kabinet hiasan, tilam atau tilam buih ke kerusi pejabat.

Perabot Cempaka Sdn Bhd sendiri bersedia untuk memberi perkhidmatan yang baik dan cepat kepada pelanggan.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa ramai pelanggan berpuas hati membeli-belah di kedai perabot ini. Selain itu, harga yang ditawarkan agak murah dan berpatutan.

Jom Baca : [Terkini] 17 Kedai Perabot Shah Alam Paling di Syorkan

5

Bahagia Furniture Gallery @ Ampang Waterfront, Ampang

AlamatNo. 55 & 55-1, Ground Floor & First Floor, Jalan Awf 2, Ampang Waterfront, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60342911831

Siapa yang tidak tahu Bahagia Furniture Gallery @ Ampang Waterfront, Ampang, kedai perabot ini telah merebak ke hampir semua wilayah di Malaysia


Untuk daerah Ampang sendiri, Bahagia Furniture Gallery @ Ampang Waterfront, Ampang terdapat di No. 55 & 55-1, Ground Floor & First Floor, Jalan Awf 2, Ampang Waterfront, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia

Dengan menjalankan konsep sehenti membeli-belah, Bahagia Furniture Gallery @ Ampang Waterfront, Ampang berada di sini untuk menawarkan pelbagai koleksi perabot dan aksesori yang lengkap dan berkualiti untuk ruang kediaman, pejabat, dan komersial.

Bahagia Furniture Gallery @ Ampang Waterfront, Ampang dilengkapi dengan menyediakan pelbagai gaya dan reka bentuk terkini untuk memenuhi semua keperluan pengguna untuk perabot atau perabot impian mereka.

4

Perabot Cempaka Sdn. Bhd.

AlamatNo. 1, Lingkaran Tengah, IKS Pandan, Selangor, 68000 Ampang Jaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-20.00
Nombor Telefon+60392846828

Perabot Cempaka Sdn. Bhd. juga mempunyai pelbagai perabot rumah dengan jenis dan model yang sangat pelbagai. Mahukan almari pakaian, meja makan, tilam buih, springbed, sofa semuanya lengkap di kedai perabot ini.

Perkhidmatan yang sangat baik. Bagi anda yang bijak berunding, mungkin anda boleh mendapatkan harga yang lebih murah.

Untuk menjangkau pelanggan di kawasan lain, Perabot Cempaka Sdn. Bhd.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Klang Paling Best

3

Kedai Perabot UK 2 & Shop

AlamatJln Hulu Kelang, Batu 8, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 08.00-20.00
Nombor Telefon+60172804726

Perlukan almari pakaian watak dengan bentuk, model dan warna yang unik dan menarik untuk bilik anak kegemaran anda? Bersantai, Kedai Perabot UK 2 & Shop adalah tempat yang paling sesuai untuk memperolehnya.

Kedai Perabot UK 2 & Shop sendiri adalah kedai perabot yang paling lengkap di kawasan Ampang. Lokasi tersebut ialah di Jln Hulu Kelang, Batu 8, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia

Bukan sahaja kabinet, Kedai Perabot UK 2 & Shop juga mempunyai banyak lagi koleksi perabot yang bersedia untuk menambah keselesaan ke rumah impian anda, seperti katil sofa lembut, bantal, springbeds, sideboard, ke set dapur dengan pelbagai motif.

2

Tang Tat Furniture

Alamat17A, Jalan Awf 1 & Ampang Water Front, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-19.00
Nombor Telefon+60342808213

Kedai yang disyorkan ini dipanggil Tang Tat Furniture juga merupakan salah satu tempat yang tepat untuk membeli semua keperluan perabot rumah impian anda.

Sebabnya, perkhidmatannya sangat mesra, pilihan produk lengkap dan pelbagai. Malah harga yang ditawarkan cenderung murah. Bagaimanapun, adalah disyorkan untuk membeli perabot di sini.

Produk yang dijual di Tang Tat Furniture termasuk springbeds, meja, kerusi lipat, rak buku dan juga kabinet yang diperbuat daripada plastik, kayu atau kaca.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Nilai Paling Best

1

Perabot V Home

Alamat23, Jalan Awf 3, Ampang Waterfront, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-20.00
Nombor Telefon+60348204618

Senarai seterusnya ialah Perabot V Home yang telah ditubuhkan sejak tahun 1996 dan terletak di 23, Jalan Awf 3, Ampang Waterfront, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

Perabot V Home adalah sebuah kedai yang menjual pelbagai perabot seperti sofa, kerusi jati, katil musim bunga pada harga yang berpatutan dan kualitinya mewah dan baik.

Selain menjual perabot, Perabot V Home juga menyajikan pembaikan sofa. Bagi anda yang ingin membeli-belah dengan kredit, kedai ini juga bersedia untuk menghidangkannya, anda tahu.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment