10 Cadangan Kedai Perabot Dungun Paling Best

Carikedai

Dalam kehidupan seharian, semua orang pasti tidak akan dapat dipisahkan dari nama perabot. Kerana sudah pasti bahawa kita benar-benar memerlukan objek ini.

Nah, jika anda kini mempunyai rumah baru dan mencari aksesori atau perabot untuk keperluan dalaman, jangan risau, kerana terdapat begitu banyak kedai perabot berdekatan yang boleh digunakan sebagai alternatif.

Tidak terkecuali bagi anda yang tinggal di sekitar bandar Dungun. Di sini anda boleh yakin bahawa terdapat banyak cadangan kedai perabot yang boleh digunakan sebagai destinasi untuk mendapatkan perabot impian.

Sekiranya anda tidak mahu risau, senarai kedai perabot yang disyorkan di Dungun di bawah mungkin dapat membantu anda mencari perabot impian anda.

10

Bilal Perabot Dungun (Rendang Jaya Sdn Bhd)

AlamatLot 5827, gm 3414, Jalan Baru Pak Sabah, Kampung Pak Sabah, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-09.30
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60139077800

Bagi anda yang tinggal di sekitar kawasan Dungun adalah tempat pertama terbaik yang mesti dikunjungi untuk mendapatkan perabot impian anda.

Bilal Perabot Dungun (Rendang Jaya Sdn Bhd) ini adalah tempat yang tepat untuk anda mendapatkan perabot rumah atau pejabat dengan tema minimalis moden, seperti kabinet, kerusi, peti besi, sofa, laci, meja belajar, dll.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi kedai secara terus dan jangan lupa ikuti FB Bilal Perabot Dungun (Rendang Jaya Sdn Bhd) untuk maklumat terkini.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Terengganu Paling BEST

9

Perabut Ching

AlamatKampung Teluk Lipat, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon

Seterusnya ialah Perabut Ching, sebuah kedai kecil di Kampung Teluk Lipat, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia yang mengandungi pelbagai jenis keperluan perabot isi rumah.

Sama ada anda mahukan almari pakaian, rak berlapis, springbeds, meja belajar, bedcovers, rak gantung, laci, tilam atau tilam buih, untuk linen katil untuk selimut, semuanya ada di sini.

Bukankah koleksi itu lengkap? Mengenai harga, anda tidak perlu risau, dijamin bahawa poket akan tetap selamat.

Nah, untuk pesanan, anda boleh pergi ke dalam talian sama ada melalui Whatsapp, FB atau pasaran kegemaran anda.

8

Seng Huat Perabut

AlamatK229, Jalan Tambun, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Nombor Telefon+6098458163

Adakah anda suka perabot etnik yang diperbuat daripada rotan atau jati? Sekiranya jawapannya ya, anda tidak boleh melepaskan peluang untuk mengunjungi Seng Huat Perabut.

Nah, Seng Huat Perabuti adalah salah satu pembekal perabot jati Jepara yang ada di sini untuk memenuhi keperluan perabot penduduk bandar Dungun.

Menurut pelanggan, Seng Huat Perabut yang terletak diJalan Tambun, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia sangat sesuai untuk anda yang ingin mendapatkan pelbagai perabot jati Jepara pada harga yang rendah.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kemaman Paling di Syorkan

7

Ihsan Perabut Sdn. Bhd.

AlamatLOT 10266, Kampung Balai Besar, 23000, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Nombor Telefon

Adakah anda sedang mencari perabot rumah dengan reka bentuk yang elegan, moden dan terkini? Hanya datang ke kedai Ihsan Perabut Sdn. Bhd. di jalan Kampung Balai Besar, 23000, Terengganu, Malaysia

Sofa, set pejabat, pembahagi, set dapur, ruang tamu, ruang makan, bilik tidur, kabinet tv ke meja kopi untuk rumah, pejabat, apartmen, agensi, kafe, atau hospital boleh didapati lengkap di Ihsan Perabut Sdn. Bhd.

Untuk pesanan agak mudah, anda boleh membuat pesanan secara dalam talian melalui laman rasmi, FB, IG, Bukalapak atau Shopee dan mereka bersedia untuk berkhidmat 24 jam penuh setiap hari.

6

Shanghai Perabut

AlamatKampung Teluk Lipat, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60177124753

Seperti namanya, kedai Shanghai Perabut ini adalah pusat perabot berkualiti yang boleh anda dapati di kawasan Dungun.

Walaupun ia adalah barang terpakai, tetapi anda tidak perlu risau kerana kualitinya masih baik dan harganya jauh lebih murah daripada yang baru.

Bagi anda yang ingin menggantikan perabot lapuk tetapi tidak mempunyai bajet yang banyak, Shanghai Perabut boleh digunakan sebagai penyelesaian!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Setapak Paling Best

5

SPS FUNITURE TRADING(DUNGUN)SDN BHD

Alamat17, Jalan Yahya Ahmad, Kampung Pantai, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Nombor Telefon+60129218148

SPS FUNITURE TRADING(DUNGUN)SDN BHD, yang terletak di Dungun, agak terkenal kerana ia menawarkan satu siri koleksi perabot yang mewah dan elegan untuk orang-orang di Kuala Dungun.

Berdasarkan ulasan pelanggan, SPS FUNITURE TRADING(DUNGUN)SDN BHD mempunyai koleksi yang sangat lengkap dengan pelbagai pilihan dan harganya agak murah.

Untuk memanjakan pelanggan, SPS FUNITURE TRADING(DUNGUN)SDN BHD juga sering memberikan hadiah utama untuk pelanggan setianya!

Nah, tunggu apa lagi, cepat dan beli di sini! Siapa tahu bahawa anda adalah orang yang bertuah untuk mendapatkannya!

4

Irfan perabot

AlamatKampung Balai Besar, 23000 Dungun, Trengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60146374716

Berdasarkan hasil tinjauan, tidak ramai pelanggan mengatakan bahawa Irfan perabot adalah kedai perabot termurah di Dungun. Disyorkan untuk anda yang mencari perabot pada harga yang rendah.

Selain murah, Irfan perabot juga merupakan salah satu kedai perabot yang paling lengkap di Dungun. Di sini anda boleh mencari kerusi, sofa, meja, tilam ke peralatan dapur.

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Perabot Subang Jaya

3

SSFHOME @ DUNGUN

Alamatkampung Batu, 48, Jalan Paka, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa-Minggu : 10.00-19.00
Senin : Closed
Nombor Telefon+6098485299

Ditubuhkan sejak tahun 1984, kedai perabot ini sangat setia untuk memenuhi semua keperluan perabot masyarakat di bandar Dungun. Patut dinamakan SSFHOME @ DUNGUN, bukan?

Walaupun ia mempunyai pengalaman yang panjang, kualiti produk tidak pernah pudar, sebaliknya ia semakin menawarkan yang terbaik dengan model terkini.

Untuk produk itu sendiri, pilihannya ialah springbed, meja pejabat, almari pakaian, kerusi, sofa, meja makan, linen katil dan banyak lagi koleksi perabot rumah atau pejabat.

2

Kubiq Dungun

Alamat577, Jalan Kemaman – Dungun, 23000 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin -Minggu : 00.00-18.00 dan 22.00-00.00
Nombor Telefon+6098443060

Ditubuhkan selama lebih dari 10 tahun, Kubiq Dungun telah lama dipercayai oleh orang-orang Dungun sebagai tempat untuk mendapatkan pelbagai perabot untuk rumah impian mereka.

Sebabnya, pusat perabot ini mempunyai koleksi perabot yang agak lengkap dan harga yang diberikan cenderung murah. Berbaloi dan berpatutan!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Sepang Paling BEST

1

PKH PAKA ENTERPRISE

AlamatNo. 5, Lot 6937, Tingkat Bawah Jalan Besar Kg. Chachar Paka, 23100 Kuala Dungun, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin -Minggu : 09.00-18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60129989017

PKH PAKA ENTERPRISE yang terletak di Dungun juga merupakan syurga bagi pelbagai perabot di bandar Dungun.

Sebabnya, semua keperluan perabot rumah boleh didapati sepenuhnya di sini, termasuk springbeds dengan pelbagai jenama terkemuka. Bagaimana pula, adakah anda berminat untuk membeli-belah di sini?

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment