10 Cadangan Kedai Perabot Sepang Paling BEST

Umni Afifah

Aktiviti ‘mengatur’ rumah sememangnya merupakan aktiviti yang cukup menyeronokkan, terutamanya bagi anda yang memiliki rumah baru, sudah tentu anda ingin mencantikkan setiap sudut dengan pelbagai perabot yang boleh menjadikannya kelihatan lebih cantik.

Nah, bagi anda yang ingin mengatur rumah, anda tidak perlu keliru lagi, kerana sekarang terdapat banyak kedai perabot berdekatan yang boleh dikunjungi.

Terutamanya jika anda tinggal di bandar-bandar besar seperti Sepang. Di sekitar Wilayah Istimewa ini, terdapat juga banyak kedai perabot yang boleh dijadikan rujukan.

Dan inilah kedai perabot di Sepang yang mesti anda lawati. Kami telah melengkapkan senarai di bawah dengan alamat dan nombor telefon yang boleh dihubungi.

10

Haji Rahman Perabot Kota Warisan Sepang

Alamat115 G 117G,&119G, Jalan Warisan Sentral 2, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60169720823

Haji Rahman Perabot Kota Warisan Sepang yang terletak di Jalan Warisan Sentral, Sepang ini merupakan kedai perabot kota Warisan terbesar.

Menawarkan sentuhan moden dengan model yang sentiasa terkini pada semua perabot, dijamin bahawa rumah, pangsapuri atau ruang pejabat anda akan kelihatan lebih mewah.

Pilihan produk adalah pelbagai dan terdiri daripada pelbagai jenama terkenal. Sama ada anda mahukan kerusi pejabat, sofa, springbeds, tilam buih, papan sisi, kabinet, ke meja belajar Olimpik, semuanya lengkap di sini. Jadi, mana yang anda mahu beli?

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Perabot Subang Jaya

9

Great Home Deco (Kota Warisan)

AlamatNo 97-G, Jalan Warisan Sentral 2, KIP Central, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60162667370

Adakah anda sedang mencari kedai perabot terdekat dengan Sepang yang menawarkan harga rendah? Great Home Deco (Kota Warisan), yang terletak di Jalan Warisan Sentral 2, boleh menjadi pilihan tepat.

Great Home Deco (Kota Warisan)l adalah tempat yang menjual pelbagai jenis perabot dan aksesori untuk isi rumah dan juga pejabat terbesar di kawasan Sepang.

Produk yang dijual di kedai ini termasuk kerusi menunggu, sofabed, kerusi pejabat, meja makan, katil dan lain-lain.

8

Siyar Khan Enterprise Kedai Perabut

Alamat21, Jalan Bunga Raya 2, Bandar Baru Salak Tinggi, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-21.00
Nombor Telefon+60122939435

Siyar Khan Enterprise Kedai Perabut ialah jenama tempatan Malaysia yang telah berkembang di Sepang sejak 2015.

Syarikat ini, yang terlibat dalam perabot dan perabot rumah, secara konsisten menggunakan kayu pepejal yang disahkan “Kayu Undang-undang Malaysia” dalam setiap produknya.

Melalui tangan mahir pekerja kayu tempatan profesional, kualiti dan keunikan adalah fokus utama yang terus dikekalkan. Reka bentuk unik yang dicipta oleh Siyar Khan Enterprise Kedai Perabut membawa keunikan kepada setiap produknya.

Dengan mengutamakan nilai penggunaan dan nilai estetik, produk Siyar Khan Enterprise Kedai Perabut boleh digunakan seperti yang diperlukan melalui bentuk minimalis mereka.

Reka bentuk yang tidak mengikuti trend tertentu, menjadikannya tidak boleh dimakan oleh zaman.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Selangor Terbaik

7

Bed Studio

Alamat26, Jalan Seroja 5, Taman Seroja, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa – Sabtu : 10.00-17.00
Minggu-Senin : Closed
Nombor Telefon+60195692885

Selain itu, terdapat Bed Studio yang terletak di Jalan Seroja 5, Taman Seroja, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia.

Bed Studio ini adalah pusat jualan perabot yang menjual pelbagai perabot pada harga yang berpatutan, dan menerima pembelian dalam parti kecil dan besar.

Bed Studio ini menyediakan pelbagai keperluan perkakas pejabat dan rumah seperti meja, kerusi, springbeds, almari pakaian, set dapur, dan lain-lain dari jati, mahogani hingga plastik.

6

Deco Dreams Sdn. Bhd.

AlamatTaman Mawar, Salak Tinggi, Sepang, 43900, Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60162170676

Senarai seterusnya ialah Deco Dreams Sdn. Bhd. yang terletak di JTaman Mawar, Salak Tinggi, Sepang, 43900, Sepang, Selangor, Malaysia.

Deco Dreams Sdn. Bhd adalah kedai perabot yang menyediakan pelbagai perabot rumah berkualiti premium yang dibuat menggunakan bahan terbaik dan model terkini.

Bukan sahaja menyediakan perabot siap,Deco Dreams Sdn. Bhd juga menerima perkhidmatan tersuai bagi anda yang ingin memesan perabot mengikut bentuk dan model yang dikehendaki.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Petaling Jaya Paling di Syorkan

5

Aidil Dengkil Enterprise

AlamatNo. 9, Jln Bintang Mas, Taman Bintang Mas, Dengkil, 43800 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60196512821

Seterusnya ialah Aidil Dengkil Enterprise yang merupakan kedai perabot terbesar, paling lengkap dan termurah. Dengan moto harga kilang berkualiti terbaik, bersedia untuk memenuhi semua keperluan pra-perkhidmatan anda.

Sofa, sofa, springbed, peralatan bilik kanak-kanak, set dapur adalah beberapa contoh kategori produk yang ditawarkan oleh Aidil Dengkil Enterprise di bilik pamerannya yang terletak di Jln Bintang Mas, Taman Bintang Mas, Dengkil, 43800 Sepang, Selangor, Malaysia.

4

Wahid trading sdn bhd

AlamatMedan 88, No. 3A, Jalan ST 1c/6, Bandar Baru Salak Tinggi, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60387063194

Mencari kedai perabot mewah di sekitar bandar Sepang tidak sukar, pilihannya sangat banyak, salah satunya ialah Wahid trading sdn bhd.

Wahid trading sdn bhd mempunyai semua koleksi yang anda perlukan untuk mengisi rumah anda yang indah. Dari perabot luar, ruang tamu, pejabat formal atau kasual, bilik tidur utama, bilik makan hingga koleksi bilik kanak-kanak.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Banting Terbaik & DiSyorkan!

3

Hajah Nasreen Global Resources

AlamatNo.97-G Jalan Warisan Sentral 2 KIP Central, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+601133688141

Ingin membeli sofa lembut yang murah dan berkualiti? Cubalah ke Hajah Nasreen Global Resources. Di kedai perabot ini terdapat banyak koleksi sofa untuk ruang kerja atau rumah impian anda.

Selain sofa, Hajah Nasreen Global Resources yang terletak di Jalan Warisan Sentral, Sepang juga menyediakan almari pakaian, katil, rak TV, papan sisi dan banyak perabot atau perabot lain.

2

Sahin Arafa ( Sapang )

AlamatKota Warisan, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon

Bagi anda yang sedang mencari kedai perabot yang murah tetapi berkualiti, mungkin Kedai Sahin Arafa ( Sapang ) boleh digunakan sebagai penyelesaian.

Sebabnya, berdasarkan ulasan pengguna, kedai perabot ini menawarkan harga yang rendah untuk setiap perabot.

Dan mengenai barang-barang yang ada, terdapat katil sofa, kabinet, papan sisi ke katil.

Jom Baca : 5 TOP Kedai Perabot Puncak Alam Terbaik

1

Sk Seroja Enterprise

AlamatNo 11,13 jalan 3 taman seroja bandar baru, Salak tinggi, 43900 Sepang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.30
Nombor Telefon+601162327465

Ditubuhkan pada tahun 2001, Sk Seroja Enterprise telah menjadi pembekal penyelesaian perabot dan perkakas rumah yang paling lengkap dan termurah di Sepang.

Sk Seroja Enterprise menyediakan penyelesaian kelengkapan rumah yang lengkap untuk semua segmen pasaran melalui pangkalan pengedar yang kukuh di seluruh Malaysia.

Sk Seroja Enterprise sentiasa menyediakan perkhidmatan yang cepat dan penyediaan perabot rumah yang inovatif seperti sofa, kabinet, tilam, kerusi, meja dan perabot pejabat.

Sk Seroja Enterprise juga menyajikan kedai dalam talian supaya anda tidak perlu mengambil terus ke kedai, serta pelbagai kemudahan pembayaran yang lengkap, mudah dan selamat.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment