[Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Muar Terbaik

Umni Afifah

Mempunyai hiasan dalaman rumah estetik adalah impian hampir semua orang. Sebabnya bukan sahaja kerana ia menyenangkan mata, tetapi ia juga boleh menjadikan suasana lebih selesa.

Lebih selesa suasana tempat, pasti anda akan berasa lebih selesa di rumah, bukan? Nah, untuk melihat rumah estetik, ia sebenarnya agak mudah.

Anda hanya perlu datang ke kedai perabot terdekat di sekitar rumah anda dan berunding tentang bagaimana anda mahu kediaman anda mereka bentuk.

Tidak sukar untuk menemuinya, kerana sekarang terdapat banyak kedai perabot yang tersebar yang boleh dikunjungi, termasuk di sekitar kawasan Muar.

Begitu banyak, ia mungkin membuat anda keliru tentang kedai perabot mana yang baik, dengan kualiti yang boleh dipercayai.

Nah, sebagai bahan rujukan, di sini kami berkongsi cadangan untuk beberapa kedai perabot terbaik di sekitar Muar, lengkap dengan alamat dan nombor telefon yang boleh dihubungi.

10

Eng Huat Elektronik & Perabot

AlamatNo. 18 & 19, Jalan Kristal 2, Medan Kristal, 86400 Parit Raja, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60127158808

Senarai kedai Eng Huat Elektronik & Perabot di bandar Muar, Johor dipanggil kedai perabot parit raja. Ia terletak sangat strategik, terletak di Jalan Kristal 2, Medan Kristal, 86400 Parit Raja, Johor, Malaysia.

Eng Huat Elektronik & Perabot kami adalah kedai perabot yang menyediakan kerusi tetamu, kabinet kaca, set makan, bufet, katil, dan pelbagai aksesori rumah dan pejabat yang lain.

Anda tidak perlu pergi ke tempat lain mencari perabot impian anda kerana terdapat banyak pilihan di Eng Huat Elektronik & Perabot kami. Harga yang ditawarkan juga mengikut kualiti. Ayuh, lawati kedai dengan segera!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Murah Johor Bahru Terkini

9

Perabot Rumah Kita

Alamat10, Jalan Sungai Abong, Taman Sungai Abong, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.30
Nombor Telefon+6069592385

Senarai kedai perabot seterusnya ialah Perabot Rumah Kita yang terletak di Jalan Sungai Abong, Taman Sungai Abong, 84000 Muar, Johor, Malaysia.

Di sini, semua keperluan perabot boleh didapati lengkap dari set dapur, almari pakaian, sofa, dll. Pilihan model, warna, saiz dan bentuk agak pelbagai. Malah terdapat pelbagai jenama springbed asli yang ada.

Berdasarkan ulasan, Perabot Rumah Kita adalah kedai perabot yang cukup lengkap, dengan harga yang murah dan berpatutan dan perkhidmatan yang memuaskan. Bagaimanapun, jika anda ingin membeli perabot, pergi ke gerai ini!

8

Hong Kio Muar Furniture

AlamatNo. 66, 1, Jalan Bakri, Taman Orkid, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Selasa : Closed
Nombor Telefon+6069534919

Hong Kio Muar Furniture adalah pengedar langsung beberapa kilang perabot terkenal seperti Airland, Elite, Spring Air, Guhdo, Clarissa, Lady Americana, Pro Design, dll.

Kedai ini menyediakan perabot untuk rumah dan pejabat, dari reka bentuk klasik hingga minimalism moden.

Selain menawarkan perabot, Hong Kio Muar Furniture juga menyediakan perkhidmatan reka bentuk dalaman, yang disokong oleh pereka profesional dan berpengalaman.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Lumpur Terbaik

7

COZY HOME FURNITURE

Alamat200, Jalan Abdullah, Taman Sri Emas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-18.00
Nombor Telefon+6069530612

Senarai seterusnya ini juga merupakan cadangan tempat terbaik lain untuk mendapatkan perabot di bandar Muar yang dikenali sebagai COZY HOME FURNITURE.

COZY HOME FURNITURE adalah kedai perabot yang dipercayai dengan koleksi produk yang sangat lengkap dan harga yang berpatutan yang menyediakan katil bayi, kabinet hiasan, sofa, kerusi tetamu, aksesori, dll.

Menurut ulasan pelawat, COZY HOME FURNITURE memberi perkhidmatan yang sangat baik kepada pengguna, mereka juga sering memberikan input untuk memudahkan anda membuat pilihan.

Di samping itu, kedai ini menerima pembayaran COD dan penghantaran percuma di seluruh Muar.

6

New Modern Sofa Furniture Muar

Alamat1, 3 & 5, Jln Mulia, Taman Sungai Abong Mulia, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-20.30
Selasa : Closed
Nombor Telefon+60126698548

Seterusnya ialah New Modern Sofa Furniture Muar yang terletak di JJln Mulia, Taman Sungai Abong Mulia, 84000 Muar, Johor, Malaysia.

Kedai ini adalah salah satu pusat perabot yang paling lengkap yang menjual pelbagai produk sedia untuk digunakan, seperti springbeds, katil sofa, bufet TV, kabinet dan banyak perabot lain.

Harga? Bersantai, agak murah! Untuk memesan agak mudah, anda boleh datang terus ke kedai atau memesan melalui Whatsapp juga mungkin.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Dungun Paling Best

5

Best Worth Furniture

AlamatLot 2703, Jalan Sulaiman, Johor, 84000 Muar, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-18.30
Nombor Telefon+6069510595

Untuk kawasan Muar, kami mengesyorkan Best Worth Furniture. Kedai ini beralamat di Jalan Jalan Sulaiman, Johor, 84000 Muar, Malaysia.

Yup, kerana kedai ini mempunyai pilihan produk yang agak pelbagai, dengan model dan bentuk yang pastinya berbeza-beza. Mengenai harga juga agak murah, seperti namanya.

Ingin tahu tentang apakah jenis produk? Ayuh, segera lawati kedai Best Worth Furniture atau hubungi nombor Orang Hubungan yang disediakan.

4

HOME NET FURNISHING DESIGN SDN BHD, 摆家乐傢俱有限公司

AlamatLot 1308, Jln Salleh, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Selasa : Closed
Nombor Telefon+6069545772

Anda mempunyai rancangan untuk menggantikan perabot terpakai di rumah anda, tetapi anda masih keliru tentang kedai perabot mana yang paling lengkap? Selma boleh menjadi penyelesaian yang tepat untuk anda.

HOME NET FURNISHING DESIGN SDN BHD, 摆家乐傢俱有限公司 adalah kedai perabot runcit yang menyediakan perabot pada harga mesra sejak 2018.

Di samping itu, HOME NET FURNISHING DESIGN SDN BHD, 摆家乐傢俱有限公司 juga telah menjual produknya secara dalam talian di e-dagang Tokopedia.

Untuk maklumat terkini mengenai promosi yang berlaku di kedai ini, sila semak halaman Instagram.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Terengganu Paling BEST

3

Izan Perabot – Celine Design

AlamatKM 4, Jalan Abdul Rahman, Kampung Parit Besar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60168702876

Adakah anda sedang mencari almari pakaian minimalis untuk bilik anda? Cuba datang ke Izan Perabot – Celine Design di Jalan Abdul Rahman, Kampung Parit Besar, 84000 Muar, Johor, Malaysia. Di sini, koleksi itu agak lengkap.

Selain keperluan perabot rumah, Izan Perabot – Celine Design turut menyediakan pelbagai bekalan pejabat seperti meja, kerusi, kabinet dan lain-lain.

Selain terkenal dengan koleksi perabotnya yang lengkap, Izan Perabot – Celine Design juga menetapkan harga yang agak murah untuk setiap produknya.

2

ABC Furniture Trading SDN BHD

AlamatLOT 1021, Jalan Sungai Abong, Taman Sungai Abong Mulia, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60169866988

Terletak di Jalan Sungai Abong, Taman Sungai Abong Mulia, 84000 Muar, Johor, Malaysia, ramai pelanggan mengatakan bahawa ABC Furniture Trading SDN BHD ini adalah salah satu pusat perabot yang paling lengkap dan terbesar.

Ya, anda boleh menemui semua keperluan perabot rumah dan pejabat di kedai ini.

Pilihan barangan adalah lengkap dan harga berbeza-beza, dari murah hingga mahal yang terdapat di sini. Menariknya, terdapat banyak promosi menarik yang dibentangkan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kemaman Paling di Syorkan

1

Perabot King Kong Muar

Alamat2, 224, Kampung Temang, 84000 Muar, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon

Kedai yang dipanggil Perabot King Kong Muar ini juga sangat disyorkan untuk anda yang ingin mengisi perabot rumah tangga. Yup, kerana produk yang dijual di sini benar-benar berkualiti.

Barang-barang itu agak lengkap, pelbagai jenama. Di samping itu, ia agak mesra dalam melayani pelanggan.

Dan yang paling penting, harganya kompetitif dengan pesaing yang sama di sekitarnya.

Originally posted 2023-02-05 10:05:00.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment