10 Cadangan Kedai Perabot Banting Terbaik & DiSyorkan!

Carikedai

Membeli kelengkapan rumah boleh menjadi salah satu agenda yang paling menyusahkan.

Tetapi, pada masa kini tidak perlu risau kerana terdapat banyak kedai perabot berdekatan yang boleh dikunjungi dan bersedia untuk menyediakan kemudahan membeli-belah.

Sesungguhnya, kini terdapat banyak kedai dalam talian yang menjual perabot, tetapi melawat kedai perabot dengan pilihan produk yang lengkap adalah tarikan istimewa bagi sesetengah orang kerana ia secara langsung dapat memastikan kualitinya.

Untuk mencari kedai perabot adalah satu perkara yang sangat mudah. Ini kerana keperluan untuk kelengkapan rumah semakin meningkat setiap hari.

Perkara yang sama berlaku di sekitar Banting. Kawasan ini, yang merupakan sebahagian daripada kawasan bandar Banting, juga mempunyai pelbagai kedai perabot yang boleh anda lawati untuk mendapatkan perabot rumah yang murah dan berkualiti.

10

Bahagia Furniture Gallery @ Taman Muhibbah, Banting

AlamatKaw 2 No. 52 & 54, Jalan Besar, Taman Muhibbah, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60331803206

Siapa yang tidak mahu memiliki rumah, pangsapuri atau tempat perniagaan dengan reka bentuk dalaman yang indah? Semua orang mesti merinduinya.

Untuk memenuhi jangkaan anda, Istana Jati kini terdapat di kawasan Banting dan bersedia untuk menyediakan perabot atau perabot terbaik yang bersedia untuk melengkapkan dan menghiasi rumah, pangsapuri atau tempat perniagaan anda.

Walaupun diberi nama ini, Bahagia Furniture Gallery @ Taman Muhibbah, Banting menyediakan produk yang diperbuat daripada kayu jati, tetapi juga bukan jati dengan pelbagai pilihan, mulai dari kabinet, sofa hingga pelbagai aksesori lain.

Anda juga boleh memesan atau adat seperti yang dikehendaki. Untuk maklumat lebih terperinci mengenai semua produk Bahagia Furniture Gallery @ Taman Muhibbah, Banting, sila layari laman web rasmi kedai ini.

Jom Baca : 5 TOP Kedai Perabot Puncak Alam Terbaik

9

Pusat Perabot Sejati

AlamatJalan Suasa, Kawasan Perindustrian Banting, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+601126730010

Pusat Perabot Sejati adalah salah satu tempat yang sangat baik untuk membeli perabot murah dan berpatutan di kawasan Banting. Sebabnya, pelanggan dilayan dengan baik.

Secara keseluruhan, sangat disyorkan! Bagaimanapun, bagi anda yang ingin membeli meja, kabinet, atau perabot lain dengan pelbagai bentuk dan reka bentuk, ia boleh didapati di sini.

8

Perniagaan Perabut Pang Sdn. Bhd.

Alamat5, Jalan Bunga Pekan, Banting, 42700, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-20.30
Nombor Telefon+60331815879

Kedai perabot yang dipanggil Perniagaan Perabut Pang Sdn. Bhd., yang terletak di Jalan Bunga Pekan, juga agak sesak setiap hari dan merupakan salah satu bengkel perabot terbaik di kawasan Banting.

Bagaimana tidak, tempat itu sangat luas, pilihan barangan adalah besar, dari bantal, springbeds, tilam, sofa hingga kabinet yang diperbuat daripada kayu jati. Harga juga sangat murah dan sudah ada kemudahan kawasan letak kereta yang agak besar.

Jom Baca : 7 Cadangan Kedai Perabot Cyberjaya Paling Best

7

Perabot Ladaza Online @ Banting ( Jalan Sultan Alam Shah )

AlamatGround Floor, No 162 (Groung Floor) , No164 (Ground Floor) , No166, Jalan Sultan Alam Shah, Taman Banting Jaya, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60195597098

Di sepanjang Taman Banting Jaya, anda akan menemui satu siri kedai perabot dengan pelbagai produk dan salah satu yang terbaik namanya Perabot Ladaza Online @ Banting ( Jalan Sultan Alam Shah )

Perabot Ladaza Online @ Banting ( Jalan Sultan Alam Shah ) adalah perkhidmatan yang sangat menakjubkan, sangat memuaskan. Koleksi produk lengkap dan harganya agak berpatutan.

Menurut pengguna, Perabot Ladaza Online @ Banting ( Jalan Sultan Alam Shah ) menawarkan perabot berkualiti terbaik dan pastinya bersedia untuk melengkapkan semua keperluan pejabat dan perabot kediaman anda.

6

Perabot Pang

AlamatJalan Sultan Alam Shah, Taman Banting Jaya, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon

Perabot Pang yang terletak di jalan Jalan Sultan Alam Shah, Taman Banting Jaya juga telah lama wujud dalam masyarakat, iaitu sejak tahun 1987 dengan produk pertamanya dalam bentuk meja makan

Kemudian pada tahun 1994, kedai perabot ini juga mengembangkan lagi jenis produk dan mula menghasilkan pelbagai jenis katil, almari pakaian, meja persalinan, set dapur, dan sebagainya pada harga yang sangat berpatutan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Seri Kembangan Murah & Best

5

Chan Furniture – Banting

AlamatNo.55 & 57, Jalan Sultan Alam Shah, Taman Seri, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60162278066

Nah, jika Chan Furniture – Banting terkenal dengan satu siri kedai perabot terpakai, maka kedai ini terkenal kerana menawarkan satu siri kedai perabot dengan produk terkini.

Chan Furniture – Banting yang terletak di Jalan Sultan Alam Shah, Taman Seri, 42700 Banting merupakan salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan pelbagai perabot dengan jenis dan model terkini di kawasan Banting.

Mengenai kualiti, Chan Furniture – Banting tidak perlu diragui. Pelbagai produk yang diperbuat daripada kayu jati boleh didapati sepenuhnya di sini, seperti kabinet, kerusi sofa, katil, dll.

4

Bonivia Furniture

Alamat50, Jalan Sultan Abdul Samad, Taman Muhibbah, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.30
Nombor Telefon+601125421522

Mengatur bahagian dalam rumah dengan perabot terpakai, tidak akan mengurangkan keindahan kediaman kami. Pada asalnya, kami bijak dalam memilih perabot mana yang sesuai.

Dan untuk mendapatkan perabot terpakai di kawasan Banting, Bonivia Furniture di jalan Sultan Abdul Samad, Taman Muhibbah, 42700 Banting adalah bengkel yang paling sesuai untuk dikunjungi.

Tidak perlu risau, walaupun kedai ini menawarkan perabot terpakai, ia masih berkualiti dan patut digunakan. Di samping itu, untuk harga, ia pasti jauh lebih murah.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Semenyih Paling Lengkap

3

The Top Furniture (warung Perabot)

AlamatKampong Bukit Changgang, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60132347458

The Top Furniture (warung Perabot) adalah salah satu kedai perabot dalam talian terbaik yang menyediakan semua keperluan perabot rumah atau pejabat seperti kabinet, peti besi, kerusi, sofa, dan perabot lain.

Selain berkhidmat dalam talian, The Top Furniture (warung Perabot) juga mempunyai kedai luar talian di Kampong Bukit Changgang, 42700 Banting, Selangor, Malaysia .

2

Meranti Furniture Sdn. Bhd.

Alamat​Lot 169 & 172, Jalan Lima, Furniture Complex, Olak Lempit, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60389259319

Lengkap, murah dan mesra. Mungkin itu adalah 3 sebab mengapa kedai perabot ini dipanggil Meranti Furniture Sdn. Bhd. disyorkan oleh ramai orang, terutamanya bagi mereka yang ingin membeli perabot yang baik tetapi dengan anggaran yang terhad.

Mengenai kualiti, Oman juga mempunyai produk yang tidak boleh dipersoalkan.

Bagaimanapun, adalah disyorkan untuk mengatur peralatan di rumah, kerana koleksinya agak pelbagai.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Petaling Jaya Paling di Syorkan

1

Perabot Jati Aim Point Collection

Alamat8 10, Jalan Emas 1, Bandar Sungai Emas, 42700 Banting, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60196699146

Perabot Jati Aim Point Collection adalah industri rumah atau bengkel perabot rumah yang menyediakan produk dalaman yang unik dan berkualiti.

Produk yang ditawarkan sesuai digunakan sebagai peralatan atau hiasan rumah dengan motif ukiran dan model minimalis moden yang sedang trending.

Produk unggul yang dijual juga disokong oleh bahan terbaik seperti kayu jati, kayu mahogani dan alat peranti yang baik supaya tidak perlu meragui kualiti.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment