10 Kedai Sticker Kuala Lumpur Best & Syorkan

Team A

Di era moden ini, di mana daya tarikan visual barang peribadi atau premis perniagaan anda boleh membuat perbezaan besar, stiker telah muncul sebagai alat serbaguna untuk menambahkan sentuhan personalisasi dan kreativiti.

Kedai Sticker Kuala Lumpur, destinasi pilihan anda di tengah-tengah ibu negara Malaysia yang bertenaga, menawarkan pelbagai jenis stiker kustom untuk memenuhi pelbagai keperluan anda.

Oleh itu, Carikedai.com akan berkongsi dengan anda mengenai beberapa kedai sticker Kuala Lumpur dengan pelbagai perkhidmatan yang mereka tawarkan, jom kita terokai !

Senarai Kedai Sticker Kuala Lumpur Terbaik

Berikut adalah senarai cawangan kedai sticker yang best banyak orang ramai cari kedai sticker ni dibandar Kuala Lumpur, Malaysia.

1. Sticker Murah KL

Cadangan pertama ialah pelekat KL yang sudah diketahui ramai orang, mereka menyediakan pelbagai jenis percetakan pelekat dan percetakan digital yang amat disyorkan untuk anda.

Bagi kebanyakan terdapat sticker pelekat atau produk perniagaan, sticker graphic, vinyl dan masih banyak lagi tentu dengan kualiti best dan harga yang wajar.

Alamat: No 18-D, Jalan Pelangi 18 Taman Pelangi Kuala Lumpur, 51200 Wilayah Persekutuan, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 10 Kedai Kunci Kuala Lumpur Best & Syorkan


2. HQ Sticker Murah KL

Kedai sticker Kuala Lumpur seterusnya ini adalah pakar dalam perkhidmatan percetakan, khususnya sticker yang ada di Jalan 1/64, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Mereka boleh membuat sticker dengan pelbagai jenis, seperti sticker die cut, sticker label, sticker vinyl untuk aksesori, sama ada pelekat nameplate untuk perniagaan.

Alamat: Jalan 1/64, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


3. BON STICKER KL

BON Sticker KL dapat menjadi cadangan anda berikutnya yang sedang mencari kedai sticker terutama untuk kenderaan kereta dengan kualiti best yang mereka tawarakan.

Kedai sticker kereta Kuala Lumpur ini ada perkhidmatan sticker vinyl/graphic sesuai bentuk reka yang anda mahukan, mereka juga pakar dalam hal wrapping dan carbon fiber untuk kereta anda.

Alamat: No 10 GF, Jalan Cerapu, jalan cheras, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Kuala Lumpur Best & Syorkan


4. Lucky Sticker Printing

Kedai pelekat Kuala Lumpur ini juga terkenal dengan perkhidmatan percetakan digitalnya, menawarkan pelbagai jenis sticker yang boleh anda cetak dan reka bentuk mengikut kehendak anda.

Anda boleh mencetak label sticker, sticker produk perniagaan, die cut sticker/cutting sticker dan pelekat vinil dengan kualiti tinggi dan harga rendah yang amat disyorkan !

Alamat: Lotus’s kepong Lg Floor , PS14 (Infront of popular or maxis, 52200 kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


5. Vloft Print Sdn Bhd

Vloft Print Sdn Bhd ialah kedai perkhidmatan percetakan digital yang sedia memenuhi keperluan percetakan anda, disini mereka menyediakan cetak sticker outdoor dan indoor.

Dengan design sesuai keinginan, anda dapat mencetak sticker label perniagaan, sticker vinyl, transparant sticker, sticker kenderaan dan pelbagai jenis sticker lainnya.

Alamat: 7, Jalan Metro Perdana Timur 2, Taman Usahawan Kepong, 52100 Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kuala Lumpur Near Me


6. Kls Stickers

Kls Stickers yang ada dikawasan Chow Kit ini menawarkan pelbagai jenis sticker, bermula dari sticker cutting, sticker wallpaper, vinyl, sticker kereta dan banyak lagi.

Sama ada mereka adalah pakar dalam pemasangan sticker untuk motosikal dan kereta, tak perlu risau lagi atas kualiti dan hasil yang dikerjakan kerana disyorkan untuk anda.

Alamat: Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


7. Elecsign sticker house

Elecsign sticker house amatlah disyorkan untuk anda kerana dikenal dengan tempat yang bagus untuk membuat sticker kereta dengan mutu kerja dan perkhidmatan yang cemerlang.

Antara sticker graphic, cutting sticker, wrapping dan lain-lain mereka menawarkan anda untuk mendesain kereta anda dengan kualiti yang best.

Alamat: 64, Jalan 2a/27a, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Kuala Lumpur Near Me


8. Tuah Custom Wrap & Sticker

Anda mencari kedai sticker dan wrap untuk kendaraan? kedai sticker Tuah Wrap dapat menjadi solusi karena menawarkan berbagai layanan yang berkaitan dengan sticker kendaraan yang profesional.

Mula dari pemasangan sticker decal motosikal dan kereta, sama ada layanan cutting sticker, sticker berjenama untuk kereta perniagaan, wrapping, detailing dan lainnya dengan kualiti yang best.

Alamat: 22, Jalan Tembaga SD 5/2a, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia


9. TT Printing Centre & Sticker Expert

Cadangan berikutnya ini ada TT Printing Centre & Sticker Expert yang merupakan pakar dalam percetakan digital khususnya sticker dengan design yang anda inginkan.

Mulai dari sticker label untuk produk perniagaan, sama ada sticker lainnya seperti oneway sticker, cutting sticker dan sticker vinyl dengan kualiti tinggi yang amat disyorkan.

Alamat: No 18, Jalan Pelangi 18, Taman Pelangi, 51200 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 30 Kedai Alat Tulis Kuala Lumpur BEST


10. PRINT EXPERT SDN BHD (KL)

Siapa yang tak tahu Print Expert Sdn Bhd ini amatlah famous di kalangan masyarakat KL, jika anda nak mencetak sticker dengan kualiti yang best dan harga yang wajar kedai ini amatlah disyorkan.

Ada perkhidmatan cetak sticker sesuai dengan bentuk reka yang anda mahukan, bermula dari sticker product, sticker kendaraan, sticker cutting, wallpaper dan lain-lain.

Alamat: Pantai Business Center A, 1-8, Jalan Pantai Baharu, 59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment