[Tekini] 10 Kedai Tayar Johor Murah Paling di Syorkan!

Ahmad Munafidzu

Kedai tayar kereta di johor bertaburan di pelbagai kawasan. Walau bagaimanapun, dari beberapa tempat menjual tayar kereta di kedai tayar johor, terdapat 10 kedai tayar yang merupakan cadangan untuk anda pertimbangkan.

Sepuluh cadangan kedai yang menjual tayar menawarkan pelbagai kelebihan. Hanya mana yang anda mahu pilih.

Jadi, di manakah lokasi kedai tayar terbaik untuk kereta di johor? Tanpa berlengah lagi, lihat sahaja senarai alamat kedai tayar kereta di johor secara terperinci di bawah.

1

Pemborong Tayar Pandan Johar

Alamat2, Jalan Ledang, Taman Johor, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+60127177438

Pemborong Tayar Pandan Johar adalah nama kedai yang menyediakan tayar kereta lengkap dari pelbagai jenama di Johor Bahru. Sememangnya, cawangan kedai tayar johor bahru ini sentiasa sesak dengan pengunjung.

Kedai tayar murah jb memiliki pelbagai jenama tayar kereta dijual di kedai ini supaya lebih mudah bagi anda untuk membuat pilihan tayar kereta yang betul.

Menariknya, anda juga boleh berniaga dengan tayar kereta lama. Lebih daripada itu, kedai ini juga terbuka kepada rundingan yang membuka peluang anda untuk membida harga.

Perkhidmatan dari pekerja di kedai tayar murah johor bahru ini memang sangat responsif dan memahami keperluan pengunjung yang berkaitan dengan tayar kereta yang ingin mereka beli.

Di samping itu, harga tayar setiap jenis atau jenama agak condong, walaupun termasuk kos memasang tayar ke kereta.

Tidak berhenti di situ, kedai yang terletak di Johor Bahru itu turut menyediakan roda pelbagai saiz dan jenis.

Jom Baca : [NEW] 10 Senarai Kedai Tayar Puchong Terbaik & Disyorkan

2

Sinwufu Enterprise Sdn Bhd

AlamatNo.1, Jalan Manis 1, Taman Sri Indah, 86400 Parit Raja, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+6074545454

Perlukan maklumat kedai tayar parit raja? Datang sahaja ke Sinwufu Enterprise Sdn Bhd yang terletak di kawasan Taman Sri Indah, 86400 Parit Raja.

Salah satu kedai tayar kereta terbaik di Johor ini juga menawarkan pelbagai jenis tayar kereta pelbagai jenama. Termasuk antaranya seperti Bridgestone, Dunlop dan sebagainya.

Bagi kedai ini, anda juga boleh memilih pelbagai roda kereta dengan pelbagai jenis dan varian harga.

Mengenai perkhidmatan pekerjanya, anda tidak perlu meragui keramahannya. Malah, walaupun di kedai tayar ini anda akan mendapat spooring dan barangan percuma.

3

U Tyre & Service Centre

AlamatNo. 1, Jalan Kebudayaan 15, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–19.30
Nombor Telefon+6075215669

Sekiranya anda ingin menggantikan tayar kereta dengan jenama Bridgestone, pergi terus ke cawangan U Tyre & Service Centre sebagai kedai tayar kereta Bridgestone Johor Bahru.

Lokasinya sangat strategik dan mempunyai bilik servis yang besar dan terdapat ruang menunggu yang boleh anda gunakan untuk memantau pemasangan tayar.

Di kedai tayar taman universiti ini, ia juga berfungsi memunggah tayar seperti yang dikehendaki mengikut permintaan anda. Ini termasuk perkhidmatan spooring kereta.

Kerja-kerja ini sangat pantas, responsif, dan profesional supaya anda tidak perlu menunggu lama, tayar kereta anda dipasang dengan tepat.

Jom Baca : [NEW] 10 Senarai Kedai Tayar Batu Caves Terbaik

4

Hankook Tire Service Center

AlamatG2;;02-2, Jln Pinang 52, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Sabtu : 10.00–22.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6073550506

Hankook Tire Service Center adalah kedai tayar dengan pelbagai pilihan saiz untuk keperluan kereta anda.

Jadi, jika anda memerlukan tayar kereta jenama Dunlop di Johor, tidak perlu dikelirukan. Hanya pergi terus ke cawangan yang terletak di kawasan johor bahru ni. .

Di samping itu, harga tayar kereta yang dijual oleh outlet ini sangat pelbagai dan termasuk kos memasang tayar.

Terdapat juga perkhidmatan pengimbangan & pengimbangan yang biasanya akan ditawarkan terus oleh pegawai atau jika dianggap perlu dengan segera.

Sememangnya, kedai tayar hankook ini mempunyai ramai pelanggan dan sentiasa sesak walaupun kedainya tidak terlalu luas seperti kedai besar lain.

5

Speed Tyre & Car Service

Alamat02-01, Jalan Nusaria 11/2, Taman Nusantara, 79200 Gelang Patah, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–19.00
Selasa ; Closed
Nombor Telefon+60127518741

Perlukan tayar kereta terpakai yang murah? Jika anda tinggal di Taman Nusantara maka Speed Tyre & Car Service adalah saluran yang sempurna untuk anda lawati.

Kerana, kedai tayar gelang patah ini yang menawarkan pelbagai tayar kereta terpakai yang masih sesuai digunakan.

Walaupun statusnya kedua, anda tidak perlu risau memandangkan setiap tayar kereta terpakai yang terdapat di cawangan ini masih memenuhi standard keselamatan.

Jenis tayar yang ada sangat pelbagai dan anda boleh memilih mengikut citarasa atau keperluan kereta anda.

Jom Baca : [NEW] 10 Senarai Kedai Tayar Rawang Terbaik

6

Sin Heng Tyre & Battery Co. Sdn Bhd

Alamat312, Jalan Simbang, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.00
Nombor Telefon+6072353355

Pilihan lain yang boleh anda gunakan sebagai alternatif ketika mencari kedai tayar kereta paling lengkap di Johor, anda boleh mengunjungi Sin Heng Tyre & Battery Co. Sdn Bhd.

Lokasi ini strategik dan mudah dicapai dengan lokasi letak kereta yang mencukupi. Belum lagi bahawa terdapat bilik menunggu berhawa dingin dan terdapat TV yang akan menjadikan setiap pelawat selesa.

Sementara itu, perkhidmatan di kedai tayar perling ini sangat responsif dan gercep supaya pemasangan tayar, spooring, dan pengimbangan tidak mengambil masa yang lama.

Berkenaan dengan harga, sudah tentu harga tayar kereta yang terdapat di cawangan ini agak sepadan dengan perkhidmatan pegawai.

7

Tyreplus – Batu Pahat Tyre & Sport Rim Trading Johor

Alamat160, Jalan Adda 7, Taman Adda, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+6076650096

Terletak di 160, Jalan Adda 7, Taman Adda, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia, Tyreplus – Batu Pahat berada di sini untuk melengkapkan keperluan tayar kereta.

Pelbagai jenis dan saiz tayar khas jenama bridgestone boleh didapati sepenuhnya di kedai ini.

Oleh itu, jika anda ingin menukar tayar jenama bridgestone, anda boleh pergi terus ke lokasi ini.

Perkhidmatan di kedai tayar batu pahat ini agak mesra dan responsif. Pemasangannya sangat cepat, hanya beberapa minit dan tidak perlu menunggu lama.

Harganya agak berpatutan. Malah, ia termasuk perkhidmatan spooring dan pengimbangan. Sesuai untuk anda yang mahukan tayar kereta.

Jom Baca : TOP 10 Kedai Tayar Puncak Alam Terbaik

8

Pemborong Tayar Pandan (Smart)

AlamatBatu 7, No 3J, Jalan Kota Tinggi, Kampung Pandan, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Minggu : 08.00–19.30
Nombor Telefon+60127177438

Pemborong Tayar Pandan (Smart) adalah alternatif lain yang boleh anda gunakan sebagai rujukan apabila anda ingin menggantikan tayar kereta anda dengan yang baru.

Perkhidmatan komunikatif, kerja pemasangan tayar cepat, dan harganya agak condong dari beberapa kedai pembaikan kereta lain.

Kedai tayar kota tinggi ini terdapat pelbagai jenis tayar dengan pelbagai saiz dan jenama yang boleh anda pilih mengikut keperluan atau jenama kereta anda.

Mengenai lokasi, ia boleh dikatakan sangat strategik dan mudah dicapai. Terdapat bilik menunggu berhawa dingin yang akan menjadikan anda lebih selesa sementara menunggu proses pemasangan tayar kereta.

9

CT Auto Service Sdn Bhd Jln Kluang

Alamat30-2, 30-3, Batu, 2, Jln Kluang, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+60122365282

Perlukan maklumat mengenai kedai tayar kluang di Jln Kluang, 83000 Batu Pahat Kemudahan Tayar boleh menjadi cadangan untuk anda pertimbangkan.

Bukan tanpa alasan memandangkan cawangan kedai tayar CT Auto Service Sdn Bhd Jln Kluang yang dianggap menyediakan tayar kereta yang agak lengkap walaupun cawangannya kelihatan kecil.

Harga setiap tayar kereta yang ada juga agak murah. Menariknya, harganya termasuk spooring & pengimbangan. Jadi anda hanya perlu menerimanya.

Jom Baca : [Terkini] 10 Kedai Tayar Shah Alam Terbaik & Berkualiti

10

Hillstone Tayar Muar

AlamatLot 2871, Jalan Mahmood, Kg. Jeram Bukit Batu, 84000 Bukit Bakri, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+60173992434

Pilihan terakhir, anda boleh mempertimbangkan untuk memilih kedai tayar Hillstone tayar Muar.

Pelbagai tayar pelbagai jenama dan saiz dipersembahkan di outlet berkenaan yang terletak di Lot 2871, Jalan Mahmood, Kg. Jeram Bukit Batu, 84000 Bukit Bakri, Johor, Malaysia.

Kedai tayar muar ini memiliki harganya agak murah dan termasuk untuk kos pemasangan juga. Ia sesuai untuk anda yang ingin menjimatkan wang.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment