10 Cadangan Kedai Tayar Kedah Paling BEST

Carikedai

Anda tidak boleh hanya memilih kedai tayar kereta di kedah mesti memberi perhatian kepada bagaimana reputasi kedai dan menjamin keaslian produknya.

Memandangkan, tayar kereta adalah bahagian yang sangat mempengaruhi keselamatan dan keselesaan memandu.

Oleh itu, sebagai pemilik kereta yang merasakan terdapat masalah dengan kereta, segera periksa keadaannya ke kedai pembaikan terdekat.

Sekiranya tiba masanya untuk menggantikan alat ganti, anda mesti segera. Oleh kerana kepentingan ini, berikut adalah cadangan untuk kedai-kedai yang menjual kereta di kedah.

Menentukan kedai yang menjual tayar kereta pelbagai jenama adalah mudah tetapi anda tidak boleh memandang rendah.

Perlu dipertimbangkan keaslian produk. Bagi cadangan untuk senarai tayar kereta di kedah, anda boleh mendengar penerangan di bawah.

Perlu dipertimbangkan keaslian produk. Bagi cadangan untuk senarai tayar kereta di kedah, anda boleh mendengar penerangan di bawah.

1

Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd

Alamat10, Jalan Cindai Jaya 1, Taman Cindai Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–18.30
Nombor Telefon+60442494907

Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd adalah salah satu daripada banyak cadangan untuk kedai tayar sungai petani yang pasti kasihan jika anda merinduinya.

Sebabnya, cawangan popular ini, yang terletak di 10, Jalan Cindai Jaya 1, Taman Cindai Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia, menawarkan pelbagai tayar kereta pelbagai saiz.

Kemudian, di sini juga menjual pelbagai roda pelbagai saiz dan model yang boleh anda pilih mengikut citarasa.

Menariknya, perkhidmatan di kedai tayar ini sangat mesra dengan pekerjanya yang begitu komuniquative. Belum lagi pemasangan roda atau tayar yang sudah bebas mengimbangi.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Spare Part Kereta Puchong Best

2

Lamago Tyre Padang Serai

Alamat33, Jalan Lagenda 1/1, 09010 Padang Serai, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.30
Nombor Telefon+60134532276

Mencari tayar kereta? Anda boleh mengunjungi Lamago Tyre Padang Serai yang terletak di 33, Jalan Lagenda 1/1, 09010 Padang Serai, Kedah, Malaysia.

Untuk makluman, Lamago Tyre Padang Serai yang termasuk dalam rangkaian kedai yang merupakan pengedar rasmi tayar.

Selain menjadi pengedar tayar Bridgestone, kedai tayar padang serai ini juga menyediakan beberapa tayar kereta dari jenama lain yang boleh menjadi pilihan alternatif untuk anda.

Perkhidmatan di kedai ini sangat positif, baik dari CS hingga mekanik semua bekerja secara profesional dan responsif.

Menariknya, jika anda membeli tayar di sini maka anda akan mendapat perkhidmatan pasang surut percuma, angin nitrogen, dan mengimbangi tanpa kos tambahan.

3

Kedai Tayar Yee Lee

Alamat271, Lorong Perak 12, Kawasan Perusahaan Mergong Ii, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.30
Nombor Telefon

Kemudian, cadangan untuk tempat yang dipercayai untuk menjual tayar kereta yang perlu anda lawati adalah di Kedai Tayar Yee Lee.

Sebabnya pastinya tidak dapat dipisahkan dari pelbagai aspek.

Sebagai tambahan kepada perkhidmatan koperasi, kedai tayar alor setar, proses memasang tayar oleh pekerjanya kelihatan begitu profesional dan cekap.

Selain itu, terdapat sokongan peralatan lengkap (pemunggahan tayar, spooring, pengimbangan) yang menjadikan proses pemasangan tidak mengambil masa yang lama.

Di samping itu, harga tayar kereta di sini sedikit lebih murah daripada beberapa kedai tayar lain di satu kawasan.

Tidak hairanlah kedai ini sering menjadi alternatif bagi pemilik kereta untuk menukar tayar serta mengimbangi percuma.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Aksesori Kereta Bangi Dipercayai

4

Jit Sin Shop Tires & Batteries

Alamat23 & 24, Jalan Kelang Lama & Pusat Perniagaan Putra, Kampung Kelang Lama, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–16.45
Nombor Telefon+6044903824

Responsif dan kepantasan sentiasa menjadi garis panduan bagi pekerja, termasuk mekanik di Kedai Jit Sin Shop Tires & Batteries.

Sebagai salah satu cadangan untuk kedai tayar kulim ini yang terletak di 23 & 24, Jalan Kelang Lama & Pusat Perniagaan Putra, Kampung Kelang Lama, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia menawarkan pelbagai tayar pelbagai saiz.

Tayar yang terdapat di cawangan ini juga dilengkapi dengan pelbagai jenama terkenal. Seperti Bridgestone, GT Radial, tayar Toyo, dan banyak lagi.

Di samping itu, setiap pembelian tayar baru maka anda akan mendapat pemasangan percuma serta mengimbangi dan spooring.

Oleh itu, tidak hairanlah bahawa banyak pemilik kereta yang ingin menukar tayar sering menggunakan kedai ini sebagai rujukan mereka.

5

Pusat Tayar & Bateri Yh Speed

AlamatNo.120 Jalan, Taman Mahsuri, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.30–19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6049198677

Pusat Tayar & Bateri Yh Speed juga termasuk dalam senarai cadangan untuk penyedia tayar yang dipercayai di Kedah.

Terletak di lokasi yang agak sesak dan sesak dengan kenderaan, kedai ini tidak pernah kosong daripada pengunjung walaupun tidak sesak seperti kedai tayar lain di kawasan yang sama.

Tayar yang terdapat di sini juga agak lengkap dari pelbagai jenama yang boleh anda pilih mengikut keperluan anda.

Di samping itu, kedai tayar jitra perkhidmatan CS juga sangat mesra dengan mekanik yang cekap dalam mengusahakan pemasangan tayar. Oleh itu, tidak perlu menunggu lama, proses penyingkiran selesai.

Cuma pembelian tayar di sini tidak termasuk spooring dan mengimbangi kos. Oleh itu, untuk mendapatkan kedua-dua perkhidmatan, anda perlu membayar di luar kos harga jualan tayar.

Jom Baca : [Terkini] 10 Kedai Sparepart Kereta Sabah Paling di Syorkan!

6

Nam Khiang Tyre

AlamatJalan Raya, 08300, 08300 Gurun, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis: 09.15–18.15
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6044687503

Satu lagi ialah Nam Khiang Tyre yang bukan sahaja menjual tayar tetapi juga menjual roda tayar di Jogja dengan pelbagai saiz.

Perkhidmatan ini sangat responsif dan pendidikan. Termasuk mekanik yang sangat profesional dengan proses pemasangan tayar yang cepat dan tepat.

Bagi selain tayar dan roda, di sini setiap pembelian tayar anda akan mendapat pengimbangan percuma dan spooring.

Di samping itu, kedai Nam Khiang Tyre juga merupakan salah satu kedai tayar gurun yang menyediakan perkhidmatan keselesaan tambahan.

Kerana, di sini anda akan mendapat kemudahan bilik menunggu yang istimewa dan selesa dan air minuman hangat dan sejuk.

7

Prowheels HQ Kubang Rotan

AlamatNo 33 Kampung Kuala Sungai, Mukim, Kampung Kubang Rotan, 06250 Alor Setar, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis: 09.00–18.30
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60124221182

Ingin menukar tayar kereta yang boleh menjadi perdagangan? Datang sahaja ke Prowheels HQ Kubang Rotan yang terletak di No 33 Kampung Kuala Sungai, Mukim, Kampung Kubang Rotan, 06250 Alor Setar, Kedah, Malaysia.

Bagi anda yang ingin membeli tayar tetapi mendapat diskaun, sudah tentu anda boleh berdagang tayar kereta lama anda untuk yang baru di kedai ini.

Di samping itu, pelbagai saiz tayar kereta dari pelbagai jenama boleh didapati sepenuhnya di kedai tayar yang sentiasa sesak dengan pengunjung.

Bukan itu sahaja, kedai tayar kereta Prowheels HQ Kubang Rotan juga menyediakan perkhidmatan pemasangan tayar percuma termasuk kos pembelian tayar.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Spare Part Kereta Shah Alam Best

8

Prowheels Kuala Sungai

AlamatNo 1A, Jalan Putra, Kampung Padang Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis: 09.00–18.30
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60124221182

Senarai cadangan seterusnya yang tidak boleh anda lewatkan ialah Prowheels Kuala Sungai. Memandangkan, kedai ini menawarkan pelbagai tayar dari pelbagai jenama serta spooring kereta.

Selain menyediakan tayar lengkap serta pelbagai roda, kedai ini juga menyediakan anda dengan perkhidmatan responsif dan komunikatif.

Bermula dari CS mesra kepada mekanik yang tangkas, proses pemasangan tayar cepat selesai tanpa perlu menunggu lama.

Untuk makluman, harga tayar di kedai ini termasuk kos pemasangan dan spooring percuma. Jadi, ia sesuai sebagai cadangan untuk anda.

9

Akina Tyre Kulim

Alamat112-115, Lorong Semarak 1, Taman Semarak, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+6044917891

Tidak berbeza dengan cadangan kedai tayar lain, sebuah kedai bernama Akina Tyre Kulim juga menyediakan pelbagai jenis tayar kereta yang boleh anda gunakan sebagai rujukan.

Walaupun tidak begitu terkenal dengan beberapa kedai pembaikan kereta lain, kedai itu, yang terletak di 112-115, Lorong Semarak 1, Taman Semarak, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. masih menyediakan perkhidmatan yang optimum.

Kedai tayar kulim Bermula dari perkhidmatan CS yang mesra, mekanik profesional yang dapat bekerja secara profesional dan cekap, serta perkhidmatan spooring percuma untuk setiap pembelian tayar kereta.

Sudah jelas bahawa kedai ini sentiasa menjadi rujukan bagi kebanyakan pelanggannya.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Sparepart Kereta Penang Best

10

SP Panjang Tayar & Service Centre

AlamatLot 55-F289, Padang Temusu, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.00
Nombor Telefon+60125799150

Walaupun namanya hanya muncul dengan roda perkataan, kedai SP Panjang Tayar & Service Centre juga menawarkan pelbagai jenis tayar pelbagai saiz dan jenama.

Perkhidmatan di kedai ini juga sangat sopan dan hangat kepada pengunjung yang datang. Sebaliknya, dari segi proses pemasangan tayar apabila menukar tayar kereta, ia angat cepat.

Tidak hairanlah bahawa setiap proses pemasangan tayar di kedai ini tidak pernah mengambil masa yang lama sehingga pelanggan tidak perlu menunggu dalam barisan.

Di satu pihak, harga tayar di kedai tayar murah sungai petani ini juga mengikut piawaian harga tayar kereta Kedah yang sesuai dengan pasaran.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment