10 Kedai Aluminium Sabah Best & Syorkan

Team A

Kedai Aluminium Sabah adalah destinasi terkemuka bagi mereka yang mencari produk aluminium berkualiti tinggi di negeri Sabah.

Dengan sejarah yang berakar kuat dalam menyediakan bahan bangunan berkualiti, kedai ini telah menjadi rakan setia bagi pelanggan dari berbagai sektor.

Pada maklumat ini kami akan berkongsi kepada anda tentang dunia Kedai Aluminium Sabah dengan pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan !

Senarai Kedai Aluminium Sabah Terbaik

Berikut adalah senarai kedai aluminium yang best dan dipercayai orang ramai di bandar Sabah, Malaysia.

1. Elite Glass & Aluminum

Elite Glass & Aluminum menyediakan perkhidmatan pembuatan, pemasangan, dan penggantian tetingkap aluminium dan kaca untuk rumah, pejabat, atau bangunan komersial.

Alamat: Mile 10, Jalan Tuaran Bypass, Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


2. Aluminium Windows Glass Balcony Specialist

Cadangan berikutnya ini merupakan ahli dalam perkhidmatan pembinaan dan pemasangan dinding aluminium, yang sering digunakan dalam reka bentuk dalaman dan komersial.

Alamat: CL 7046, Lot 11, Jln Buah Duku, Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


3. Aluminium Y.S. Sdn. Bhd.

Kedai aluminium Sabah yang terletak di Kota Kinabalu ini menyediakan pelbagai kebutuhan aluminium, khususnya pembuatan struktur aluminium.

Mereka juga menawarkan pemasangan kaca cermin untuk bilik mandi, tetingkap aluminium, pintu atau bahagian lain dalam rumah

Alamat: Lot 69, H59, Jalan Kilang, SEDCO Industrial Estate, Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


4. Wan Jia Aluminium Glass and Door Sdn Bhd

Dikenal dengan kontraktor yang mahir dalam urusan aluminium dan kaca, mereka boleh membantu dalam pengubahsuaian kaca dan aluminium.

Sama ada memasang tingkap dan pintu aluminium yang sesuai untuk bangunan, termasuk rumah kediaman dan perkhidmatan lain.

Alamat: Lot 21,G/F,Towering Industry Center, Jalan Penampang, Taman Victory, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


5. Great Wall Glass & Aluminium Works Sdn. Bhd.

Great Wall Glass & Aluminium Works dikenal dengan perkhidmatan pembuatan, pemasangan, dan penggantian tetingkap aluminium dan kaca.

Sama ada perkhidmatan reka bentuk kaca dan aluminium khusus untuk projek-projek unik.

Alamat: Lot No:3, Double Storey Light Industrial Building, Jalan Buah Duku Kolombong, 88450 Jalan Tuaran, Inanam, Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


6. Junho Aluminium Company

Pakar dalam urusan pembuatan pintu dan tetingkap gelangsar, tetingkap kaca, tetingkap aluminium dan pelbagai perkhidmatan lain dengan service yang ahli.

Alamat: 11, Jln Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


7. Sri Tepat Jadi Glass & Aluminium (M) Sdn Bhd

Kedai aluminium Sabah ini enawarkan pemasangan kaca cermin untuk bilik mandi, ruang solek, atau bahagian lain dalam rumah.

Sama ada apat memasang pelapis kaca seperti filem keselamatan atau filem privasi untuk meningkatkan keselamatan atau privasi.

Alamat: Batu 6.5, Jln Putatan, Bandar Putatan, 88200 Putatan, Sabah, Malaysia


8. Cemerlang Aluminium Enterprise

Cemerlang Enterprise merupakan ahli dalam perkhidmatan pembuatan pintu aluminium dan tetingkap, membantu dalam pengubahsuaian kaca dan bingkai aluminium.

Alamat: LOT 50, GROUND FLOOR, SURIA INANAM, BLOCK H, Lorong Suria Inanam 3A, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


9. K F Aluminium & Glass

K F Aluminium & Glass mengerjakan pembuatan dan pemasangan tetingkap dan membantu dalam penggantian kaca yang pecah atau rosak pada tetingkap, pintu, atau dinding kaca.

Alamat: Lot 27, Jalan Sri Kolombong, Semi Detached Light Industrial Estate, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


10. Jme Aluminium & Glass Sdn Bhd

Kedai aluminium Sabah terakhir ini dikenal dengan kontraktor yang bekerja dalam pelbagai urusan berkaitan aluminium dan kaca.

Mulai dari pemasangan tingkap dan pintu aluminium,pengubahsuaian kaca, membuat kabinet, pemasangan pelapis kaca dengan rekaan dan konsultasi untuk anda.

Alamat: Lot SD11, Lorong Industri Warisan Indah 2 & Jalan Tuaran, Taman Industri, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


BACA:

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment