√ 10 Kedai Bunga Terbaik Sandakan & Berkualiti

Team A

Pada kesempatan ini Carikedai.com akan berkongsi dengan anda yang mencari kedai bunga untuk digunakan untuk majlis perkahwinan, perasmian, hari lahir, acara graduasi, ucapan takziah dan lain-lain.

Kedai bunga Sandakan terdiri daripada pelbagai jenis kedai seperti kedai yang menjual tangkai bunga sahaja, kedai bunga yang mengatur sejambak bunga, kedai bunga papan, bunga berdiri dan lainnya.

Bagi anda yang memerlukan gubahan bunga, berikut adalah senarai kedai bunga di Sandakan yang boleh jadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Bunga Sandakan, Sabah

1. Helen Florist

Senarai pertama kita mulakan dari Helen Florist, kelebihan kedai bunga ini terletak pada pesanan yang mudah dan cepat kerana ia dilakukan secara dalam talian melalui WhatsApp.

Delivery menyediakan pilihan produk seperti sejambak papan, bunga berdiri, pelbagai sejambak bunga segar, sejambak belon dan sejambak wang.

Delovery juga menyediakan bungkusan buah-buahan dan bungkusan percutian untuk detik-detik Aidilfitri, Krismas dan Tahun Baru Cina.

Alamat: Blok 1, Ground Floor, Jalan Utara Batu 4, Bandar Pasaraya, 90000, Sandakan, Sabah, Malaysia


2. The Gardens Florist

The Gardens Florist di Prima Square dikenal memiliki kualiti bunga yang cantik dan banyak pilihan pada harga yang berpatutan berbanding dengan kedai lain.

Kelebihan dalam kedai bunga ini ialah kita boleh memesan dalam talian (WA) dengan tindak balas yang cepat dan lebih lagi, perkhidmatan ini mesra.

Alamat: Prima Square, Lot 50, Block 4, Lor Prima 2, Batu 4, Jalan Utara, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


3. Daydreamers florist

Keunggulan dari kedai bunga Sandakan ini terletak pada pemesanannya yang mudah dan cepat karena dilakukan secara online guna WhatsApp dan juga ada perkhidmatan penghantaran sesuai alamat.

Anda boleh memesan bunga untuk sejambak, perkahwinan, atau hadiah graduasi.

Selain daripada itu Daydreamers Florist juga menawarkan sejambak tangan, bunga berdiri, dan bunga meja pada harga standard.

Alamat: IJM Lot56 F/Floor, One Avenue 10 Block W,Lorong Avenue, 3, Jalan Utara, Bandar Utama, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


4. Elias Florist

Asri Florist adalah sebuah kedai bunga yang terletak di kawasan di Pasar Kimfung, Bandar Pasaraya.

Pilihan bunga adalah seperti sejambak, papan bunga, dan bunga potong.

Perkhidmatan di Asri Florist sangat baik dan mesra, jadi sangat disyorkan untuk pelanggan yang ingin membeli bunga dengan hasil yang memuaskan.

Alamat: Pasar Kim Fung, Jalan Utara Batu 4, Bandar Pasaraya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


5. La vie des fleurs florist

Di kedai bunga La vie des fleurs florist terdapat sejambak tangan, bunga berdiri, dan bunga meja yang kelihatan kemas, cantik, dan sangat realistik, sama ada mempunyai ketahanan yang agak panjang.

Untuk kualiti bunga yang baik, hasilnya kemas dengan mutu kerja yang cepat dan harga pun berpatutan.

Alamat: lot 213B Blok 21, Tingkat Bawah, PRIMA SQUARE, Batu 4, Jalan Utara, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


6. Jacs Bloemist & Gift Shop (Jacs Boutique & Gift Shop)

Kedai bunga Sandakan berikut boleh menawarkan perkhidmatan bunga untuk hiasan, bunga segar untuk aksesori, perkahwinan, hadiah dan lainnya.

Jacs Bloemist & Gift Shop buka tiap hari bermula dari jam 10.30am-16.30pm, anda juga boleh memesan secara dalam talian melalui WhatsApp dan terdapat juga perkhidmatan penghantaran pula.

Alamat: Prima Square, Lot 80, Block 6, First Floor, Lor Prima 3, Batu 4, Jalan Utara, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


7. December Florist

Alamat: Ground floor lot 24 Block D Bandar pasaraya mile 4, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


8. december florist

December Florist mengambil pesanan untuk pelbagai jenis sejambak, termasuk bunga segar, kran, bunga cruciferous, dan gubahan bunga samada bunga arthifical.

Setiap sejambak yang dicipta oleh kedai bunga Sandakan ini adalah unik dan tidak sama setiap kali ia dipesan.

Lebih-lebih lagi, harganya berpatutan dengan tindak balas perkhidmatan yang cepat.

Alamat: Ground floor lot 24 Block D Bandar pasaraya mile 4, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


9. Eudora Secret Florist

Kedai bunga Eudora Secret Florist ini sangat memuaskan dengan penciptaan sejambak yang cantik dan kemas, lebih-lebih lagi, prosesnya juga sangat cepat.

Disyorkan untuk pelbagai tujuan seperti hadiah hari jadi, graduasi, hadiah perkahwinan dan lain-lain.

Alamat: Blok p , lot 6 , first floor one avenue 9 bandar utama,batu 6, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


10. Wonderland Florist

Senarai terakhir ada Wonderland Florist di Jalan Utara Batu 4, Bandar Pasaraya menawarkan pelbagai jenis sejambak bunga, baik itu bunga kering, bunga segar ataupun arthifical.

Kualiti bunga dan hadiah di Wonderland Florist tidak boleh dipersoalkan dengan banyak pengalaman terkait perkhidmatan, kedai bunga Sandakan ini menyediakan jaminan kualiti bunga segar, disyorkan.

Alamat: Ground Floor Blok H, Jalan Utara Batu 4, Bandar Pasaraya, Sabah, 90000 Sandakan, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment