TOP 10 Senarai Kedai Aquarium Best Di Kedah

Team A

Mereka yang memelihara ikan hiasan pasti memerlukan perkhidmatan kedai akuarium di Bandar Kedah.

Di kedai akuarium, biasanya bukan sahaja akuarium boleh didapati, anda juga boleh mendapatkan pelbagai peralatan untuk melengkapkan akuarium, seperti mesin penapis air sebagai contoh.

Terdapat juga penjual akuarium yang juga menyediakan ikan hiasan dan makanan sama ada menerima pesanan akuarium dengan bentuk dan saiz mengikut permintaan pelanggan yang memesan.

Berikut merupakan senarai cadangan 10 kedai aquarium Kedah versi carikedai.com!

Senarai kedai aquarium kedah Terbaik

1. E-World Aquatic Sdn. Bhd.

Kedai aquarium Kedah yang pertama ini menjual tangki akuarium pelbagai saiz dan terdapat peralatan untuk akuarium dan aksesori aquascape yang agak lengkap di kawasan Alor Setar.

E-World Aquatic juga menjual pelbagai jenis ikan seperti ikan hiasan / ikan air laut.

Tidak lupa juga bahawa mereka menjual makanan ikan baik ubat-ubatan dan tumbuhan marin untuk kualiti aquascape pada harga yang kompetitif.

Alamat: 1884-A, Jalan Stadium, Taman Tunku Majid, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Kedah Near Me


2. Fraquatic Aquarium & Pets

Akuarium Fraquatic & Haiwan Peliharaan di Taman Sultan Badlishah, mereka bersedia untuk melayani semua keperluan akuarium untuk anda pemula yang belajar tentang aquascape kedai ini disyorkan.

Staf yang sentiasa membantu dalam perkhdimatan yang berkaitan dengan aquascape, selain itu kedai ini juga menjual bermacam jenis ikan air asin dan ikan air tawar dengan harga masuk akal.

Alamat: 108, Persiaran Sultan Abdul Hamid, Taman Sultan Badlishah, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia


3. Good Luck Aquarium

Good Luck Aquarium juga boleh menjadi cadangan bagi anda yang mencari kedai kebutuhan akuarium dan pelbagai jenis ikan yang mempunyai harga yang rendah dan mesra pelanggan.

Kedai aquarium Alor Setar ini juga menjual makanan ikan dan haiwan lain seperti burung, sama ada peralatan lain agak lengkap.

Alamat: Bee Bee Park, 1039, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : TOP BEST 10 Kedai Sukan Kedah Near Me


4. Lucky One Aquarium and Tackle Shop

Walaupun saiz kedai Lucky One Aquarium agak kecil, terdapat keperluan untuk barangan akuarium sama ada peralatan yang berkaitan dengan akuarium yang agak lengkap.

Mereka juga menjual pelbagai jenis ikan sama ada ikan air masin atau ikan air tawar lengkap bersama-sama dengan makanan ikan, ubat-ubatan serta peralatan untuk memancing.

Alamat: 73 Batu 6, 06650 Alor Setar, Kedah, Malaysia


5. Alor Setar Aquarium

Cadangan berikutnya ada kedai aquarium Alor Setar yang terletak di Taman Ambar, menjual pelbagai jenis ikan air laut dan air tawar yang amat banyak dengan harga yang murah di kawasan ini.

Menurut ulasan pelanggan, kedai ikan Alor Setar ini disokong oleh keadaan kedai yang bersih dan juga keperluan barangan / peralatan akuarium yang disediakan agak lengkap, disyorkan!

Alamat: Taman Ambar, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Kedah Near Me


6. Tropikana

Kedai ikan Alor Setar Tropikana menjual pelbagai jenis ikan khususnya ikan hiasan, untuk peralatan aquarium mereka menjual tank aquarium, alat penampis air dan juga kebutuhan barangan lain.

Mereka juga menjual makanan untuk haiwan peliharaan selain ikan dan menjual bermacam haiwan peliharaan lain yang cukup lengkap dengan harga murah.

Alamat: No 1887-B, Jalan Stadium, Kedah, 05100 Alor Setar, Malaysia


7. Aqua Brothers

Aqua Brothers dapat menjadi cadangan untuk anda di Sungai Petani, menjual tank aquarium dengan pelbagai saiz sama ada kebutuhan barangan aquarium lain yang amat lengkap dan berkualiti.

Selain itu, kedai aquarium Sungai Petani ini juga menjual pelbagai jenis ikan hiasan, ikan tropika dan lain-lain jenis ikan pada harga yang rendah, satu lagi mereka juga menjual tumbuhan akuatik untuk aquascape.

Alamat: 18, Jln Tuanku Haminah 1, Taman Tuanku Haminah, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia

Baca : 45 Senarai Kedai Makan Alor Setar, Kedah


8. Flying Fish Aqua

Anda peminat aquascape di kawasan Sungai Petani mesti datang ke kedai akuarium Flying Fish Aqua kerana mereka mempunyai barangan akuarium yang sangat lengkap yang dijamin untuk anda.

Kedai aquarium Sungai Petaini ini juga menjual pelbagai jenis ikan yang cantik dengan harga berbeza, sama ada makanan untuk ikan atau haiwan peliharaan lain dan ubat-ubatan, sangat disyorkan !

Alamat: 122, Jalan Batik 2/3, Taman Batik, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia


9. Perniagaan Perikanan Heng (王鱼业)

Kedai ikan hiasan near me ini menawarkan pelbagai jenis ikan, ada ikan air masin dan air tawar yang cukup lengkap dengan harga yang murah.

Menurut ulasan pelanggan, kedai aquariuim Sungai Petani ini adalah tempat yang bagus untuk membeli ikan akuarium kerana pemilik toko juga sentiasa membantu dan mesra pelanggan.

Alamat: 399H, Lebuh Intan, Taman Sinar Intan, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia

Baca : 25 Kedai Alat Tulis Kedah BEST & Syorkan


10. MM Aquarium Center

Kedai ikan Sungai Petani MM Aquarium Center menjadi cadangan terakhir untuk kedai aquarium Kedah kali ini.

Mereka menjual pelbagai jenis ikan air tawar yang cukup lengkap dan juga ada ikan hiasan air masin.

Dilengkapi dengan kebutuhan aquarium dan ikan lainnya, MM Aquarium Center disyorkan untuk anda.

Alamat: 92, Lorong Gamelan 3/1, Taman Ria Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment