TOP 5 Kedai Aquarium Best di Perlis

Team A

Perlis adalah kawasan yang tidak terlalu luas dibanding rantau lainnya yang ada di Malaysia, namun mereka menawarkan kedai aquarium untuk anda pecinta hobi ikan.

Kedai aquarium Perlis ini bukan sekadar tempat untuk membeli ikan hias, tetapi lebih dari itu, merupakan keindahan hidupan bawah air yang tak terbatas.

Untuk itu, mari kita baca lebih lanjut mengenai beberapa kedai aquarium Perlis yang disyorkan kepada anda di kawasan ini!

Senarai Kedai Aquarium Perlis Terbaik

1. PUSAT AQUARIUM AH HUAT

Kedai aquarium Perlis pertam dimulai dari Ah Huat Aquarium yang menjual peralatan aquarium seperti tank aquarium, alat penampis air, pam air sama ada kebutuhan haiwan peliharaan lain.

Menurut ulasan pelanggan kedai ini bisa dibilang menyediakan barangan aquarium yang amat lengkap di kawasn Kangar, untuk ikan hiasan yang dijual juga pelbagai jenis baik ia ikan air tawar atau ikan air masin dengan harga yang berpatutan.

Alamat: Jalan Kampung Bakau – Padang Behor, Kampung Sena, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perlis BEST & SYORKAN


2. Formula Aquatic Pet Shop

Kalau nak cari pet shop yang tersusun cantik dan bersih bolehlah datang sini, mereka menyediakan macam-macam haiwan peliharaan yang rare ada dijual di sini khususnya ikan ada pelbagai.

Formula Aquatic Petshop juga menjual pelbagai aksesori untuk aquarium sama ada peralatan yang dijual dengan harga yang masuk akal, amat disyorkan untuk anda yang ada di Kangar, Perlis.

Alamat: 6, Jalan Kangar Jaya 7, Kangar Jaya, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


3. akuarium dua puluh dua puluh

Cadangan kedai aquarium Perlis seterusnya ini menjual peralatan aquarium seperti tank aquarium, pam air, alat filterisasi air dan juga aksesori untuk aquarium.

Untuk jenis ikan yang dijual di kedai akuarium dua puluh dua puluh iaitu ada ikan hiasan seperti ikan guppy dan ikan laga, sila anda datang ke kedai sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: 1, Jalan Kangar – Alor Setar, Kampung Seriap, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perlis Near Me


4. Galaxy Animal World

Seperti namanya, kedai yang satu ini juga tidak menjual ikan atau haiwan hidupan laut yang lain tetapi mereka juga menjual pelbagai jenis haiwan peliharaan yang unik dan jarang berlaku.

Galaxy Animal World berbaloi untuk dikunjungi oleh pencinta haiwan kesayangan anda di Kangar, mereka juga menyediakan perkhidmatan pra-pesanan untuk haiwan unik yang boleh anda prapesan untuk mereka dapatkan.

Alamat: Jalan Ria 2, Taman Pertama, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


5. Z&W Aquatic Pet House

Cadangan kedai aquariuim Perlis terakhir ini ada Z&W Aquatic yang disyorkan untuk anda yang ada di kawasan Padang Besar, Perlis.

Untuk anda hobi ikan anda tak perlu risau kerana mereka menjual pelbagai aksesori & peralatan yang berkaitan dengan aquarium, ikan yang dijual juga pelbagai lengkap dengan makanan ikan.

Alamat: No 14, Jalan Murai Rimba, Taman Kim, 02100 Padang Besar, Perlis, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment