TOP 5 Senarai Kedai Baby Best di Perlis

Team A

Membeli-belah untuk keperluan si kecil anda adalah agenda rutin yang mesti dilakukan oleh semua ibu bapa.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak sedikit yang merasa keliru mencari kedai peralatan baby yang lengkap pada harga yang agak berpatutan.

Mencari kedai bekalan baby yang lengkap dan berpatutan bukanlah kesukaran besar pada masa kini, kerana sudah ada banyak pilihan, baik di luar talian dan dalam talian.

Baiklah, bagi anda yang keliru mencari tempat yang menjual keperluan budak kecil anda, tidak ada salahnya singgah di kedai bekalan baby terbaik di Perlis yang disyorkan oleh Carikedai berikut ini!

Senarai Kedai Baby Perlis Terbaik

1. Apple Baby House – Arau.

Cadangan kedai baby Perlis yang pertama ini amatlah famous bagi kalangan ibu di kawasan Kangar khususnya mereka adalah penyedia pelbagai barangan peralatan dan perlengkapan untuk keperluan bayi dan ibu.

Kemudian, beberapa peralatan yang terdapat di kedai ini telah disusun dengan kemas dengan pelbagai pilihan mengikut keperluan.

Di samping itu, harga setiap produk kesempurnaan bayi di sini juga murah supaya ia dapat mengurangkan perbelanjaan.

Alamat: 1, Jalan Satu, Komplek Tok Arau, Arau, 02600 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Senarai Kedai Basikal Best Di Perlis


2. Anakku @ Kangar

Kedai baby Anakku dikenal dengan perkhidmatan penjualan yang baik, staff ramah, service laju dan harga pun berpatutan terkadang ada diskaun untuk barangan tertentu.

Kedai yang terletak di Jalan Indera Kayangan, 01000 Kangar ini sangat sesuai untuk anda yang ingin membeli-belah untuk pelbagai keperluan untuk bayi dan kanak-kanak di bawah umur tiga tahun.

Pelbagai keperluan bayi yang boleh didapati antaranya seperti selimut bayi, pacifier, pakaian, kereta sorong bayi, baby carrier, car seat dan lain-lain.

Alamat: No. 11 & 13 Ground Floor, Jalan Indera Kayangan, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


3. Comel Comel Enterprise

Terletak di Jalan 1,Wisma Perkumpulan Perempuan( WI),Jalan Raja Syed Alwi, Kangar ada kedai baby Comel Comel Enterprise.

Mereka menjual perlengkapan baby bermula dari stroller, baby kot, baby carrier, car seat, produk penjagaan kesihatan bayi, perlengkapan mandi dan juga ada jual vitamin untuk ibu dan bayi.

Harga produk kelengkapan bayi di kedai baby Perlis ini sentiasa menawarkan harga yang rendah dengan diskaun untuk produk tertentu.

Alamat: No. 4,Jalan 1,Wisma Perkumpulan Perempuan( WI),Jalan Raja Syed Alwi, Kangar, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Cermin Mata Best Di Perlis


4. Toy’s Rex Baby House-Mhk Group Sdn Bhd

Kedai peralatan bayi dan kanak-kanak yang disyorkan seterusnya ialah di Toy’s Rex Baby House – MHK Group Sdn Bhd.

Kedai ini menyediakan pelbagai keperluan untuk bayi dan kanak-kanak di bawah umur 3 tahun.

Bermula dari selimut, pakaian bayi, pakaian kanak-kanak, tempat makan, kereta sorong bayi, mainan dan banyan barangan atau peralatan untuk bayi.

Harga juga sangat mesra poket dengan varian produk yang boleh anda pilih mengikut keperluan anda.

Alamat: 7, Jalan Kangar Jaya 5, Kangar Jaya, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


5. My Little BB House – Kangar

Masih di kawasan Kangar Jaya ada pula cadangan kedai My Little BB House menjual perlengkapan bayi bermula dari kereta sorong, tas gendong bayi, car seat dan lainnya.

Mereka juga menyediakan pelbagai makanan untuk bayi dan juga ada jual susu untuk bayi dengan pelbagai umur.

Di samping itu, My Little BB House juga mempunyai pelbagai jenis pakaian bayi, kedai ini sesuai untuk memenuhi keperluan bayi anda, tambahan pula kakitangan yang ramah membantu.

Alamat: 20, Jln Kangar Jaya 4, Kangar Jaya, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment