THE BEST 5 Kedai Sticker Perlis Syorkan

Team A

Kedai Sticker Perlis adalah destinasi pilihan bagi semua yang mencari jasa percetakan dan pemasangan stiker yang berkualiti tinggi.

Terletak di Perlis yang indah, kedai ini menawarkan pelbagai jenis stiker untuk kegunaan peribadi dan perniagaan.

Mereka menawarkan kualiti terbaik, rekaan kreatif, dan harga yang berpatutan.

Dalam kesempatan ini Carikedai.com akan berkongsi anda tentang pelbagai kedai sticker yang ada di kawasan Perlis, ayo kita mulakan.

Senarai Kedai Sticker Perlis Terbaik

Berikut adalah senarai kedai sticker yang ramai orang cari dan syorkan di bandar Perlis, Malaysia

1. Atlantik Sticker House

Kedai sticker Perlis yang pertama ini menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berakaitan dengan sticker, sama ada sticker kenderaan, papan nama perniagaan dan aksesori plat.

Anda dapat memesan sticker sesuai bentuk reka yang anda mahukan, mereka juga dapat memasang sticker dengan kakitangan yang profesional dan kualiti yang dihasilkan tidak mengecewakan.

Alamat: Jln Serindit, Taman Pengkalan Asam, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


2. Sharkz Stickers, Car Tint & Accessories

Kedai stick Perlis ini merupakan pakar dalam pengubahsuaian pelbagai jenis sticker untuk motosikal dan kereta dengan harga mengikut kualiti.

Sharkz Stickers menawarkan perkhidmatan mulai dari wrapping, sticker custom dalam pelbagai bentuk reka sesuai anda, cat kereta dan banyak lagi.

Alamat: Lot 1555, Jalan Dato Ali Ahmad, Kampung Panggau, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


3. Designer And Frenz Art And Creative

Designer And Frenz Art And Creative merupakan kedai percetakan digital yang menyediakan pelbagai hal berkaitan di kawasan Jalan Raja Syed Saffi, 01000 Kangar, Perlis.

Anda dapat mencetak sticker di kedai ini, sama ada mereka menawarkan pelbagai jenis sticker seperti sticker label dan sticker untuk aksesori kendaraan sesuai dengan bentuk reka khusus.

Alamat: Jalan Raja Syed Saffi, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


4. Multi Laser Print

Di kedai percetakan Multi Laser Print anda dapat mencetak sticker dengan pelbagai jenis, mulai dari sticker produk, sticker plotting, cutting sticker dan lainnya sesuai bentuk reka yang anda mahukan.

Untuk kualiti dan harga tak perlu dirisaukan kerana menurut ulasan pelanggan kedai percetakan yang satu ini disyorkan untuk anda !

Alamat: No. 319, Jalan Kangar – Alor Setar, Taman Pengkalan Asam, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


5. Iklan Mico (Mico Advertising)

Mico Advertising menawarkan perkhidmatan mencetak sticker untuk papan tanda perniagaan mereka boleh memenuhi keperluan reka bentuk anda yang khusus.

Sama ada mereka juga ahli dalam pemasangan sticker untuk kereta peribadi ataupun kereta jenama perniagaan, walau harganya agak mahal namun kualitas yang dihasilkan amatlah bagus dan awet.

Alamat: No.3, Jalan Sena Indah 2, Taman Sena Indah, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


BACA

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment