TOP 10 Senarai Kedai Aquarium Best Johor

Team A

Kedai Aquarium Johor adalah destinasi menarik bagi para pecinta dunia bawah laut dan hobiis akuarium.

Dengan suasana yang ramah dan pilihan barang yang lengkap, pengunjung dapat mengeksplorasi berbagai spesies ikan eksotis dan tanaman akuatik yang jarang ditemui di tempat lain.

Dalam senarai ini, kami memilih kedai yang bereputasi baik, menyediakan produk berkualiti, dan memberikan perkhidmatan yang memuaskan.

Untuk itu mari kita mulakan untuk menerokai bersama berikut ialah senarai kedai aquarium Johor !

Senarai Kedai Aquarium Johor Terbaik

1. Jurrasic aqua

Senarai kedai aquarium Johor pertama dimulai dari Jurassic Aqua menjual pelbagai keperluan aquarium yang sangat lengkap di kawasan Skudai.

Anda tak perlu risau jika berkunjung ke kedai aquarium satu ini kerana barangan yang ditawarkan berkaitan dengan aquarium sangat lengkap dan harganya juga berpatutan.

Untuk ikan yang dijual ada pelbagai jenis, bermula dari ikan hiasan, ikan eksotik dan haiwan hidupan laut lainnya.

Alamat: 182, Jalan Pahlawan 2, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Johor BEST & Syorkan


2. Coral Aquarium

Coral Aquarium disyorkan untuk anda warga Johor Bahru, mereka menjual peralatan aquarium yang lengkap dengan pelbagai aksesori untuk aquascape dan juga makanan serta ubat-ubatan untuk ikan.

Kedai aquarium Johor Bahru ini juga menjual jenis ikan yang pelbagai, bermula dari ikan air asin dan ikan air tawar sama ada haiwan hidupan laut lainnya.

Alamat: 186, Jalan Pahlawan 1, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Johor Bahru, Johor, Malaysia


3. Tokey Aquarium

Senarai seterusnya ada Tokey Aquarium yang menurut ulasan pelanggan kedai ini amat disyorkan dibantu dengan staf yang mesra pelanggan dan kebutuhan aquarium yang anda butuhkan ada disini.

Kedai aquarium Johor Bahru ini menjual ikan yang pelbagai, anda boleh membeli dengan harga borong.

Alamat: 86-C, Jalan Tampoi, Taman Mulia, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Johor Near Me


4. Akuarium E. U. 鱼友水族馆

Dengan pemilik sentiasa berkongsi pengetahuan mereka tentang ikan peliharaan akuarium, kedai akuarium E.U boleh menjadi cadangan seterusnya untuk anda penduduk Johor Bahru.

Ikan yang dijual sangat pelbagai, terdapat juga penyu, udang dan haiwan laut lain yang lengkap dengan makanan ikan yang dijual di sini mempunyai harga yang berpatutan.

Alamat: 13-29, Jalan Setia 12/3, Taman Setia Indah, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia


5. Sun Aquarium

Sun Aquarium menjual pelbagai ikan tropika atau ikan hiasan air laut sama ada haiwan hidupan laut lainnya lengkap dengan makanan ikan.

Kedai ikan johor bahru ini juga menyediakan keperluan aquarim/aquascape yang berkualiti walaupun harganya agak mahal.

Alamat: 26, Jalan Teratai 4, Taman Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Baca : 15 BEST Kedai Sukan Johor Di Syorkan


6. LZW Aquarium

Kedai aquarium near me LZW Aquarium menjual ikan tropika dengan pelbagai jenis dan saiz sama ada beberapa ikan langka yang dijual dengan harga tergantung jenis ikan.

Untuk peralatan akuarium dan keperluan lain juga disediakan oleh kedai akuarium LZW, sama ada aksesori seperti tumbuhan marin untuk mencantikkan aquascape anda, sangat disyorkan.

Alamat: 28, Jalan Pahlawan 2, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor, Malaysia


7. Green Maker Aquascape

Ini adalah syurga bagi anda pencinta aquascape, kedai akuarium Johor satu ini bersedia untuk melayani persediaan tangki akuarium anda menjadi aquascape yang indah disyorkan untuk anda.

Green Maker Aquascape juga ada jual pelbagai jenis ikan hiasan, tumbuhan marin sama ada barangan lain yang berkaitan dengan aquascape , harga yang mereka tawarkan berbaloi dengan kualiti

Alamat: 46, Jln Mutiara 1/1, Mutiara Rini, 81300 Skudai, Johor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Johor Syorkan


8. Lucky Fish Aquarium&Pets Enterprise

Senarai berikutnya disyorkan untuk anda yang ada dikawasan Kluang, kedai aquarium Kluang ini menjual barangan dan peralatan serta aksesori yang lengkap berkaitan dengan aquarium.

Menurut ulasan pelanggan, harga yang ditawarkan adalah berpatutan dengan pelbagai jenis produk, sama ada mereka menjual ikan, walaupun jenisnya agak kecil, tetapi boleh menjadi cadangan anda.

Alamat: No.16, Ground Floor, Jln Haji Manan, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia


9. Sanho Pets Shop

Sanho Pets Shop menjual pelbagai jenis ikan tropika yang menarik dan unik, banyak lagi variety ikan hiasan atau ikan langka yang lainnya untuk anda yang berada di Kluang wajib melawat ke kedai ini.

Kedai ikan Kluang ini juga menjual pelbagai barangan aquarium seperti tank aquarium, alat penampis air, tumbuhan marin dan banyak lagi.

Alamat: No. 20, Jalan Tengku Makhota Ismail, Johor, 86000 Kluang, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Murah Johor Bahru Terkini


10. Saujana Aqua & Pet Supplies

Kedai jual ikan hiasan Saujana Aqua & Pet Supplies menyediakan banyak jenis ikan dari tetras, ikan mas & arowana yang dapat menjadi cadangan anda di kawasan Kluang, Johor.

Kedai ikan Kluang ini menawarkan perkhidmatan mesra pelanggan serta untuk harga ikan yang ditawarkan berpatutan, amat disyorkan.

Alamat: No.15, Jln Saujana Perdana 1, Taman Saujana Kluang, 86000 Kluang, Johor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment