TOP 7 Kedai Badminton Best Negeri Sembilan

Team A

Perlukan cadangan kedai sukan badminton di Negeri Sembilan? Anda tidak perlu menjalankan kajian dari sini ke sana untuk mencari kedai sukan terbaik dan paling lengkap di Negeri Sembilan.

Walaupun terdapat banyak kedai yang khusus menjual peralatan sukan badminton, namun hanya beberapa yang layak dicadangkan.

Ingin tahu apa sahaja kedai yang menjadi pilihan untuk peralatan dan kelengkapan sukan badminton? Semak keterangan lengkapnya di bawah ini.

Senarai Kedai Badminton Negeri Sembilan Terbaik

1. Absolute Keeno Sports

Dengan jenama Li-Ning sebagai peniaga yang sah, Absoulte Keeno Sports yang ada di Jalan Taman Komersial Senawang ini menjual pelbagai macam racket yang berkualitas standard tournament.

Kedai badminton Senawang ini juga menjual pelbagai macam keperluan badminton dengan service cekap dan staff yang berpengalaman serta harga barangan berkualiti yang wajar.

Alamat: NO 141-G, Jalan Taman Komersial Senawang 1, Taman Komersil Senawang, 70450 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Fotostat Best Di Negeri Sembilan


2. Brandon Stringing Studio

Kedai badminton Seremban, Brandon Stringing Studio dikenal dengan pakar profesional dalam urusan merangkai senar/strings racket badminton dengan mesin merangkai Yonex original berkualiti.

Mereka juga menjual pelbagai peralatan badminton macam racket, shuttlecock, beg, kasut, jersey dan berbagai kebutuhan lainnya dengan harga yang wajar disyorkan.

Alamat: E-2-G, Jalan PPT 2, Pusat Perniagaan Templer, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


3. Sports Direct

Ada di Seremban Gateway cadangan seterusnya ialah Sports Direct yang merupakan kedai peralatan dan kebutuhan sukan yang menawarkan barangan sukan amat lengkap.

Menurut ulasan pelanggan kedai ini menjual peralatan terkait badminton macam racket, kasut, shuttlecock, beg racket, string/senar sama ada barangan badminton lain dengan pelbagai jenama.

Alamat: 8-L3 3rd Flr, Gerbang Seremban, Off, Jalan Sungai Ujong, Bandar Seremban, 70200 Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Aluminium Negeri Sembilan


4. 93 sports

Siape yang tak tahu 93 Sports, kedai pakar badminton ini memanglah famous di kawasan Nilai.

Mereka menjual pelbagai peralatan badminton yang sangat lengkap, bermula dari racket, perangkaian string, hand grip, beg racket dan juga aksesori lain dengan pelbagai jenama yang berkualiti.

Walau bagaimanapun kebanyakan jenama yang ditawarkan ialah Yonex, bagi anda yang nak merangkai string/senar racket kedai ini sangat disyorkan kerana mereka adalah pakar berpengalaman.

Alamat: 29, Jalan BBN 6/3A, Desa Cempaka, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia


5. Dragon Sports Trading

Cadangan seterusnya disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Port Dickson, ada Dragons Sport Trading merupakan kedai badminton yang menawarkan produk jenama Yonex asli/original.

Dikenali dengan harga yang berpatutan, mereka juga meyediakan perkhidmatan merangkai dan membaiki string/senar racket badminton.

Alamat: No 6, (Ground Floor) , Lukut Prima, Lebuhraya Seremban – Port Dickson, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Negeri Sembilan Near Me


6. halim stringer pro shop

Cadangan seterusnya ini ad Halim Stringer Pro yang merupakan kedai pakar badminton di kawasan Sendayan, Negeri Sembilan.

Menurut ulasan pelanggan mereka mempunyai pengalaman yang profesional dalam urusan merangkai senar racket badminton, untuk barangan badminton lain juga ada dengan pelbaga macam jenama.

Alamat: Lot 114, Jalan Sendayan, Bandar Sri Sendayan, 71900 Sendayan, Negeri Sembilan, Malaysia


7. Promax badminton centre

Ada pula cadangan kedai badminton Seremban iaitu Promax Badminton Centre yang beralamat di 25, Jalan College Height 1/1, Desa Cendana, 70400 Seremban, Negeri Sembilan.

Mereka dikenal dengan pakar urusan badminton, menjual pelbagai macam peralatan dengan pelbagai jenama pula macam Yonex, Li-Ning, Felet dan banyak lagi tentu dengan kualiti yang asli.

Alamat: 25, Jalan College Height 1/1, Desa Cendana, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Negeri Sembilan Near Me


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment