TOP 10 Kedai Fotostat Best di Negeri Sembilan

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Negeri Sembilan? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Negeri Sembilan, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Negeri Sembilan

1. Wellmax Copy – Senawang Photostat & A1 AO CopyPrint Specialist Center

Kita mulakan dari kedai fotostat Senawang ada Wellmax Copy yang buka hingga 09.00 petang, mereka dikenal dengan perkhidmatan fotostat yang mempunyai harga murah dan servis berpatutan.

Antara layanan yang bisa anda dapatkan di kedai print terdekat ini iaitu copy dokumen, percetakan, binding buku, laminating sama ada bekalan alat tulis dan banyak lagi.

Alamat: 13, Jln Dataran Kemuning 1, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Aluminium Negeri Sembilan


2. Photostat Center 3 cent – JS Copier & Trading

Untuk yang seterusnya kedai print near me ini ada Photostat Center 3 cent di Seremban yang mempunyai kualiti pun terbaik dengan harga murah untuk student kalau nak print or fotostat, kedai ini disyorkan.

Kedai fotostat Seremban ini juga menawarkan perkhidmatan pelbagai jenis binding buku sama ada pengimbasan dokumen dan juga print dalam talian menggunakan komputer.

Alamat: 996, Jalan S2 F22, Garden Homes, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


3. Station Print Sales & Services

Ada pula Station Print Sales & Services di Jalan Haruan 5/8, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban yang menyediakan perkhidmatan berkaitan dengan fotostat/copy centre.

Di kedai fotostat Negeri Sembilan ini anda juga dapat membeli dan membaikan mesin fotostat, disyorkan bagi anda pemilik kedai.

Alamat: 2, 335, Jalan Haruan 5/8, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Negeri Sembilan Near Me


4. Kar En – Express – Rubber Stamp : Thesis Hardcover : Binding : Photocopy : Print : Scan : Tesis

Kar En – Express merupakan kedai print photostat yang ada di kawasan Garden Homes Seremban, mereka menawarkan perkhidmatan seperti photopcy, print, thesis, dan pelbagai jenis binding buku.

Untuk anda yang sedang mencari kedai print terdekat di daerah Garden Homes Seremban, Kar En – Express dapat menjadi cadangan anda kerana pelayanannya staff yang pantas dan cepat.

Alamat: 942, Jalan S2 F23, Garden Homes Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


5. Pusat Fotostat TF

Untuk kedai print photostat near me ini disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Nilai, ada Pusat Fotostat TF yang boleh servis ambil gambar saiz passport & percetakan gambar saiz 4R walaupun ini kedai fotostat.

Di kedai fotostat Nilai ini anda boleh print/photocopy warna dengan harga murah sama ada binding buku, pengimbasan dokumen, laminating, membeli alat tulis dan banyak lagi.

Alamat: 9698, Jalan BBN 1/3c, Bandar Baru Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Negeri Sembilan Near Me

6. Kedai Fotostat & Print Zaltie Enterprise

Ada juga cadangan kedai fotostat Nilai Zaltie Enterprise yang menurut ulasan pelanggan yang dikenal mempunyai staf pelayanan yang ramah dengan hasil berkualiti dan anda boleh bayar guna e-wallet.

Dengan harga yang berpatutan di kedai fotostat Nilai ini anda dapat photocopy dokumen, printing, binding dan juga perkhidmatan lain yang berkaitan dengan servis tip top amat disyorkan.

Alamat: PT 12115 JALAN BBN 1/6 B PUTRA POINT NILAI, 71800 Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia


7. Pusat Fotokopi & Alat Tulis JJ

Banyak sekali perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai fotostat Seremban yang satu ini yang tentunya berkaitan dengan fotostat dan printing pelbagai keperluan anda di Taman Tuanku Jaafar.

Anda tidak perlu risau jika anda datang ke kedai fotostat JJ mereka juga boleh mencetak gambar pasport dan menyediakan alat tulis pejabat / sekolah dengan kualiti baik dan harga yang wajar.

Alamat: 662, Jalan TTJ 2/4, Taman Tuanku Jaafar, 71450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Negeri Sembilan BEST


8. Kedai Fotostat Seremban Suntech Enterprise

Terletak di Taman Sri Telawi ada Seremban Suntech Enterprise yang disyorkan kerana mereka menjual, membaiki, dan menyewakan mesin fotostat dengan kualiti dan jenama terbaik.

Selain itu anda juga dapat mengcopy dan mencetak dokumen, printing, pengimbassan dokumen, membeli alat tulis/kertas untuk kebutuhan pejabat dan banyak lagi.

Alamat: No23, Jalan Sri Telawi 1, Taman Sri Telawi, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


9. PD Fastprint Centre

Semua perkhdimatan yang berkaitan dengan percetakan, photostating, typesetting, artwork design, binding, computer form, alat bekalan pejabat dan masih banyak lagi dapat anda dapatkan di PD Fastprint.

Lebih penting lagi harga yang anda dapatkan berpatutan sesuai dengan kualiti dan layanan staff yang mesra pelanggan, kedai print Port Dickson ini disyorkan bagi anda.

Alamat: Lot 2022, Taman Ria, KM4, Jalan Seremban, Taman Pelangi, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Elektrik Negeri Sembilan Terbaik


10. MJJ PRINTING CENTER

Anda dapat menemukan perkhidmatan fotostat di kedai print Port Dickson satu ini, sama ada percetakan, scan dokumen, design dan banyak lagi dengan kualiti terbaik.

MJ Printing Centre dikenal mempunyai layanan yang cepat dan cekap yang disyorkan bagi anda di kawasan ini kerana harga yang ditawarkan juga wajar.

Alamat: PT.321 G, JALAN BANDAR, Jalan Bahru, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment