7 Cadangan Kedai Cermin Kereta Sungai Buloh BEST

Ahmad Munafidzu

Adakah anda sering berasa panas di dalam kereta semasa memandu?

Adakah anda ingin menghidupkan penghawa dingin pada suhu rendah tetapi takut bahawa kandungan dompet akan habis?

Bersantai, penyelesaiannya mudah. Hanya pasang filem tingkap terbaik pada kereta kegemaran anda.

Filem tingkap adalah salah satu komponen penting dalam kenderaan beroda empat yang diketahui mencerminkan haba, mengakibatkan suhu sejuk dan selesa di dalam kereta.

Selain melindungi dari matahari yang terik dan meningkatkan kecekapan bahan api, penggunaan filem tingkap juga boleh menjadikan penampilan kereta anda lebih berkelas dan elegan.

Bukan itu sahaja, filem kaca juga boleh meningkatkan keselamatan anda dari sasaran pelakon jahat dan dari serpihan kaca sekiranya berlaku kemalangan.

Nah, selepas mengetahui penggunaan filem tingkap, mungkin anda mahu memasangnya dengan segera supaya kereta kegemaran anda kelihatan lebih sejuk dan selamat?

Tenang, tidak perlu risau. Kerana terdapat banyak tempat yang menyediakan perkhidmatan pemasangan filem tingkap, terutamanya di bandar-bandar besar seperti Sungai Buloh.

Cuma, anda harus memerhatikan dalam memilih tempat mana yang dipercayai dan terbaik, sama ada dari segi kualiti, harga atau perkhidmatan.

Daripada banyak pilihan, di bawah ini kami telah merumuskan 7 tempat pemasangan kaca terbaik dan dipercayai khusus untuk anda di Sungai Buloh.

1

Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd

Alamat45, Jalan TSB 10A, Taman Industri, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60126109266

Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd untuk sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik dalam menyediakan penyelesaian kepada keperluan filem tingkap kereta, rumah dan bangunan pejabat.

Kelebihan kedai ini ialah ia telah disokong oleh pemasang berpengalaman, produknya adalah jenama asli dan terjamin, yang melayani pembelian secara Online.

Bukan itu sahaja, Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd juga menyediakan perkhidmatan pemasangan percuma untuk semua kawasan di Sungai Buloh pada harga yang rendah tanpa mengurangkan kualiti produk.

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Shah Alam

2

Dr. Cermin Sdn Bhd

AlamatAL 126-1 & AL126, 2, Jalan Welfare, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60162012991

Bukan sahaja pembekal dan pengedar, di Sungai Buloh juga terdapat banyak pilihan tempat yang menyediakan keperluan filem tingkap kereta. Seterusnya ialah Dr. Cermin Sdn Bhd.

Dr. Cermin Sdn Bhd adalah pilihan yang tepat untuk memasang filem tingkap bagi mereka yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Buloh.

Kelebihan kedai ini ialah ia menawarkan 100% produk asli, tetapi pada harga yang agak kompetitif. Perkhidmatan ini cepat dan kerja tepat pada masanya.

3

Rjv Auto Glass

AlamatNo,40, Jalan Bidara 9, Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu :
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60166682164

Mahu memasang filem? Hanya datang ke Rjv Auto Glass di No,40, Jalan Bidara 9, Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia.

Rjv Auto Glass adalah salah satu peniaga sah filem tingkap Solar Gard. Bukan sahaja menawarkan produk berkualiti, tetapi juga perkhidmatan yang cukup memuaskan.

Untuk meningkatkan kualiti dan kualiti perkhidmatannya, Rjv Auto Glass juga menyediakan kemudahan bilik menunggu yang selesa dan sumber manusia yang mahir dan berpengalaman dalam bidang mereka.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Klang Paling di Syorkan

4

LS Infinity Auto Sdn Bhd

Alamat15, Jalan TSB 2, Taman Industri Sungai Buloh, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60361518503

LS Infinity Auto Sdn Bhd adalah satu lagi peniaga 3M yang sah di 15, Jalan TSB 2, Taman Industri Sungai Buloh, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Sebagai tambahan kepada pengedar sah produk 3M, LS Infinity Auto Sdn Bhd juga merupakan pengedar filem kaca jenama terkenal lain, iaitu Excellent dan Masterpiece.

Harga yang ditawarkan untuk setiap daripada mereka agak kompetitif.

5

YLH Windscreen Specialist

Alamat2389, Jalan 1a/1, Bandar Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.30
Nombor Telefon+601121086726

Harganya agak murah dan mesra dan mutu kerjanya pantas dan kemas adalah sebab ramai orang menjadikan YLH Windscreen Specialist sebagai tempat pilihan untuk memasang filem tingkap.

Untuk pilihan produk yang ditawarkan pelbagai, terdapat 3M Auto Film, Llumar, Glace, dll. Cukup lengkap bukan?

Oh ya, selain mesra poket, YLH Windscreen Specialist juga sering menawarkan diskaun, baik untuk produk dan kos pemasangannya. Bagaimana pula, adakah anda mahukannya?

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Bangi Paling Best

6

Sebumi Windscreen Services

Alamat2076, Jalan 3/1, Bandar Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60193899411

Filem tingkap kenderaan kesayangan anda rosak? Perlukan rujukan untuk tempat membuat dan memasang di sekitar Sungai Buloh? Hubungi sahaja Sebumi Windscreen Services.

Ia adalah salah satu ejen jualan filem kaca berjenama yang terletak di kawasan Sungai Buloh. 3M Auto Film, Masterpiece, V Kool, Solargard, Iceberg, Llumar, Oneway, Sandblast, adalah beberapa contoh produknya.

Sebumi Windscreen Services juga bersedia untuk melayani pemasangan kaca kereta, tingkap rumah, bangunan, ruang pejabat atau bangunan lain untuk seluruh Sungai Buloh.

7

Tsb Top Windscreen

AlamatMalaysia, Selangor, Sungai Buloh, Pusat Komersial Tsb, Jalan Nautika D U20/D, 邮政编码: 47000
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–18.00
Nombor Telefon+60126647225

Jika anda sedang mencari tempat pemasangan filem kaca lain di sekitar Sungai Buloh, maka kedai yang terletak di Sungai Buloh, Pusat Komersial Tsb boleh digunakan sebagai alternatif.

Walaupun tidak begitu popular seperti senarai sebelumnya, kualiti produk dan perkhidmatan sangat memuaskan.

Kerja ini juga pantas dan kemas kerana dikendalikan secara langsung oleh profesional.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment