10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Terengganu Best

Carikedai

Pembangunan kenderaan beroda empat pada masa ini agak pesat, supaya apa sahaja yang berkaitan dengannya juga akan berkembang.

Mengenai itu, filem tingkap adalah faktor penting dan boleh dikatakan, aksesori ini mesti digunakan di setiap kereta.

Pada asasnya, fungsi filem tingkap adalah untuk mengurangkan kemasukan cahaya matahari ke dalam kereta. Supaya pemandu dan penumpang lebih selesa semasa perjalanan.

Pada masa ini, terdapat banyak jenama filem tingkap di pasaran. Harga juga berbeza-beza, bergantung pada jenama dan kualiti yang ditawarkan.

Malah, tidak sebilangan kecil daripada mereka menggunakan teknologi terkini, di mana keupayaan mereka lebih baik daripada filem tingkap kereta biasa.

Untuk mencari filem tingkap, bukan satu perkara yang sukar pada masa ini. Kerana terdapat banyak tempat, kedai, bengkel atau peniaga sah yang menjual dan menyediakan perkhidmatan untuk memasang aksesori kereta ini. Begitu juga di Terengganu.

Bagi anda yang tinggal di Terengganu dan mempunyai rancangan untuk memasang filem tingkap pada kereta kegemaran anda, cadangan bengkel di bawah mungkin menjadi pilihan.

1

Bengkel Kereta Kemaman Sdn. Bhd.

AlamatLot 10026, Kawasan Perindustrian Jakar 2, Kemaman, 24000, Cukai, Terengganu, 24000 Chukai, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6098592067

Terletak di Lot 10026, Kawasan Perindustrian Jakar 2, Kemaman, 24000, Cukai, Terengganu, 24000 Chukai, Malaysia, Bengkel Kereta Kemaman Sdn. Bhd. adalah salah satu tempat terbaik dan paling dipercayai untuk memasang filem tingkap di Terengganu.

Kedai cermin kereta kemaman Antara jenama filem kaca yang mereka jual termasuk V Kool, Solar Gard, 3M Autofilm dan Class Fusion.

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Perak

2

MKA Nine Six Enterprise

Alamat7, 84, Kampung Raja, 22200 Besut, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60179619641

Senarai seterusnya ialah MKA Nine Six Enterprise yang merupakan salah satu pemborong di mana filem tingkap terbaik dipasang di Terengganu.

Bengkel filem kaca ini menyediakan pelbagai jenis dan jenama filem tingkap yang boleh anda pilih mengikut citarasa anda seperti 3M Auto Film, vkool, Sparta, Huper Optics, Iceberg, Sandlbast, Solar Gard, Spectrum, Llumar, Masterpiece, dll.

Selain lengkap, harga untuk memasang filem tingkap di sini juga masih agak murah, masa pemprosesan cepat dan hasilnya kemas.

3

Sani Tint Shop

AlamatLOT 146, JALAN PASIR AKAR, Kampung Tanduk, 22000 Jerteh, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60102684559

Senarai seterusnya ialah Sani Tint Shop yang terletak di LOT 146, JALAN PASIR AKAR, Kampung Tanduk, 22000 Jerteh, Terengganu, Malaysia.

Adakah anda ingin memasang filem tingkap kereta atau bangunan yang boleh dipanggil rumah? Sani Tint Shop nampaknya menjadi tempat yang disyorkan.

Sebabnya, penyedia perkhidmatan pemasangan filem satu tetingkap ini mempunyai hasil yang sangat memuaskan dan disokong oleh juruteknik profesional.

Walaupun kos yang ditawarkan agak murah, ia dijamin tidak mengecewakan.

Bagi anda yang ingin memasang Solar Gard, Crystal Ice, 3M Auto Film, Nexgard, Masterpiece atau VKool filem kaca asli pada harga yang rendah, anda mesti menjadikan tempat ini sebagai rujukan destinasi.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kuala Lumpur Best

4

MZ Accessories & Auto

Alamat22000 Jerteh, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60139888244

Senarai seterusnya adalah MZ Accessories & Auto yang terlibat dalam penjualan dan pemasangan pelbagai filem tingkap, sama ada bangunan, hotel, rumah, restoran, kereta, dll.

Dikenali sebagai MZ Accessories & Auto, kedai ini selain mencari filem kaca juga menyajikan perkhidmatan memotong pelekat dan sudah mempunyai banyak pengalaman yang disokong oleh juruteknik profesional dan harga yang rendah.

MZ Accessories & Auto juga sedia untuk menerima panggilan ke alamat anda tanpa dikenakan bayaran tambahan. Kaedah ini mudah, hanya dengan memanggil nombor telefon yang disenaraikan.

5

Kedai Cermin Kereta KT

Alamat171, Kampung Durian Burung, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60199231495

Seterusnya ialah Kedai Cermin Kereta KT yang terletak di 171, Kampung Durian Burung, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia.

Di kedai cermin kereta kuala terengganu anda boleh mendapatkan pelbagai jenama filem kaca terkenal seperti Huper Optik, Sopar Gard, Glass Fussion, Vprotect, dan banyak jenama lain.

Menurut ulasan pelanggan, perkhidmatan kedai ini juga sangat memuaskan, yang telah disokong oleh produk berkualiti dan dikendalikan oleh juruteknik profesional yang bersedia melayani panggilan untuk seluruh kawasan Terengganu.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kelantan Best

6

Quantum Auto Pakar Cermin

AlamatJalan Kota Bharu-Kuala Terengganu, Kampung Banggul Tuan Muda, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–17.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60126785675

Seterusnya ialah Quantum Auto Pakar Cermin yang terletak di Jalan Kota Bharu-Kuala Terengganu, Kampung Banggul Tuan Muda, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia.

Adakah anda mempunyai rancangan untuk memasang filem tingkap sola gard untuk kereta kegemaran anda?

Quantum Auto Pakar Cermin anda boleh membuat alternatif terbaik di Terengganu.

Selain perkhidmatan mesra, harganya juga mesra di dalam poket. Untuk maklumat lanjut mengenai produk, hubungi sahaja nombor telefon bimbit yang disenaraikan.

7

Quantum Auto 2 Gong Badak

AlamatJalan Gong Badak, Kampung Wakaf Tembesu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–17.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60126785675

Quantum Auto 2 Gong Badak adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam penjualan dan pemasangan filem tingkap pakar sama ada untuk bangunan, hotel, pejabat, restoran, kereta dan lain-lain.

Mengenai kualiti, Quantum Auto 2 Gong Badak tidak perlu diragui kerana kedai ini menjual pelbagai jenama terkenal, seperti Sun Perfection, PerfectGuard, 3M Black Beauty, Crystal Ice, dan banyak jenama terkenal lain.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Pulau Pinang Best

8

DNJ Automotive

AlamatLot 7625, Lorong Taman Muji, Alor Lintang Kampong Raja, 22200 Besut, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60182336038

Bagi anda yang tinggal di sekitar kawasan Terengganu, DNJ Automotive adalah tempat yang paling disyorkan untuk mencantikkan penampilan kaca kenderaan kegemaran anda.

Bukan sahaja filem tingkap kereta, kedai ini juga menyediakan pelekat dan pelekat pemotong untuk kaca bangunan, rumah, atau bangunan lain.

Bagi anda yang ingin membeli filem kaca atau pelekat pemotong, anda boleh segera datang ke alamat di Lot 7625, Lorong Taman Muji, Alor Lintang Kampong Raja, 22200 Besut, Terengganu, Malaysia, atau hubungi nombor Whatsapp yang disenaraikan.

9

Kedai Cermin Kereta Jng

Alamat21070 Kuala Terengganu, Trengganu, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60199058767

Senarai selanjutnya ialah Kedai Cermin Kereta Jng yang terletak di 21070 Kuala Terengganu, Trengganu, Malaysia.

Kedai Cermin Kereta Jng adalah salah satu yang terbaik yang menawarkan perkhidmatan pemasangan filem tingkap kereta atau bangunan di bandar Trengganu dan sekitarnya.

Bukan itu sahaja, Kedai Cermin Kereta Jng juga bersedia untuk mengusahakan Balutan Badan Kereta, Pelucutan Kereta, dan Pemotongan Pelekat.

Kerja ini dijalankan secara langsung oleh pakar yang boleh dipercayai dan berpengalaman. Oleh itu, dijamin bahawa hasilnya akan sangat memuaskan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Johor Paling Best

10

Ama Auto Service

AlamatNO 4 3356 JALAN GERAI, Kampung Bukit Kenak, 22000 Jerteh, Terengganu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSabtu – Kamis : 09.00–21.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60176355514

Tempat yang paling disyorkan untuk memasang filem tingkap ialah Ama Auto Service yang terletak di Terengganu.

Ama Auto Service menjual pelbagai jenama filem tingkap yang terdiri daripada sungard, sunmar, solar gard, maksimum, DHD, 3m autofilm, pelindung matahari, fesyen kacafilm, dan lain-lain.

Sebagai tambahan kepada pemasangannya yang cepat, anda boleh terlebih dahulu berunding dengan pemilik untuk menentukan filem kaca mana yang sesuai dengan keperluan dan anggaran anda.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment