TOP 10 Kedai Cermin Mata Best di Perlis

Team A

Dengan pelbagai pilihan cermin mata bergaya dan kanta berkualiti, kedai cermin mata menjadi tujuan utama untuk menjaga mata anda.

Sokongan pakar optometris kami akan memastikan anda bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga mencapai kesihatan mata yang optimum untuk perjalanan jauh ke hadapan.

Sekiranya anda berada di bandar Perlis dan mencari kedai cermin mata terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul.

Berikut ialah senarai kedai cermin mata Perlis yang boleh dicadangkan untuk anda, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Cermin Mata Perlis Terbaik

1. Kedai Cermin Mata One Optometry Kangar Jaya Perlis

Berada di Kangar Jaya ada One Optometry yang menawarkan banyakan pilih spec cermin mata yang cantik baik itu untuk kesihatan mata dan boleh juga untuk aksesori dengan harga berbaloi mengikut kualiti.

Mereka juga menjual pelbagai pilihan pakej bingkai dan cermin, bagi anda yang nak cari kedai cermin mata Perlis dengan perkhidmatan pemeriksaan mata One Optometry boleh jadi cadangan.

Alamat: 27, Jalan Kangar Jaya 14, Kangar Jaya, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Perlis


2. Kedai Cermin Mata Aiman Optometrist Kangar

Masih di Kangar Jaya ada pula kedai cermin mata Aiman Optometrist yang punya ulasan baik kerana harga yang berpatutan, service tiptop & perkhidmatan terbaik yang ditawarkan oleh staff layanan.

Bukan sahaja boleh periksa kuasa mata, tapi ada peralatan nak periksa kesihatan mata, anda juga boleh membuat cermin mata sesuai dengan keinginan anda mahupun untuk kesihatan mata.

Alamat: 20, Jalan Kangar Jaya 7, Kangar Jaya, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


3. First Sight Optical

Dikenal dengan pusat cermin mata dan kanta sentu, First Sight Optical boleh jadi cadangan anda seterusnya yang nak mencari kedai cermin mata di bandar Perlis khususnya kawasan Kangar.

Kedai cermin mata Perlis ini juga sedia doktor untuk kesihatan mata, antara perkhidmatan lain iaitu pembaikan cermin mata rosak, membantu dalam pemilihan cermin mata dan penjualan kanta letak.

Alamat: No. 26, Jalan Seruling, Kompleks PKNPS, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best Perlis


4. V Studio Optometry

V Studio Optometry menawarkan pelbagai pakej lengkap bingkai dan cermin bagi anda dengan service cekap nan pantas dan harga pun berbaloi mengikut kualiti.

Mereka juga ada jual pelbagai jenis cermin mata, bermula dari cermin mata hitam, cermin mata untuk membaca, kanta letak dengan pelbagai macam gaya trend semasa kini.

Alamat: 57G Lorong Seruling, Jalan Bukit Lagi, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


5. Optimax Optometry Perlis

Masih ada di sekitar Jalan Seruling ada kedai cermin mata Optimax Optometry yang menawarkan pelbagai jenis cermin mata, kanta letak, bingkai dan pakej lengkap untuk set cermin mata.

Anda juga boleh membuat cermin mata anda sendiri mengikut keperluan anda, contohnya, mata anda kurang sihat, mereka boleh membuatnya dengan kualiti yang baik dan harga yang berpatutan.

Alamat: OPTIMAX OPTOMETRY no Kompleks PKNPS, 14, Jalan Seruling, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perlis BEST & SYORKAN


6. Unggul Optik 2

Unggul Optik 2 caawangan Kangar memanglah mempunyai banyak pelanggan di kawasan ini, mereka dikenali dengan perkhidmatan yang baik sama ada staff yang mesra harganya pun berpatutan.

Mereka juga menawarkan perkhidmatan cuci cermin mata, pemeriksaan kesihatan mata dan pembuatan cermin mata sesuai kebutuhan yang anda mahukan, amat disyorkan.

Alamat: 16, Jalan Medan Niaga, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


7. Zaharah Eyecare Arau

Senarai berikut ini dicadangkan bagi anda di kawasan Arau, ada Zaharah Eyecare yang menawarkan perkhidmatan macam pemeriksaan mata, perundingan terkait masalah kesihatan mata dan urusan terkait

Selain daripada itu kedai cermin mata Arau ini menjual pelbagai jenis cermin mata bermula dari cermin mata untuk kesihatan mata, aksesori, cermin mata hitam dan banyak lagi dengan service yang tiptop.

Alamat: 13, Jalan Satu, Kompleks Tok Arau, 02600 Arau, Perlis, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perlis Near Me


8. Optomistic Optometry

Pelbagai jenis cermin mata dan kanta ditawarkan oleh Optomistic Optometry yang harganya pun berbaloi mengikut kualiti disokong oleh perkhidmatan yang baik kedai ini disyorkan bagi anda.

Mereka juga mempunyai perkhidmatan terkait kesihatan mata, anda boleh semak kesihatan mata di kedai satu ini dan pilihan pelbagai macam kanta yang lengkap guna kesihatan mata.

Alamat: 1-G, Persiaran Tengku Budriah, Taman Tengku Budriah, Pauh, 02600 Arau, Perlis, Malaysia


9. Eyeris Optometrist

Perkhidmatan doktor di Eyeris Optometrist amatlah disyorkan bagi anda yang mempunyai kesihatan mata, mereka sentiasa membantu terkait urusan mata dan sedia memilihkan kanta yang tepat bagi anda.

Mereka juga ada jual pelbagai macam cermin mata dan kanta yang amat lengkap dengan harga yang berpatutan.

Alamat: 34, Jalan Sarawak, Pekan Kuala Perlis, 02000 Kuala Perlis, Perlis, Malaysia

Baca : [Terkini] 7 Cadangan Kedai Perabot Perlis Paling BEST


10. V2 Opticare (Arau Perlis)

Senarai terakhir kedai cermin mata Perlis kita cadangkan V2 Opticare cawangan Arau yang menawarkan pelbagai pilihan cermin mata dengan pakej dengan harga bermula dari RM50.

Selain daripada itu mereka ada pula perkhidmatan tentang kesihatan mata, baik itu pemeriksaan mata dan pembuatan cermin mata sesuai kebutuhan.

Alamat: No 11A, Jalan Dua, Kompleks Tok Arau, Jalan Arau-Kodian, 02600 Arau, Perlis, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment