TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best Di Johor

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Johor? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Johor, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Johor Terbaik

1. Fotokopi Murah 4sen Taman Putri Kulai – JB

Cadangan pertama kedai fotostat near me ada InkUp Printing & Copy Centre di Jalan Sri Putri 4, Taman Putri Kulai, 81000 Kulai, Johor mereka adalah pakar dalam urusan digital printing dan fotostat.

Untuk perkhdimatan yang berkaitan dengan fotostat ada binding, laminate dan print document dengan harga murah dan staff yang ramah.

Alamat: 1757, Jalan Sri Putri 4, Taman Putri Kulai, 81000 Kulai, Johor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Johor BEST & Syorkan


2. Printing and photostat

Kedai fotostat Kulai TM Digital Print ini juga dapat menjadi cadangan bagi anda, mereka dikenal mempunyai layanan pelanggan yang baik dan service cepat harga berpatutan.

Perkhidmatan yang ditawarkan antara photostat bw/warna, scan, print warna, internet, binding, laminate sama ada digital printing dengan pelbagai jenis cetak.

Alamat: No.4988, Jalan Merbau 11, Bandar Putra, 81000 Kulai, Johor, Malaysia


3. Kedai Photostat

Q&V Photostat Enterprise boleh menjadi cadangan untuk anda di Johor Bahru, mereka ada perkhidmatan fotocopy, laminating, binding, rubberstamp, fax dan pembekal alat tulis.

Kedai fotostat Johor Bahrukedai fotostat 24 jam near me yang murah.

Alamat: 11, Jalan Padi Ria 13, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Johor Near Me


4. Kedai Fotostat Bagus

Ada pula kedai print dan fotostat near me yang terletak di Taman Daya ini menyediakan perkhidmatan fotostat dan percetakan dokumen dalam pelbagai saiz dan warna.

Selain daripada itu kedai fotostat Bagus juga menawarkan perkhidmatan binding, laminating, pengimbasan dokumen, e-mel dan banyak lagi dengan harga berpatutan.

Alamat: 36, Jalan Nibong 17, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia


5. Jbcopy Sdn Bhd

Jbcopy Sdn Bhd merupakan tempat satu hentian yang menawarkan perkhidmatan salinan digital dan percetakan digital di Jln Rosmerah 2/17, Taman Johor Jaya, 81100 Johor Bahru.

Kedai fotostat Johor Bahru ini mendapat ulasan yang baik dari pelanggan disyorkan bagi anda yang mencari perkhidmatan berkaitan dengan fotostat dan digital printing dengan layanan prima.

Alamat: 6, Jln Rosmerah 2/17, Taman Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Baca : 15 BEST Kedai Sukan Johor Di Syorkan


6. Kim Meau Photostat Enterprise

Mari berpindah ke Batu Pahat ada Kim Meau Enterprise di Jln Rahmat, Kampung Pegawai, mereka adalah kedai fotostat serta mengikat dan mencetak dokumen.

Kedai fotostat Batu Pahat ini dibuka setiap hari dari jam 10.00 pagi hingga 18.00 malam kecuali hari Ahad ia ditutup.

Alamat: 29-2, Jln Rahmat, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia


7. Art Able Printing Enterprise

Cadangan kedai fotostat Batu Pahat seterusnya ada Art Able Printing Enterprise yang menyediakan perkhidmatan design, fotostat dan printing dengan kualiti yang baik dan perkhidmatan pantas.

Mereka sama ada perkhidmatan menaip dan pengeditan dokumen untuk membantu pelanggan yang memerlukan bantuan dalam menyediakan dokumen.

Alamat: 36, Jalan Raja Udang, Kampung Merdeka, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Kek Johor Bahru Paling Ramai


8. SK Printing & Office Equipment

SK Printing & Office Equipment merupakan pembekal peralatan pejabat seperti mesin printing, mesin fotostat, pelbagai jenis kertas dan mesin fotostat layan di Kampung Pegawai, Batu Pahat.

Anda boleh mencetak/copy dokumen melalui e-mel di kedai fotostat Batu Pahat ini dan juga hasil daripada cetakan sangat cantik dan berkualiti, disyorkan.

Alamat: 3, Jalan Mohd. Akil, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia


9. DP Centre Printing

Kedai serbaneka dan percetakan DP Centre Printing menyediakan perkhidmatan yang amatlah lengkap di kawasan Pasir Gudang, ini merupakan solusi tempat satu hentian kebutuhan cetak anda.

Kedai print Pasir Gudang ini juga dapat photocopy dokumen anda sama ada perkhidmatan lain anda tak perlu risau jika ingin berkunjung ke kedai, kami telah senaraikan alamat dibawah ini.

Alamat: 67, Jalan Sejambak 14, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Johor Syorkan


10. Fazlin Dpencil Enterprise

Bagi anda yang ada di kawasan Taman Pasir Putih pasti tahu kedai Fazlin Dpencil Enterprise yang ada di 89, Jalan Asli 17, Taman Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia.

Kedai print Pasir Gudang ini amatlah disyorkan kerana menawarkan perkhidmatan berkaitan dengan fotostat, printing, percetakan, pembekal alat tulis dan banyak lagi dengan harga yang berpatutan.

Alamat: 89, Jalan Asli 17, Taman Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment