TOP 5 Senarai kedai fotostat Best Labuan

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Labuan? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Labuan, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai kedai fotostat Labuan Terbaik

1. Kedai COOP 1malaysia

Cadangan kedai fotostat Labuan pertama kita mulakan dari Kedai COOP 1malaysia yang ada di Bukit Kalam, Jalan Muhamad salleh, 87000, Wilayah Persekutuan Labuan.

Mereka menawarkan perkhidmatan fotostat dengan harga yang murah, sama ada perkhidmatan lain seperti printing dan laminate dengan saiz kertas A3 dan A4.

Alamat: Jalan Muhamad salleh, 87000, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia

Baca : THE BEST 3 Kedai Sukan Labuan Near Me


2. United Johnco Sdn Bhd

Terletak di N tech venture, tepat di Lazenda Commercial Centre Fasa 1, Jalan Tun Mustspha, terdapat United Johnco Sdn Bhd yang merupakan kedai yang membekalkan keperluan alat tulis yang agak lengkap.

Selain daripada itu anda juga dapat menemukan perkhidmatan macam fotostat atau pencetak di kedai ini dengan harga berpatutan dan staff layanan yang mesra pelanggan.

Alamat: Ground Floor, Lot 6, ,, Lazenda Commercial Centre Phase 1,Jalan Tun Mustspha,, 87026 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. Syarikat Alat Tulis Labuan

Untuk yang seterusnya anda juga boleh menemukan perkhidmatan fotostat di kedai Syarikat Alat Tulis Labuan yang terletak di Bandar Labuan ini.

Mereka menawarkan kebutuhan macam alat tulis yang amat lengkap pastinya dengan perkhidmatan fotostat sama ada printing dengan harga yang masih wajar.

Alamat: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


4. Sonique Sdn. Bhd.

Cadangan kedai fotostat Labuan seterusnya ada Sonique Sdn. Bhd yang mempynyai perkhidmatan percetakan, fotostat, dan pelbagai jenis mengikat dengan harga murah serta pelayanan cekap dan pantas amat disyorkan.

Walau bagaimanapun, kedai-kedai kecil agak sukar dicari namun anda boleh datang melawat sesuai dengan alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: Tang Kah Wah Shophouse, U0457 (Lot 25), Ground & 1st Floor, Jalan Bunga Seroja, Bandar Labuan, 87024 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia

Baca : THE BEST 5 Kedai Alat Tulis Labuan, Malaysia


5. Keharsons Rentals & Printing Service A0 A1

Terletak di A0 A1 Jalan okay Awang Besar, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Keharsons Rentals & Printing Service merupakan kedai untuk keperluan sewaan fotostat dan percetakan.

Cadangan kedai fotostat Labuan ini disyorkan bagi anda yang ini memulakan perniagaan macam fotostat atau percetakan yang berkualiti tinggi.

Alamat: Jalan Okk Awang Besar, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment