√ 5 Kedai Kasut Murah & Berkualiti di Labuan

Team A

Kasut berfungsi lebih daripada sekadar kasut untuk melindungi kaki tetapi juga menjadikan penampilan lebih sejuk.

Bagi anda yang ingin membeli kasut di Labuan, anda memerlukan rujukan kedai kasut Labuan yang lengkap dan harga yang mesra.

Sebabnya terdapat banyak kedai kasut Labuan yang murah, tetapi sudah tentu anda juga ingin mendapatkan yang berkualiti, bukan? Oleh itu, sila rujuk senarai berikut sebelum membeli-belah.

Senarai Kedai Kasut di Bandar Labuan 

1. Bata

Bagi anda yang suka jenama Bata, berikut adalah kedai kasut Bata yang sangat lengkap.

Terdapat banyak pilihan di kedai Bata Labuan satu ini dengan harga juga berbeza-beza, ada yang murah hingga mahal jadi boleh mengikut bajet anda.

Alamat: Jalan Okk Awang Besar, Bandar Labuan, 87010 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


2. Skechers

Terletak di Financial Park Labuan ada kedai kasut Skechers yang merupakan jenama kasut keluarga yang menawarkan kasut sukan & kasual dalam pelbagai gaya, serta pakaian.

Memanglah jenama satu ini punya banyak peminat di bagi orang umum kerana kualitinya yang amat baik walaupun harga agak kompetitif namun anda akan puas dengan kualiti yang ditawarkan.

Alamat: Financial Park, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. HB OUTLET BUNDLE

HB Outlet Bundle menawarkan jenis kasut fesyen dan juga ada kasut sukan khususnya running shoes.

Pelbagai jenama kasut pun hampir disediakan di kedai kasut Labuan satu ini dengan kualiti yang original, mendapat ulasan yang baik dari pelanggan kedai ini disyorkan bagi anda.

Alamat: unit no 1-5, shoplot Labuan ,times square, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


4. Sportmart Labuan

Bagi anda yang berada di Labuan dan nak cari kasut sukan khususnya, boleh melawat ke kedai Sportmart Labuan yang ada di Jalan Merdeka, Bandar Labuan.

Waktu operasi kedai ini bermula dari 09.00am hingga 06.00pm anda boleh memilih jenis kasut sukan untuk badminton, berlari dan kasut futsal.

Alamat: Jalan Merdeka, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


5. Ezz ULubuk Bundle

Cadangan terakhir ada Ezz ULubuk Bundle yang menjual kasut lifestyle atau fashion dengan jenama macam Adidas, Skechers, Nike, Asics dan Reebok.

Kualiti kasut yang ditawarkan amatlah baik dengan harga yang berbeza-beza bergantuk pada produk dan jenama yang anda beli.

Alamat: BKM 0477 Kg Bukit Kalam, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment