√ 10 Kedai Gadget & Repair Terbaik di Labuan 

Team A

Selain menjual telefon terdapat banyak kedai gadget yang menyediakan pelbagai aksesori telefon untuk dijual pada harga berbeza.

Tetapi sudah tentu membeli aksesori di tempat penjualan telefon / kaunter yang tidak menjual aksesori telefon secara khusus kadang tidak lengkap dan tidak sesuai dengan apa yang anda mahukan.

Bagi anda yang berada di Labuan , berikut kedai gadget yang paling ramai dikunjungi, tidak ada salahnya mengunjungi beberapa kedai gadget paling lengkap yang Carikedai.com dapat diringkaskan.

Senarai Kedai Gadget di Bandar Labuan, Malaysia

1. Gadgets To Gadgets

Kedai Gadgets To Gadgets atau G2 House menjual pelbagai macam aksesori telefon yang amat lengkap macam casing phone, microphone, memory card, charge cable, tempered glass dan banyak lagi.

Selain daripada itu ada pula aksesori dan perlengkapan untuk PC, komputer riba dan kereta dijual pada harga yang berpatutan.

Alamat: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


2. Advance Cell Store Sdn Bhd – Labuan Branch

Kedai gadget Labuan ini mempunyai kecantikan daripada susun atur barang jualan mereka, staff yang cukup peramah dan selalu ada buat promosi telefon.

Advance Cell Store disyorkan kepada anda yang ingin tahu apa tentang promosi yang mereka buat dan ingin membeli jenis keluaran baru.

Pelbagai jenama telefon dijual lengkap dengan aksesori dan perlengkapan dengan harga yang wajar.

Alamat: U0163,, Jalan Okk Awang Besar, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. Tech Experts Outlet (TEO)

Terletak di Jalan Bunga Putri malu ada Tech Experts Outlet yang juga menjual telefon dengan jenama macam Vivo, Samsung, ASUS, Iphone dan Lenovo.

Selain daripada menjual telefon kedai gadget Labuan ini juga menjual aksesori atau perlengkapan telefon sama ada perkhidmatan pembaikan dan repair untuk pelbagai tipe atau jenis telefon.

Alamat: Lot U0430 Lazenda Shophouse, Jalan Bunga Putri malu, 87000, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


4. Najrac Enterprise Gadget

Najrac Enterprise Gadget terletak di Financial Park Labuan, menjual daripada perlengkapan telefon dan juga PC sama ada aksesori atau alat kebutuhan lainnya dengan kualiti yang baik.

Waktu operasi kedai ini bermula dari 10.00pagi hingga 19.00petang setiap hari, anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang disenaraikan.

Alamat: F016 Ground Floor Kompleks Ujana Kewangan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


5. Rysh818Shop Enterprise

Di Rysh818Shop Enterprise anda juga akan menemui pelbagai jenis aksesori telefon bimbit yang koleksinya juga agak lengkap dan banyak pilihan.

Termasuk pelbagai jenis soft case, headphone, tripod, powerbanks, pembesar suara, dan banyak lagi.

Harga pun masih wajar dan pilihan pun banyak, boleh jadi cadangan.

Alamat: Rysh818Shop ,Lot 35,U0318 Jati Commercial Center, Jl. Jati, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


6. MY SHOP EMPIRE

Walaupun saiz kedai gadget Labuan ini agak kecil tapi mereka menawarkan tawaran hebat untuk aksesori telefon dengan perkhidmatan yang baik dan pekerja sangat membantu.

My Shop Empire menjual pelbagai macam aksesori dan perlengkapan telefon atau PC pada harga yang pantas.

Alamat: LOT 3, GROUND FLOOR LAZENDA SHOP HOUSE, 87008 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


7. HUAWEI Authorized Experience Store_Labuan

Anda nak cari telefon dengan jenama Huawei khususnya? berikut kami cadangkan langsung HUAWEI Authorized Experience Store Labuan yang ada di Jalan Merdeka, Financial Park Labuan Complex.

Promoter yang baik dan perkhidmatan terbaik, para staff layanan sedia menerangkan semua yang anda perlu tahu dan mesra.

Alamat: U0522, UNIT A011, GROUND FLOOR, PODIUM LEVEL FINANCIAL PARK LABUAN COMPLEX, JALAN MERDEKA, 87008 W.P, 87008 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


8. OPPO BRAND STORE LABUAN @ PULAU LABUAN

OPPO BRAND STORE LABUAN disyorkan bagi anda yang membeli telefon dengan jenama Oppo khususnya, pelbagai macam tipe telefon disediakan di kedai gadget Labuan satu ini.

Waktu operasi kedai ini buka tiap hari bermula dari 10.00pagi hingga 22.00petang, untuk alamat kedai sila anda ikuti alamat yang telah kami senaraikan berikut ini.

Alamat: W.P, YY COMMUNICATION SDN BHD A028, GROUND FLOOR, Financial Park, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


9. Labuan Phone Shop Sdn Bhd

Labuan Phone Shop Sdn Bhd merupakan kedai yang selesa senang untuk dikunjungi mempunyai staff yang mesra pelanggan dan servis yang baik, anda pasti berpuas hati jika nak beli gadget kat sini.

Pelbagai jenis gadget atau telfon dijual dengan lengkap dengan jenama yang berbeza-beza, harga pun bervariety ada yang murah ada pula yang mahal.

Alamat: G/F, U0411, Block, 2, Jalan Bunga Dahlia, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


10. IFOX Communication

Cadangan terakhir ada IFOX Communication di Bandar Labuan menawarkan penjualan telefon lengkap pula ada aksesori dan perlengkapan telefon dijual pada harga yang berpatutan.

Untuk telefon yang dijual khususnya jenama Oppo dan Vivo , terkadang mereka ada promosi macam pembelian telefon anda mendapatkan gratis aksesori telefon dan perlengkapannya.

Alamat: U0036, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment