10 Senarai Kedai Fotostat Sarawak Best

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Sarawak? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Sarawak, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Best di Sarawak

1. Bormas Marketing Services Company Sdn. Bhd.

Siapa yang tak tahu kedai fotostat Kuching yang satu ini, Bormas Sdn.Bhd merupakan pakar dalam urusan berkaitan dengan fotostat dokumen, service, sewa dan jual mesin fotostat.

Bagi anda yang nak mencetak dokumen dengan komputer bisa di kedai ini, sama ada binding buku, pengimbasan dokumen dan lainnya dengan harga yang murah amat disyorkan untuk anda.

Alamat: 106, Jalan Main Bazaar, 93000 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Sarawak Best & Syorkan


2. Satok Photocopy Centre

Berada di lt 1 Wisma Satok, kedai fotostat kuching ini adalah tempat bermanfaat untuk percetakan, pengimbasan dan barangan pejabat lain dengan akses internet yang dapat membantu urusan anda.

Anda juga dapat copy dokumen hitam/berwarna, binding, laminating dan masih banyak lagi sudah tentu dibantu oleh kakitangan perkhidmatan yang mesra pelanggan dan harganya yang wajar.

Alamat: Wisma Satok, Lot 2.20, Level 2, Jalan Satok, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia


3. Bormas

Kedai fotostat Bormas juga ada cawangan di Jalan Satok, 93400 Kuching, Sarawak, mereka dikenal kerana mempunyai perkhidmatan yang cepat, baik, dan tip top.

Anda boleh juga mencetak foto dalam pelbagai saiz, mencetak dokumen, pelbagai jenis binding, pengimbasan dokumen dan banyak lagi.

Alamat: 220, Jalan Satok, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Sarawak Near Me


4. QQ One Stop Copy Centre

QQ One Stop Copy Centre telah lama wujud di Jalan Batu Kawa, Kuching, ia adalah penyelesaian untuk urusan tugas atau pejabat anda.

Kedai fotostat kuching ini menawarkan perkhidmatan copy dokumen bw/berwarna, printing bw/berwarna dari komputer, binding buku, pengimbasan dokumen dan lain-lain.

Alamat: Ground Floor H3-G-30D,DH 103,Block H,L 1835, Jalan Batu Kawa Batu Kawa, New Township, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia


5. Wintech Copy Centre

Cadangan kedai fotostat Kuching seterusnya menurut ulasan pelanggan mempunyai pelayanan bagus, anda boleh lihat harga perkhidmatan yang terdapat di kedai fotostat ini.

Antara perkhidmatan copy dokumen, mencetak dokumen, binding, pengimbasan dan banyak lagi dapat anda dapatkan di Wintech Copy Centre.

Alamat: Ground Floor, No. 903, Tabuan Jaya Commercial Centre, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia.

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sarawak Near Me


6. Stutong Copy Centre

Stutong Copy Centre juga siap melayani urusan anda seperti copy dokumen, percetakan pelbagai hal, pengimbasan, pembuatan pelbagai urusan pejabat atau perniagaan.

Bagi anda yang sedang risau, kedai fotostat Kuching ini adalah penyelesaian kepada masalah anda kerana mereka menawarkan perkhidmatan yang sangat lengkap.

Alamat: 963, Ground Floor, Lorong Bdc, BDC Commercial Centre, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


7. Tabuan Height Copy Centre

Kedai fotostat Kuching seterusnya ini ada di OneJaya Shopping Complex lt 1, perkhidmatan fotostat di kedai ini mempunyai harga yang berbeza bergantung kepada perkhidmatan dan jenis kertas/warna.

Selain fotostat, mereka juga menawarkan perkhidmatan seperti percetakan, bindingsd, penghantaran faks untuk dokumen, pengimbasan dokumen dan banyak lagi.

Alamat: Onejaya Shopping Complex, Unit F44, First Floor, Mall, Jalan Song, Tabuan Heights, 93300 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Sarawak Near Me


8. Copy Service by IBook Home

Walaupun saiz kedai fotostat Kuching ini agak kecil tetapi mereka mempunyai perkhidmatan yang cepat dan cekap pada harga yang berpatutan.

Copy Service by IBook Home adalah pakar dalam urusan percetakan, copy dokumen, dan pelbagai jenis binding yang tentunya mempunyai hasil berkualiti.

Alamat: Premier 101, Kempas Heights, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


9. Wintech Copy Centre (Stutong)

Wintech Copy Centre juga ada cawangan di kawasan Stutong, mereka dapat menjadi cadangan seterusnya kerana mempunyai kakitangan staff yang mesra pelanggan dan efisien dalam bekerja .

Anda boleh mengcopy dokumen, menyalin atau mencetak dokumen, pengimbasan, binding, membeli alat tulis dan lainnya.

Alamat: 1st Floor, Sublot 12 & Sublot 13, Lot 1304, Stutong Avenue, Jalan Setia Raja, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Sarawak Terbaik


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment