TOP 10 Senarai Kedai Baby Best di Sarawak

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bayi atau kedai bekalan bayi berkualiti murah di bandar Sarawak?

Bagi anda yang mempunyai anak anda atau sedang bersedia untuk kelahiran bayi anda, pasti cari tempat untuk membeli produk bayi yang baik, kan?

Tak perlu risau, di Sarawak terdapat banyak pilihan kedai yang menjual pelbagai jenis keperluan bayi, sama ada pakaian, pinggan mangkuk, peralatan mandian, aksesori, mainan, makanan, susu atau produk khas lain untuk si manja anda.

Sebagai bahan rujukan kali ini Carikedai akan berkongsi kepada anda mengenai senarai kedai peralatan bayi terbaik di bandar Sarawak, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Baby Sarawak Terbaik

1. Mothercare @ Vivacity Megamall

Cadangan kedai baby Sarawak yang pertama ini menyediakan peralatan untuk bayi, ibu dan anak-anak, anda boleh pilih produk yang diperlukan untuk penyusuan susu ibu, melahirkan anak, alat makan, dan lain-lain.

Bagaimanapun, anda tidak akan menyesal datang ke kedai Mothercare @Vivacity Megamall, kerana kedai ini benar-benar lengkap dengan semua keperluan bayi dan ibu yang menyusu.

Sebagai pembeli, anda akan diberi pengetahuan tentang produk yang ingin anda beli oleh kakitangan perkhidmatan yang sentiasa membantu

Alamat: Lot L1-015 & 016, Vivacity Megamall, Jalan Wan Alwi, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Fotostat Sarawak Best


2. Mummycare

Terletak di Cityone Megamall ada kedai baby Mummycare, menawarkan pelbagai produk barangan baby dan ibu yang berkualiti baik dan harga yang berpatutan.

Antara barangan yang disediakan ialah fesyen ibu, beg bayi, penjagaan kulit bayi, lampin dan lain-lain.

Terdapat juga botol bayi, babby carrier, baby kot kereta sorong bayi, car seat, mainan kanak-kanak, bekalan penyusuan susu ibu, serta peralatan untuk mandi, tidur, dan makan.

Alamat: Unit S18 2nd Floor Mall 2 Cityone Megamall, No.1, Jalan Song, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


3. Baby Cloud

Kedai Baby Cloud, walaupun saiz kedai agak kecil tetapi menawarkan pelbagai jenis keperluan baby macam pakaian, aksesori, stroller/kereta sorong dan makanan bayi.

Perkhidmatan kedai ini amat ramah dan profesional dan harga barangan pun berpatutan.

Mereka juga sering memberikan diskaun yang menarik kepada pelanggan mereka, terutamanya jika mereka sudah menjadi ahli.

Alamat: SL 82, Metrocity Newtownship, Ground Floor, Lot 14057, Jalan Matang, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Sarawak Best & Syorkan


4. Sweet Babies Sdn Bhd

Cadangan kedai baby Sarawak berikut ada Sweet Babies beralamat di SL 14, Jalan Setia Raja, Medan Setia Raja Commercial Centre, 93350 Kuching.

Banyak pilihan peralatan bayi dan kebutuhan ibu menyusu pada harga yang kompetitif, tetapi masih menyediakan produk berkualiti.

Anda boleh mencari pelbagai keperluan bayi seperti lampin, peralatan mandian, pakaian, kereta sorong bayi dan baby gear, serta produk pembersihan dan penjagaan bayi.

Alamat: SL 14, Jalan Setia Raja, Medan Setia Raja Commercial Centre, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


5. E Baby Deli

Cadangan berikut ada kedai E Baby Deli, mempunyai kedai yang lengkap, bersih, dan disusun dengan kemas, anda boleh membuat pembelian runcit atau borong di kedai baby Kuching satu ini.

Secara umum, kedai baby E Baby Deli menjual kebutuhan baby bermula dari pelbagai jenis susu, makanan bayi, peralatan mandi dan makan bayi, produk keselesaan bayi dan banyak lagi.

Alamat: Ground Floor, Lot 14946 Block 11, MTLD 99 Stutong Parade, Jalan Setia Raja, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Sarawak Near Me


6. Baby Dream House Kuching

Cadangan kedai baby Sarawak berikut ada Baby Dream House Kuching menjual perlengkapn baby macam stroller, car seat, baby carrier, baby kot dan pelbagai produk untuk keperluan baby anda.

Kedai baby Kuching ini sangat disyorkan untuk mendapatkan hadiah untuk bayi atau ibu yang baru lahir, harga berpatutan dan produk yang mereka jual semuanya berjenama dan berkualiti.

Alamat: No.15, G/F, Stutong Avenue, Jalan Setia Raja, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


7. Ruimama Baby

Mendapat ulasan yang baik dari pelanggan cadangan berikut ada Ruimama Baby yang beralamat di No 3222, Jalan Canna, Tabuan Jaya, 93350 Kuching.

Disyorkan untuk anda yang mempunyai bayi baru, mereka menjual peralatan bayi bermula dari baby kot, kerusi makan bayi, car seat, kereta sorong, produk penjagaan kulit dan kesihatan bayi serta banyak lagi.

Perkhidmatan pelanggan amatlah baik dengan staff yang sentiasa membantu, menjadikan pengalaman membeli belah menjadi lebih mudah.

Alamat: 3222, Jalan Canna, Tabuan Jaya, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sarawak Near Me


8. Baby World Kuching

Berikut ini ada Baby World Kuching menjual bekalan bayi dan kanak-kanak, termasuk pakaian dan perlengkapan lainnya.

Semua peralatan yang diperlukan untuk bayi boleh didapati sepenuhnya di sini, bermula dari baby gear, selimut bayi, pacifiers, kereta sorong bayi, car seat dan lain-lain dengan harga yang berbaloi mengikut kualiti.

Sebagai tambahan kepada keperluan peribadi, anda boleh membeli pelbagai pilihan hadiah untuk kelahiran kanak-kanak, hari lahir kanak-kanak, atau hadiah cenderahati untuk kanak-kanak lain.

Alamat: Block C-G-5,6,7&8, The Podium Street Mall, Jalan Tun Ahmad Zaidi Adruce, 93200 Kuching, Sarawak, Malaysia


9. Anakku

Kedai baby Anakku menyediakan peralatan bayi dan kanak-kanak yang sangat lengkap untuk semua keperluan bayi dari bayi baru lahir hingga kanak-kanak.

Pelbagai barangan disediakan, termasuk kereta sorong bayi, peralatan tempat tidur, pakaian bayi, baby gear dan banyak produk lainya dengan harga pun berbaloi.

Alamat: No. 192 G, Jalan Satok, Al-idrus Commercial Centre, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Sarawak Terbaik


10. Babyshop @ Plaza Merdeka

Senarai terakhir kedai Babyshop @Plaza Merdeka anda nak mencari pelbagai jenis keperluan, mulai dari pakaian, keperluan mandi, pinggan mangkuk, mainan, hingga makanan bayi khas semuanya ada.

Pakaian lengkap, beg, kasut, pam payudara, kereta sorong bayi, peralatan makanan pelengkap (MPASI), dan pelbagai jenis mainan kanak-kanak lengkap.

Mereka juga sering mengadakan promosi atau diskaun untuk barangan tertentu, staff layanan mesra pelanggan dan harga pun berbaloi.

Alamat: 88, Jalan Pearl, 93000 Kuching, Sarawak, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment