√ 5 Kedai Komputer & Service Murah Viral | Labuan

Team A

Mencari kedai komputer sekarang tidak sukar, kerana terdapat banyak kedai komputer yang boleh dikunjungi, termasuk di kawasan Labuan.

Kedai komputer Labuan ini boleh menjadi penyelesaian bagi anda yang mencari keperluan yang berkaitan dengan komputer.

Walau bagaimanapun, membeli komputer juga tidak hanya membeli dan tidak hanya memilih yang murah.

Tetapi beli satu yang benar-benar dapat memenuhi keperluan anda supaya wang yang telah dibelanjakan tidak sia-sia.

Oleh itu, adalah idea yang baik untuk merujuk kepada maklumat berikut yang berkaitan dengan kedai komputer di kawasan Labuan yang disyorkan oleh Carikedai.com!

Senarai Kedai Komputer Bandar Labuan

1. IMIKA Labuan – Sebelah Ambank Labuan

Terletak di sebelah AmBank Labuan ada kedai IMIKA cawangan Labuan merupakan kedai komputer yang boleh dicakap terbesar dan teramai pelanggan di kawasan ini.

Mendapat ulasan yang amat baik dari pelanggan, anda boleh membeli pelbagai jenis laptop dengan jenama yang berkualiti dan harga pun mampu milik serta mereka sering memberi free gift setiap pembelian laptop.

Tak perlu risau lah rujuk saja ke kedai jika anda nak cari laptop atau barangan terkait kerana kedai komputer Labuan ini disyorkan.

Alamat: LOT U0204, Ground Floor & First Floor, Jalan Tun Mustapha, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


2. Xtreme Computer Zone

Xtreme Computer Zone menyediakan jenis komputer riba yang berpatutan untuk pelbagai keperluan, mulai dari kerja, kolej, sekolah, dan bermain permainan.

Kedai ini juga menyediakan komputer riba dari pelbagai jenama, bermula dari Acer, Asus, Dell, Toshiba hingga MacBook.

Bukan sahaja komputer riba baru, kedai komputer Labuan ini juga menyediakan printer, komponen terkait komputer, alat ganti dan aksesori.

Alamat: No. A014A & A014B, G Floor, Financial Park, Sabah, 80766, Labuan Federal Territory, Malaysia

Baca Pula : 3 Kedai Basikal Best& Ramai orang cari di bandar Labuan, Malaysia.


3. EG Soft Solutions

Terletak di Financial Park Labuan Complex ada EG Soft Solution menawarkan perkhidmatan jual komputer riba terpakai maupun baru dan juga ada jual printer dengan jenama tertentu.

Selain daripada itu untuk perkhidmatan lain yang ditawarkan antara pemasangan, pengaturcaraan, dan juga service atau pembaikan komputer riba dan juga printer.

Alamat: W.P, U0522, Lot C010 First Floor, Financial Park Labuan Complex, Jln Merdeka, 87000, Labuan Federal Territory, Malaysia


4. Nn Pc Solutions

Kedai Nn Pc Solutioun merupakan one stop centre khususnya dalam jasa service atau pembaikan laptop dan juga desktop komputer dengan pelbagai kerusakan mahupun masalah mereka boleh baiki.

Kedai komputer Labuan ini juga menjual komputer PC, komputer riba, notebook, alat ganti peranti, aksesori sepenuhnya untuk tujuan peribadi atau korporat dengan harga mampu milik.

Alamat: LAZENDA COMMERCIAL CENTER, PHASE 1, Jalan Tun Mustapha, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


5. Picotec Sdn.Bhd.

Cadangan kedai komputer Labuan seterusnya ialah Picotec Sdn. Bhd. yang menyediakan produk lengkap dari pelbagai jenama.

Mereka juga menawarkan perkhidmatan services untuk laptop. komputer PC, tablet, ipads, iphones dan juga smarthpones.

Selain daripada itu Picotec Sdn. Bhd. juga dicadangan bagi anda yang nak cari komponen komputer dan periperhal terkait.

Alamat: Lot 44-45, Block F, Jati Commercial Centre Off, 700, 87000, Labuan Federal Territory, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment