7 Senarai Kedai Haiwan Pahang Paling BEST

Umni Afifah

Hei pencinta haiwan peliharaan! Adakah anda sedang mencari kedai haiwan kesayangan terbaik di Pahang?

Tidak perlu risau, kerana untuk memenuhi keperluan haiwan kesayangan anda, terdapat banyak kedai bekalan haiwan kesayangan berdekatan yang boleh digunakan sebagai destinasi.

Kedai haiwan peliharaan dengan produk dan kemudahan lengkap pastinya akan memudahkan anda memenuhi semua keperluan haiwan kesayangan anda.

Sekiranya anda sedang atau tinggal di bandar Pahang, tidak perlu risau untuk mencari kedai Haiwan Peliharaan yang lengkap, murah dan berkualiti.

Kerana dalam artikel ini, rahemurrahman akan berkongsi maklumat mengenai beberapa cadangan kedai haiwan peliharaan yang paling lengkap di Pahang.

Adakah anda ingin tahu tentang senarai kedai haiwan peliharaan yang paling lengkap di Pahag? Dalam kes itu, mari kita lihat artikel berikut.

1

Kaki Kucing Petshop Taman Seri Inderapura

AlamatB6 Taman Seri Inderapura, Jalan Kuantan – Pekan, Kuantan Pahang, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60189102952

Kaki Kucing Petshop Taman Seri Inderapura adalah sebuah kedai kucing kuantan serta pembekal dan pengedar bekalan haiwan yang sudah mempunyai banyak cawangan di Pahang.

Menurut ulasan, Kaki Kucing Petshop Taman Seri Inderapural adalah kedai haiwan peliharaan terbaik dan paling lengkap di Pahang.

Di sini dijual pelbagai jenis makanan, ubat-ubatan, vitamin, aksesori dan susu sama ada untuk kucing, anjing arnab, hamster atau ikan hiasan. Lengkap bukan?

Bukan itu sahaja, di sini juga menerima perkhidmatan gromming rambut. Dan ada juga doktor haiwan yang boleh dirujuk. Anda juga boleh meninggalkan haiwan kesayangan anda di sini!

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Haiwan Puchong Paling Lengkap

2

I Pet Shop

AlamatJalan Haji Ahmad, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60172220915

I Pet Shop terkenal dengan perkhidmatannya yang sangat mesra, barangan ini lengkap dari makanan hingga pelbagai peralatan untuk haiwan peliharaan, terutamanya kucing dan anjing.

Harga itu sendiri agak standard dan cenderung murah. Selain mempunyai kedai luar talian, pemborong ini juga beroperasi secara dalam talian dan sudah tersedia di Tokopedia, Shopee dan Instagram.

3

SOOKIES

AlamatA29, Lorong Peramu Aman 30, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-22.00
Nombor Telefon+60196176170

Keperluan haiwan peliharaan pum agak lengkap dijual di sini. SOOKIES ini adalah salah satu kedai haiwan kuantan peliharaan yang paling lengkap dan terbaik di bandar Pahang.

Harga yang ditawarkan juga agak kompetitif.

Jom Baca : 7 Senarai Kedai Haiwan Puncak Alam Paling BEST

4

Lawopetz – Indera Mahkota 2

AlamatB4, Jalan IM 2/5, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Nombor Telefon+60126402602

Lawopetz – Indera Mahkota 2 juga merupakan salah satu kedai runcit yang menjual makanan dan keperluan haiwan kesayangan lengkap dengan harga yang rendah di bandar Pahang.

Tempat ini bersih dan bersedia untuk melayani pesanan penghantaran. Di samping itu, terdapat juga pelbagai varian makanan basah dan makanan kering dari pembungkusan kecil hingga kilo dengan pilihan harga yang paling murah hingga paling mahal.

Ubat juga ada. Bagaimanapun semua keperluan haiwan kesayangan yang lengkap boleh didapati di sini. Belum sempat membeli ke lokasi? Santai, Lawopetz – Indera Mahkota 2 bersedia untuk berkhidmat dalam talian dari Whatsapp atau Instagram.

5

CHOMEL Pets House 1

AlamatB40, Lorong Pandan Perdana 6/1, Batu 8, Jalan Gambang, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60139285035

Menyediakan keperluan haiwan peliharaan yang agak lengkap, menjadikan CHOMEL Pets House 1 sebagai salah satu tempat langganan untuk pencinta haiwan peliharaan di bandar Pahang.

Selain mempunyai koleksi makanan dan aksesori yang agak lengkap, CHOMEL Pets House 1 juga menyediakan perkhidmatan dandanan untuk anda yang ingin memberi penjagaan kepada haiwan kegemaran anda.

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Haiwan Ampang Paling BEST

6

Rabeena Pink Pet’s Planet

AlamatB42, Jalan IM3/10, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-17.00
Selasa : Closed
Nombor Telefon+6095732554

Rabeena Pink Pet’s Planet ini mempunyai tempat yang agak bersih dan menyediakan pelbagai keperluan untuk haiwan peliharaan yang sangat lengkap, mulai dari makanan, makanan ringan, mainan, kargo haiwan kesayangan, baik untuk kucing, anjing, hamster, arnab hingga ular.

Untuk memanjakan pelanggan, kawasan letak kereta juga disediakan walaupun tidak terlalu luas dan perkhidmatan dandanan agak murah tetapi hasilnya memuaskan, bersih dan wangi. Secara keseluruhan, sangat disyorkan untuk rawatan si anabul.

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Haiwan Klang Paling Lengkap

7

Kucing Kombat Cat Boarding & Store

AlamatA53 Lrg IM 5, 2, Jalan Sultan Abdullah, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-19.00
Nombor Telefon+60176558270

Bagi anda yang tinggal di sekitar kawasan Jalan Sultan Abdullah, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia, Kucing Kombat Cat Boarding & Store adalah cadangan untuk kedai peralatan terdekat, terbaik, terbaik dan paling lengkap yang boleh anda buat alternatif apabila anda ingin memenuhi keperluan kanak-kanak bulu.

Selain lengkap, Kucing Kombat Cat Boarding & Store juga menawarkan harga yang rendah tetapi dengan kualiti tidak murah. Selain itu, tempatnya selesa dan perkhidmatannya juga sangat memuaskan.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment