[Terkini] 10 Kedai Pancing Sabah Paling di Syorkan

Bunga Rahmawati

Tempat yang rendang dan selamat untuk berehat adalah pilihan tempat kegemaran untuk memancing mania untuk melakukan pengembaraan dan menguji kesabaran anda untuk mendapatkan ikan.

Sebab itu menjadikan hobi memancing lebih popular di kalangan orang ramai bagi mengurangkan tekanan.

Untuk menjadikan memancing lebih menyeronokkan dan selesa, peralatan yang baik dan berkualiti adalah keperluan yang mesti dipenuhi. Tetapi ia juga perlu diperhatikan harga, jangan mengalirkan kandungan dompet.

Sekiranya anda tinggal di Malaysia dan sekitarnya, kedai-kedai memancing di bawah adalah cadangan terbaik untuk dikunjungi untuk mendapatkan peralatan memancing yang berpatutan dan berkualiti.

10

KBS Tackle Sdn Bhd

AlamatLot 10, Ground Floor, Millennium Centre Jalan Lintas Kepayan Penampang, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088272645

KBS Tackle Sdn Bhd menyediakan pelbagai peralatan menangkap ikan terutama bagi tujuan menangkap ikan di kawasan paya bakau.

Produk yang disediakan kedai pancing Kota kinabalu termasuk rod, kekili, tali, cangkuk, umpan, essen, terapung, kerumbu, jaring dan lain-lain.

Kedai-kedai memancing di Kota kinabalu mahal dan murah. Di sini ia membentangkan pembelian borong yang sepadan sebagai langganan untuk penjual asal. Perkhidmatan ini sesuai dan intim. Tempat ini juga menjual pelbagai peralatan akuarium.

Jom Baca : [Terkini] 7 Kedai Pancing Ampang Paling di Syorkan

9

TCE Tackles Sdn Bhd

AlamatLot 133, Ground Floor Block 14 Lorong Prima 3 Prima Square, Phase II, MILE, 4, North Road, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Nombor Telefon+6089212451

TCE Tackles Sdn Bhd adalah salah satu kedai peralatan memancing terbesar dan paling lengkap di Sandakan. Pelanggannya bukan sahaja berada dalam kedudukan tempatan tetapi di seluruh Malaysia. Barangan dijamin baik dan berkualiti tinggi.

Gerai memancing jenama sedia ada termasuk Daido, Ogawa, Exori, Daimaru, Neptuna, Relix Nusantara, Hammer Head, Kamikaze, Orca, Maguro, Hinomiya, dan sebagainya. Harganya rendah dan anda boleh membelinya secara langsung atau borong.

Perkhidmatan ini intim dan sangat memuaskan. Penjual dan pekerja sangat membantu dalam mengesyorkan peralatan mengikut keperluan. Urus niaga dalam talian boleh didapati di Tokopedia TCE Tackles Sdn Bhd.

8

Kedai Pancing Jom Ngail

AlamatApas Balung, Taman Sawit, 91009 Tawau, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Nombor Telefon+601125291180

Seperti namanya, Kedai Nelayan Jom Ngail menyediakan pelbagai peralatan memancing dengan pelbagai pilihan dan jenama.

Kedai nelayan Tawau Ada barang, kekili, umpan, tali, terapung, cangkuk, jaring dan lain-lain.

Gerai-gerai memancing di Tawau murah dan berpatutan. Perkhidmatan ini intim dan tempatnya sentiasa sesak. Penamatan banyak dan barisannya agak panjang. Ia terletak di Sabah.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Pancing Ipoh Paling di Syorkan

7

Pro-Fishing and Tackle

AlamatE-G-32A, Tingkat Bawah, Lor Inanam Kapital 4, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : Kamis,09.00–17.00
Minggu : Minggu,10.00–14.00
Nombor Telefon+60168466682

Pro-Memancing dan Menangani Ia dikenali sebagai pusat jualan peralatan memancing kelas menengah atas dan juga untuk memancing sukan.

Peranti ultralight sehingga berat badan boleh didapati, dari hujung rendah hingga hujung tinggi. Pemancing yang ingin memancing di laut mesti berhenti di kedai ini.

Kedai pancing Inanam berharga tinggi tetapi sesuai dengan kualiti. Perkhidmatan ini intim dan gembira untuk dijemput untuk berbual untuk pelbagai pemandangan memancing, terutamanya untuk pemula. Bonus kopi semua yang anda boleh minum. Bayaran boleh secara tunai atau debit.

6

TCE Tackles Sdn Bhd 2

AlamatLot No.57, Block G, Ground Floor Plaza CKS Tuaran Kg Tutoh, 89200 Tuaran, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Nombor Telefon+6088787628

TCE Tackles Sdn Bhd adalah tempat alternatif untuk membeli peralatan memancing di Malaysia. Koleksi ini agak lengkap dengan banyak pilihan untuk rod, kekili, tali, cangkuk, umpan, dan lain-lain.

Kedai garis memancing berharga sesuai dan intim. Perkhidmatan ini intim dan tidak bertimbang rasa. Lokasinya sangat strategik di Sabah.

Jom Baca : [Terkini] 8 Kedai Pancing Temerloh Paling Best

5

Saliman Tackles

AlamatLot 5, Medan Selera Tuaran, 89207 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa – Minggu : 09.00–16.00
Kamis – Senin : Closed
Nombor Telefon+60198809384

Satu lagi kedai alternatif untuk membeli peralatan memancing ialah Saliman Tackles. Perkhidmatan yang baik dan mesra.

Gerai memancing adalah tempat yang meriah dan menyeronokkan untuk berlindung semasa berehat. Penjual sangat penyayang dan mempunyai peluang untuk memberi penjelasan tentang teknik memancing.

Di sini terdapat peralatan memancing yang agak lengkap, terutamanya untuk kolam. Pilihannya banyak dan kualitinya bagus.

Harganya berpatutan dan murah. Perkhidmatan ini baik dan intim. Penjual sangat penyayang dan mempunyai peluang untuk memberi penjelasan tentang teknik memancing.

4

Borneo Fishing Tackle

AlamatLot No 61 Block C Ground Floor Plaza, Jalan Kingfisher, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–17.00
Selasa : 09.30–15.00
Nombor Telefon+60168238251

Borneo Fishing Tackle adalah pilihan kegemaran rakyat Sabah untuk mendapatkan pelbagai peralatan memancing yang berkualiti. Koleksi ini agak lengkap, termasuk tali, umpan, intipati, cangkuk, rod memancing, kekili, beg, jaring, dan sebagainya.

kedai nelayan tuaran Harganya agak murah. Lokasinya strategik di tepi jalan dan mudah dicari. Terdapat tempat letak kereta yang mencukupi untuk kenderaan bermotor dan tidak sukar diperoleh. Perkhidmatan ini mesra dan sangat membantu. Disyorkan pula.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Pancing Kuantan Paling di Syorkan

3

SS Fishing Tackle

Alamat89200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60198099012

SS Fishing Tackle adalah penyelesaian terbaik untuk mendapatkan peralatan memancing berkualiti daripada jenama terkenal.

Terdapat banyak pilihan rod jigging, tegeg, berputar pemutus, kekili, umpan, beg, cangkuk, terapung, tali, timah balast, dan sebagainya.

Jenama yang tersedia termasuk Shimano, Orca, Hinomiya, Centro, Orego, Relix Nusantara, Pioneer, dan sebagainya. Harganya berpatutan dan murah. Perkhidmatan ini mesra dan cepat mendapat sambutan.

Selain luar talian, kedai ini menyediakan transaksi dalam talian melalui Tokopedia SS Fishing Tackle.

2

Hi Power Fishing

AlamatBelakang Pasar Besar, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Rabu : Closed
Minggu : 07.30–12.00
Nombor Telefon

Bagi rakyat Sabah, kedai Hi Power Fishing merupakan tempat alternatif untuk mendapatkan peralatan peralatan terutama bagi pemula. Koleksi ini agak lengkap dari pancing, umpan, tali, terapung, beg, jaring, dan sebagainya.

Harganya sangat berpatutan dan murah. Perkhidmatan ini mesra dan mesra. Penjual sangat bermaklumat dalam memberikan input mengenai peralatan yang diperlukan. Di sini juga menerima pesanan rod tersuai mengikut permintaan pengguna.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Pancing Port Dickson Paling di Syorkan

1

Kedai Pancing D’US

AlamatKampung Pasir Putih,, Ulu, 89850 Sipitang, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 07.00–22.00
Nombor Telefon+60198099012

D’US Fishing Shop adalah pilihan terbaik untuk memancing manik di wilayah Sabah, dan seterusnya untuk mendapatkan peralatan tempur yang berkualiti.

Koleksi ini agak lengkap. Oleh itu, tidak perlu pergi ke bandar untuk membeli-belah.

Harganya murah dan mesra. Perkhidmatan ini mesra dan sangat membantu untuk memberikan cadangan yang tepat mengenai peralatan memancing mengikut kandungan beg.

Beberapa pilihan kedai yang disyorkan di atas adalah pelbagai tempat memancing yang boleh anda lawati untuk memenuhi keperluan memancing. Untuk melengkapkan hobi memancing anda.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment