10 Cadangan Kedai Perabot Seri Kembangan Murah & Best

Carikedai

Bagi keluarga, terutamanya suri rumah, kedai perabot boleh dianggap sebagai syurga. Kerana, dari banyak kemewahan yang wujud, kedai ini sering menduduki tempat pertama dalam senarai tempat untuk dikunjungi pada hujung minggu.

Pelbagai perabot rumah seperti katil, sofa, kabinet, meja belajar, set dapur untuk perkara kecil seperti lampu boleh didapati di kedai perabot.

Melengkapkan hiasan rumah dengan pelbagai perabot lengkap bukanlah dosa besar, selagi anda pandai mengaturnya, dan tahu di mana kedudukan terbaik adalah meletakkan perabot tertentu.

Dan yang paling penting, anda juga perlu bijak dalam memilih kedai mana yang sesuai untuk mendapatkan perabot yang sesuai untuk menghiasi rumah, apartmen, pejabat atau ruang peribadi anda.

Bagi anda yang tinggal di bandar Seri Kembangan dan mencari kedai perabot terdekat, senarai kedai yang disyorkan di bawah boleh digunakan sebagai rujukan.

10

Kedai Perabot Tiga Puluh Tiga

AlamatA-65G, Jalan PDR 5, Pusat Perniagaan Desa Ria 2, Taman Impian Ehsan Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60129315197

Senarai seterusnya ialah Kedai Perabot Tiga Puluh Tiga yang sudah mempunyai beberapa cawangan di bandar Seri Kembangan.

Kedai Perabot Tiga Puluh Tiga adalah kedai perabot balakong yang menjual perabot seperti springbed, kabinet, sofa, meja makan, dan lain-lain. Dengan pelbagai jenama untuk dipilih termasuk Arcadia, Comforta, Spring Air, Romance, Olimpik, King Koil, dll.

Kedai Perabot Tiga Puluh Tiga menjamin bahawa kualiti produknya sentiasa baik dan asli.

Bagi anda yang ingin mencari keperluan perabot, sila kunjungi kedai di alamat yang ada.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Semenyih Paling Lengkap

9

REGINA HOME DECOR @ SERDANG

AlamatLot 2012, batu 12, 1/2, Jalan Besar Serdang Lama, Bukit Gita Bayu, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.30
Nombor Telefon+60192832063

Siapa yang tidak tahu REGINA HOME DECOR @ SERDANG, kedai perabot ini telah merebak ke hampir semua wilayah di Malaysia.

Dengan menjalankan konsep sehenti membeli-belah, REGINA HOME DECOR @ SERDANG berada di sini untuk menawarkan pelbagai koleksi perabot dan aksesori berkualiti, baik untuk ruang kediaman, pejabat, dan komersial.

REGINA HOME DECOR @ SERDANG dilengkapi dengan menyediakan pelbagai gaya dan reka bentuk terkini untuk memenuhi semua keperluan pengguna untuk perabot atau perabot impian mereka.

8

Seven Home Design

AlamatLot 1918C, Jalan Kpb 7 Kawasan Perindustrian, Kampung Baru Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-20.00
Nombor Telefon+60197787237

Seven Home Design bukan sahaja mempunyai lokasi yang strategik, tetapi juga koleksi produk yang sangat lengkap dan pelbagai.

Seven Home Design menyediakan pelbagai perabot rumah seperti tilam buih, kabinet, meja makan, katil sofa, springbeds dengan pelbagai jenama.

Seven Home Design juga merupakan tempat yang tepat bagi anda yang sedang mencari bangku atau kabinet yang diperbuat daripada jati atau rotan.

Perkhidmatan ini terkenal kerana mesra dan harganya murah, menjadikan kedai ini layak menjadi rujukan untuk anda.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Banting Terbaik & DiSyorkan!

7

Victoria Furniture Gallery (Balakong)

Alamat1918E, Jalan Kpb 7 Kawasan Perindustrian Balakong Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60395480007

Senarai seterusnya ialah Victoria Furniture Gallery (Balakong) yang menyediakan pelbagai peralatan rumah tangga yang lengkap dan berkualiti pada harga yang kompetitif.

Victoria Furniture Gallery (Balakong) mempunyai tempat yang sangat strategik yang terletak di Jalan Kpb 7 Kawasan Perindustrian Balakong Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia dan sangat mudah diakses.

Victoria Furniture Gallery (Balakong) menyediakan pelbagai perabot isi rumah seperti katil, springbeds, sofa, dan kabinet yang diperbuat daripada kaca, kayu dan plastik.

6

Electrical And Furniture stores Sri Serdang

Alamat3251, Jalan 18/37, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – MInggu : 10.30-19.00
Nombor Telefon+601116863838

Electrical And Furniture stores Sri Serdang adalah kedai perabot disyorkan seterusnya yang boleh anda dapati di bandar Seri Kembangan.

Berikut adalah kerusi pejabat, almari pakaian, papan sisi, tilam buih, rak pinggan, springbeds, dan banyak pilihan perabot rumah yang lain.

Seperti namanya, kedai perabot ini melayani pelanggannya dengan baik dan bermaklumat, selain itu harganya juga murah dan tidak mengalirkan kandungan poket.

Jom Baca : 5 TOP Kedai Perabot Puncak Alam Terbaik

5

Sunperry Furniture – Balakong

Alamat1881, Jalan Kpb 7, Kawasan Perindustrian Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Jumat : 09.00-18.00
Sabtu-Minggu : Closed
Nombor Telefon+601122221333

Anda juga boleh menggunakan Sunperry Furniture – Balakong sebagai alternatif untuk membeli pelbagai perabot rumah. Kerana, kedai ini agak disyorkan di bandar Seri Kembangan.

Item lengkap dan pelbagai. Menyediakan perabot, seperti tilam buih, kabinet dan sofa mewah, meja makan, set bilik tidur, dan banyak lagi. Mengenai kualiti, tidak perlu diragui, dijamin baik dan asli.

4

Classypro @ Seri Kembangan

Alamat71, Jalan Taming 6, Taman Taming Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60168866001

Classypro @ Seri Kembangan adalah satu lagi kedai perabot terbaik di bandar Seri Kembangan. Terletak di Jalan Jalan Taming 6, Taman Taming Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia, ia juga merupakan salah satu perabot bilik pameran terbaik di sekitar kawasan ini.

Pelbagai perabot rumah atau pejabat boleh didapati lengkap di tempat ini. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi KClassypro @ Seri Kembangan di nombor telefon yang diberikan.

Jom Baca : 7 Cadangan Kedai Perabot Cyberjaya Paling Best

3

? V Seng Furniture (Balakong) – Top Furniture Shop In Malaysia

AlamatLot 1918B, 1918 Furniture Mall Kawasan Perindustrian Balakong Kampung Baru Balakong Seri Kembangan, 43300 Balakong, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin -Minggu : 10.30-20.00
Nombor Telefon+60123221524

Adakah anda sedang mencari perabot yang diperbuat daripada rotan sintetik di bandar Seri Kembangan? lihat sahaja perabot ? V Seng Furniture (Balakong) – Top Furniture Shop In Malaysia yang terletak di 1918 Furniture Mall Kawasan Perindustrian Balakong Kampung Baru Balakong Seri Kembangan, 43300 Balakong, Selangor, Malaysia.

? V Seng Furniture (Balakong) – Top Furniture Shop In Malaysia menjual pelbagai jenis produk yang diperbuat daripada rotan sintetik seperti kerusi, meja, kabinet dan lain-lain.

Mengenai harga, jangan risau, ia masih agak murah dan berpatutan, anda tahu.

2

FERGO FURNISHING TRADING

Alamat7, Jalan Perusahaan 1, Taman Industri Selesa Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin -Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60163285213

Senarai lain ialah FERGO FURNISHING TRADING yang juga merupakan salah satu cadangan untuk tempat yang sesuai untuk mendapatkan keperluan perabot.

FERGO FURNISHING TRADING adalah unit perniagaan yang terlibat dalam menjual perabot seperti katil, springbeds, almari pakaian, sofa, kabinet paparan, tilam buih, tilam, dan banyak lagi.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Petaling Jaya Paling di Syorkan

1

Pusat Perabot Happy Taman Equine

Alamat1b, Jln Equine 1G, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon

Pusat Perabot Happy Taman Equine adalah kedai perabot terbesar dan terbaik yang terletak di Jln Equine 1G, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.

Pusat Perabot Happy Taman Equine menawarkan konsep membeli-belah yang murah, lengkap, dan berkualiti.

Tidak hairanlah bilangan pelanggan meningkat dari tahun ke tahun, dan sentiasa dipercayai oleh penduduk bandar Seri Kembangan dalam memenuhi semua perabot isi rumah.

Bermula dari springbeds, almari pakaian, meja makan, hingga tilam buih dengan jenis, jenama, dan model terkini yang lengkap dengan Pusat Perabot Happy Taman Equine untuk dijual.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment