[Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Batu Pahat Paling BEST

Umni Afifah

Mereka bentuk rumah, pangsapuri, pejabat, bilik atau ruang lain untuk menjadi lebih estetik bukan hanya untuk mengutamakan keindahannya. Tetapi juga perasaan selesa untuk berlarutan di sana.

Jika ruang kerja di rumah atau apartmen anda boleh membuat anda berasa seperti di rumah, sudah tentu anda tidak akan berminat untuk melarikan diri ke kedai kopi apabila anda ingin melakukan tugas pejabat, bukan?

Ya, itu pasti. Apa itu? Terdapat ruang kerja atau rumah yang sangat cantik dan selesa untuk menyelesaikan tugasan pejabat atau kolej.

Dan untuk mereka bentuk rumah, apartmen atau ruang kerja yang selesa dan cantik, tentu saja, sangat diperlukan untuk memerlukan sokongan dari kedai perabot.

Pada zaman ini, tidak sukar untuk mencarinya, kerana terdapat banyak kedai perabot berdekatan yang boleh anda lawati.

Dan jika anda tinggal di Batu Pahat , maka kedai perabot di bawah adalah cadangan tempat terbaik untuk mendapatkan pelbagai perabot murah, lengkap dan berkualiti bagi anda yang ingin menghiasi rumah, pejabat atau ruang peribadi anda.

10

SSF Batu Pahat

AlamatLot F1 & F5, Square One Shopping Mall, 1-1, Jalan Flora Utama 4, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+6074331123

Ibu, mari kita lengkapkan hiasan di rumah dengan sofa minimalis dari SSF Batu Pahat! Terdapat banyak model, gayanya kontemporari dan kualiti dijamin baik.

Bukan sahaja sofa, SSF Batu Pahat juga merupakan tempat yang tepat untuk anda mendapatkan pelbagai perabot rumah berkualiti lain seperti kabinet, springbeds, meja, kerusi untuk pelbagai peralatan elektronik, dan lain-lain.

Mempunyai produk lengkap dan menawarkan harga yang agak murah dengan perkhidmatan yang mesra, jangan terkejut jika kedai ini sentiasa sesak dan mendapat permintaan setiap hari.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Muar Terbaik

9

Kim Hoon Furniture Shop

AlamatJalan Omar, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.30
Nombor Telefon+6074349651

Cadangan kedai pintu tandas near me Batu Pahat yang dikenali sebagai Kim Hoon Furniture Shop ini dijamin dapat memberikan pengalaman menghias rumah yang mudah, selesa dan menyeronokkan untuk anda.

Sebabnya, Kim Hoon Furniture Shop dilengkapi dengan konsep Sehenti Membeli-belah, yang menyediakan semua keperluan Rumah, Kehidupan, Pejabat dan Penyelesaian Perniagaan.

Bukan sahaja menawarkan produk terkini dengan kualiti terbaik, Kim Hoon Furniture Shop juga menyediakan pilihan produk yang paling lengkap yang bersedia untuk memberi inspirasi kepada hiasan rumah anda.

8

VIP 家具城 Kedai Perabot

AlamatNo.9, 2, Jln Zabedah, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa- Minggu: 10.00-19.00
Senin : Closed
Nombor Telefon+60102882345

Ingin menghiasi ruang tamu dengan kerusi jati? VIP 家具城 Kedai Perabot di Jln Zabedah, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia adalah tempat yang tidak boleh anda lewatkan.

VIP 家具城 Kedai Perabot sendiri dikenali sebagai salah satu pusat borong Jepara yang asli dengan koleksi model yang sangat pelbagai dan reka bentuk yang baik di bandar Batu Pahat.

Selain menyediakan produk sedia untuk digunakan, VIP 家具城 Kedai Perabot juga menerima perkhidmatan atau pesanan tersuai seperti yang dikehendaki pada harga yang agak mesra.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Murah Johor Bahru Terkini

7

Perabot Kingwood

Alamat119, Jalan Cengal, Taman Makmur, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.30
Nombor Telefon+6074389633

Bagi mereka yang tinggal di sekitar lebuh raya Batu Pahat, anda mesti kenal dengan nama Perabot Kingwood. Yup, ini adalah salah satu cadangan kedai terbaik untuk membeli pelbagai perabot isi rumah.

Bermula dari tilam buih atau tilam, almari pakaian, meja makan, papan sisi, meja hiasan, hingga rak pinggan mangkuk tahan karat yang anda semua boleh sampai di sini. Murah, lengkap dan berkualiti tinggi.

6

City New Furniture (Batu Pahat) Sdn. Bhd.

AlamatNo. 20A, Jalan Rugayah, 83000, Batu Pahat, Johor, 83000, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6074335445

City New Furniture (Batu Pahat) Sdn. Bhd. adalah cadangan lain untuk kedai perabot terbaik yang boleh anda dapati di Jalan Rugayah, 83000, Batu Pahat, Johor, 83000, Malaysia

Menurut ulasan, City New Furniture (Batu Pahat) Sdn. Bhd adalah tempat kredit yang dipercayai bagi anda yang mempunyai anggaran yang terhad. Kualitinya bagus dan pilihannya tidak kurang lengkap.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Lumpur Terbaik

5

Chan Furniture Batu Pahat

Alamat83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+60167187866

Ditubuhkan sejak tahun 1990, Chan Furniture Batu Pahat yang terletak di Batu Pahat, Johor, Malaysia masih merupakan salah satu pusat borong perabot kegemaran hingga ke hari ini.

Bagaimana tidak, pilihannya banyak dan agak lengkap. Harga masih boleh dirundingkan.

Jika anda bernasib baik, anda boleh mendapatkan harga yang lebih murah untuk produk tertentu, seperti Olimpik, dll.

4

Big Home Furnishing

Alamat18, Jalan Flora Utama 2, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-19.00
Nombor Telefon+60177119211

Cadangan kedai yang dipanggil perabot Big Home Furnishing juga merupakan salah satu tempat yang tepat untuk membeli semua keperluan perabot rumah impian anda.

Sebabnya, perkhidmatannya sangat mesra, pilihan produk lengkap dan pelbagai.

Malah harga yang ditawarkan cenderung murah. Bagaimanapun, disyorkan untuk membeli perabot!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Dungun Paling Best

3

Lian Hong Furniture (Batu Pahat)

Alamat24, Jalan Teluk, Taman Tanjong, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6074346209

Bagi anda yang mencari perabot dengan jaminan harga terendah, maka Lian Hong Furniture (Batu Pahat) adalah tempat yang paling mesti dikunjungi di Batu pahat.

Bukan sahaja mempunyai stok barangan siap, Lian Hong Furniture (Batu Pahat) juga bersedia menerima pesanan atau adat mengikut apa yang pengguna mahukan. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi nombor telefon yang ada.

2

Maple Concept Enterprise ( Kedai Perabot )

Alamat6, Jalan Desa 2, Taman Puteri, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.30
Nombor Telefon+60102168806

Ingin menghiasi bilik pejabat dengan pelbagai aksesori unik dan berbeza daripada yang lain? Ya, cari sahaja di Maple Concept Enterprise ( Kedai Perabot ) di sekitar Taman Puteri.

Di sini, terdapat banyak perabot dan aksesori yang boleh anda bawa pulang untuk menambah keindahan bahagian dalam pejabat atau bilik kediaman anda. Harga? Tenang, mesra di dalam poket pula!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Terengganu Paling BEST

1

KPH Furniture Mall

Alamat698, BLOCK A, LOT 3339, Jln Parit Bilal, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-19.00
Nombor Telefon+60167132434

Perabot yang boleh dipercayai di BLOCK A, LOT 3339, Jln Parit Bilal, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia yang merupakan sebahagian daripada KPH Furniture Mall, yang ditubuhkan pada tahun 2009, adalah pengedar rasmi katil musim bunga, sofa, kabinet, meja pejabat, set makan, dan lain-lain, di bandar Batu Pahat.

Seperti namanya, kedai perabot ini sering digunakan sebagai tulang belakang kerana kemudahannya agak lengkap, barang-barang sentiasa bersedia dan bersedia untuk melayani penghantaran percuma di seluruh kawasan Batu Pahat.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment