[Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Butterworth Terbaik

Umni Afifah

Semua orang secara semula jadi mahukan sedikit sentuhan mewah di rumah impian mereka. Dan ini boleh didapati dalam setiap gaya dan hiasan dalaman.

Tidak ada sebab mengapa sentuhan mewah sangat bernilai termasuk. Tetapi apa yang kadang-kadang menjadi penghalang atau halangan hanya imaginasi dan bajet.

Sebenarnya, hanya satu perabot mewah yang boleh menjadikan ruang impian atau rumah anda kelihatan lebih istimewa. Dan ia pasti akan menjadikan kediaman anda lebih selesa untuk dilihat.

Nah, untuk mendapatkan pelbagai perabot yang anda ingin menghiasi ruang impian atau rumah anda, sudah tentu kedai perabot adalah tempat yang paling sesuai untuk dikunjungi.

Jangan risau, kedai perabot mudah dicari. Sebabnya, kewujudan satu kedai ini semakin dinanti-nantikan oleh ramai orang sekarang. Tidak terkecuali bagi mereka yang tinggal di sekitar kawasan Butterworth,

Dan dilaporkan dari pelbagai sumber, berikut adalah senarai kedai perabot di Kemang yang mesti anda lawati jika anda ingin mengatur rumah indah anda untuk menjadikannya kelihatan lebih mewah.

10

Caler Home Butterworth

AlamatNo 2, Lorong Sg Dua Utama 1, Lorong Sungai Dua, Taman Sungai Dua Utama, 18300 Butterworth, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-21.00
Nombor Telefon+60109788518

Bagi anda yang suka dalaman moden gaya Asia, maka Caler Home Butterworth adalah pilihan kedai perabot yang tepat untuk anda. Tidak perlu keliru mencarinya, kerana sekarang kedai itu terdapat di kawasanLorong Sg Dua Utama 1, Lorong Sungai Dua, Taman Sungai Dua Utama, 18300 Butterworth, Malaysia

Menawarkan sentuhan moden dengan model yang sentiasa terkini pada semua perabot, dijamin bahawa rumah, pangsapuri atau ruang pejabat anda akan kelihatan lebih mewah.

Pilihan produk adalah pelbagai dan terdiri daripada pelbagai jenama terkenal. Sama ada anda mahukan kerusi pejabat, sofa, katil, cermin, konsol media, papan sisi, kabinet, meja kopi semuanya lengkap di sini. Jadi, mana yang anda mahu beli?

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Bukit Mertajam Terbaik

9

Seng Furniture Store

Alamat4956, 3110, Kampung Paya, 12200 Butterworth, Penang, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6043323872

Dengan menjalankan konsep “one stop shopping” untuk semua jenis produk perabot, Seng Furniture Store di sini menawarkan pelbagai koleksi berkualiti baik untuk rumah, pejabat, ke ruang komersial.

Seng Furniture Store sendiri adalah salah satu bengkel perabot yang terkenal dan agak popular di negara ini yang menyediakan pelbagai gaya dan reka bentuk terkini untuk memenuhi semua keperluan pelanggan untuk perabot impian mereka.

Mempunyai reka bentuk yang inovatif dan tahan lama dan berharga pada harga yang berpatutan, siapa yang boleh menolak produk kedai perabot popular ini?

8

Kedai Jalinan Perabot Mesra

Alamat45, Lorong Teras Jaya 9, Taman Perindustrian Teras Jaya, 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+6043237753

Kedai Jalinan Perabot Mesra adalah jenama runcit yang menawarkan pelbagai perabot dan hiasan rumah dengan gaya, kualiti dan nilai yang luar biasa.

Ditubuhkan pada tahun 2014, Juno Home menyajikan banyak perabot dengan pilihan yang agak lengkap daripada kulit, pembinaan kayu pepejal kepada gentian semula jadi seperti gondok dan rotan.

Bermula dari set makan, set bilik tidur; Kabinet kayu dan pelbagai produk pencahayaan serta pelbagai barangan hiasan, semuanya boleh didapati di sini dan bersedia untuk melengkapkan rumah impian anda untuk menjadikannya kelihatan lebih cantik.

Jom Baca : 6 Senarai Kedai Perabot Kepala Batas Paling Best

7

VG Furniture Collections

Alamat5311, 5307 & 5308, Jalan Raja Uda, Taman Tanjung, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+6042402788

VG Furniture Collections adalah sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada mengubah ruang untuk menjadi lebih cantik melalui perabot kontemporari yang menarik dan berkualiti.

Selaras dengan misinya untuk membawa keseronokan dan kehangatan ke rumah anda, VG Furniture Collections sedia menawarkan jenama yang bukan sahaja menjanjikan kualiti tinggi tetapi juga rupa yang premium.

Bagi mendekati pengguna, VG Furniture Collections telah hadir di dua lokasi iaitu di kawasan Jalan Raja Uda, Taman Tanjung, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia. Nah, sekarang anda hanya perlu memilih kedai mana yang paling dekat dengan tempat anda.

6

CLS Interior Decorations

Alamat5309,5310, Jalan Raja Uda, Taman Tanjung, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+6043325681

Mencari kedai perabot mewah di sekitar Jalan Raja Uda, Taman Tanjung, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia tidak sukar, pilihannya sangat banyak, terdapat Kedai CLS Interior Decorations

CLS Interior Decorations adalah salah satu pilihan yang tepat. Kedai Perabot ini sesuai untuk anda yang ingin melengkapkan perabot rumah dengan perabot gaya moden yang elegan.

Memburu perabot di sini, anda tidak perlu takut ketinggalan zaman, kerana Ckedai sofa murah ini melancarkan koleksi baru setiap tahun yang diilhamkan oleh mood dengan latar belakang yang unik dan gabungan bahan dan warna yang betul.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Penang Paling BEST

5

Welltop Furniture

Alamat6590, Jalan Raja Uda, Taman Teratai, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+6043323888

Welltop Furniture adalah tempat atau bengkel di mana anda boleh mendapatkan pelbagai perabot rumah yang indah dan barangan hiasan dari seluruh dunia.

Produk dibuat dengan penamat yang luar biasa. Reka bentuknya berani, menampilkan hiasan gaya kontemporari dan tradisional terbaik, kerana ia direka untuk mewujudkan kehangatan keluarga yang berharga.

4

Lorenzo Butterworth

AlamatNo. 4744, 4745 & 4746, Jalan Bagan Luar, Taman Jawa, 12000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+6043319880

Lorenzo Butterworth mempunyai semua koleksi yang anda perlukan untuk mengisi rumah anda yang indah. Dari perabot luar, pencahayaan, foyer, ruang tamu, pejabat formal atau kasual, bilik tidur utama, ruang makan hingga koleksi bilik kanak-kanak.

Selain menawarkan koleksi perabot yang pelbagai dan sangat lengkap, Lorenzo Butterworth juga menyediakan perkhidmatan perunding reka bentuk percuma untuk anda yang ingin menguruskan kediaman anda.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kluang Paling BEST

3

Ebenezer Furniture(Butterworth)

Alamat4772, Jalan Bagan Jermal, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30-20.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon

Ditubuhkan pada tahun 1995, Ebenezer Furniture(Butterworth) adalah sebuah syarikat di mana anda boleh menemui pelbagai perabot gaya Itali. Kedai sofa near me ini di Jalan Bagan Jermal, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia

Sofa, katil sofa, kerusi berlengan, katil siang, bar, kopi dan meja sisi adalah beberapa contoh kategori produk yang ditawarkan oleh Ebenezer Furniture(Butterworth.

2

Lyw Funiture Trading

AlamatMK10, 1078, Jln Sungai Dua, 13800 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60124157787

Terletak di Butterworth , Lyw Funiture Trading adalah sebuah kedai yang menyediakan pelbagai perabot rumah berkualiti premium yang dibuat menggunakan bahan terbaik dan model terkini.

Bukan sahaja menyediakan perabot siap, Lyw Funiture Trading juga menerima perkhidmatan tersuai untuk anda yang ingin memesan perabot mengikut bentuk dan model yang dikehendaki.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Pasir Gudang Terbaik

1

Ju Huat Furnishing Sdn. Bhd.

AlamatNo. 11, A & 15, Lorong Jermal Indah, Taman Jermal Indah, 12300 Butterworth, Penang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-21.00
Nombor Telefon+6043311927

Jika di sepanjang Butterworth dibanjiri penjual perabot terpakai,di sini anda hanya akan dilayan sebaris perabot baru.

Ju Huat Furnishing Sdn. Bhd. adalah salah satu penjual perabot terbaik di kalangan mereka yang bersedia untuk menghidangkan hiasan rumah, jamuan, meja kopi ke dewan persidangan dengan pelbagai jenama perabot berkualiti terbaik.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment