10 Cadangan Kedai Perabot Pasir Gudang Terbaik

Umni Afifah

Sekiranya anda mencari kedai perabot di sekitar bandar Pasir Gudang yang terbaik dan termurah, melawat artikel ini rahemurrahman adalah pilihan yang tepat. Kerana kita akan sampai kepada itu.

Di bandar Pasir Gudang, terdapat banyak kedai perabot yang menawarkan pelbagai jenis perabot atau perabot dengan pelbagai kelebihan.

Tetapi dalam artikel ini, kita akan membincangkan senarai kedai perabot di bandar Pasir Gudang yang menyediakan perkhidmatan terbaik pada harga yang rendah dan boleh dipercayai.

Kami telah melengkapkan maklumat ini dengan alamat, waktu operasi dan nombor telefon atau telefon bimbit yang boleh dihubungi untuk bertanya tentang ketersediaan perabot yang anda mahukan. Tanpa berlengah lagi, mari kita lihat ulasan!

10

PERABOT MURAH JB

Alamat35, Jalan Ekoperniagaan 3, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-18.00
Nombor Telefon+60167278441

PERABOT MURAH JB adalah kedai terbaik seterusnya untuk mendapatkan pelbagai jenis perabot dan aksesori rumah atau pejabat di bandar Pasir Gudang.

PERABOT MURAH JB bukan sahaja menyediakan produk sedia untuk digunakan, tetapi di sini juga bersedia untuk menyediakan perkhidmatan perabot tersuai mengikut kehendak dan permukaan pelanggan, sama ada set dapur, set bilik, dll.

Bagi kelas pasar raya, PERABOT MURAH JB, yang terletak berhampiran dengan salah satu kedai perabot yang telah mengalami kebakaran, boleh dikatakan sangat lengkap. Perkhidmatan ini juga sangat memuaskan dan bersedia untuk melayani penghantaran percuma di seluruh daerah Pasir Gudang.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Batu Pahat Paling BEST

9

Home Mega Furniture Centre

Alamat37 39 & 41, Jalan Bacang 37, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+6072510093

Murah, lengkap dan boleh dipercayai adalah 3 perkara yang ditawarkan oleh Indah Furniture kepada semua pelanggan setianya, baik di Pasir Gudang dan di luar bandar.

Kedai ini sesuai untuk anda yang mencari perabot dengan tema minimalis moden, seperti kabinet, meja tetamu, meja makan, papan sisi, sofa hingga springbeds.

Membeli-belah di sini, ramai pelanggan mengatakan mereka sangat berpuas hati, kerana pilihan model adalah pelbagai dan baik.

Bukan itu sahaja, Home Mega Furniture Centre juga bersedia untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan kos percuma ke rumah.

8

Chan Furniture – Masai

Alamat2, Jalan Serangkai 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-20.00
Nombor Telefon+6072522830

Adakah anda baru sahaja membuka perniagaan restoran dan memerlukan kerusi untuk menyelesaikannya? Chan Furniture – Masai adalah salah satu pilihan terbaik di bandar Pasir Gudang.

Di tempat ini, anda boleh mendapatkan pelbagai perabot yang baik yang diperbuat daripada kayu jati sebenar, mulai dari kerusi, meja, kabinet, set dapur dan banyak model perabot lain.

Selain menawarkan barangan sedia untuk digunakan, Chan Furniture – Masai juga menyediakan pesanan perabot mengikut kehendak pelanggan.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Muar Terbaik

7

Land Furniture

AlamatL1-13 Kompleks Pusat Bandar,, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-21.00
Nombor Telefon+6072526227

Bagi anda yang ingin mengatur rumah impian anda dengan nuansa etnik, kini anda harus gembira kerana kraf kayu jati yang asli telah terdapat di bandar Pasir Gudang.

Dan salah satu tempat yang menawarkan namanya ialah Land Furniture. Bilik pameran perabot yang membentangkan koleksi perabot jati yang luas dengan pelbagai model.

Pelbagai jenis perabot berkualiti yang boleh anda dapatkan di sini termasuk kerusi tetamu, almari pakaian, katil, papan sisi ke meja pejabat. Mereka juga menerima pesanan mengikut reka bentuk pelanggan! Berminat?

6

Impian Jaya Furniture Center

Alamat10 & 12, Jalan Tembikai 8, Taman Kota Masai, Johor, 81700 Pasir Gudang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-19.00
Nombor Telefon

Terletak di Jalan Tembikai 8, Taman Kota Masai, Johor, 81700 Pasir Gudang, Malaysia, Impian Jaya Furniture Center juga merupakan tempat terbaik seterusnya di Pasir Gudang untuk membeli pelbagai perabot rumah.

Berdasarkan pengalaman pelanggan, kedai ini menyediakan produk dengan harga yang rendah tetapi kualitinya tidak murah. Pilihannya juga banyak dengan model terkini.

Selain mempunyai kedai luar talian, Impian Jaya Furniture Center juga menyajikan dalam talian yang boleh anda dapati di Tokopedia dan e-dagang lain.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Murah Johor Bahru Terkini

5

99 Home Design – Masai

AlamatLS 15, U Sentral Masai PTD163160, Jalan Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60165503032

Seperti yang dipetik daripada ulasan pelanggan, ramai yang mengatakan bahawa 99 Home Design – Masai adalah kedai perabot yang paling lengkap dan terbesar di bandar Pasir Gudang.

Anda boleh mendapatkan pelbagai perabot di kedai ini, dari almari pakaian, sofa, kerusi, meja hingga springbeds dengan jenama terbaik.

Harganya murah dan kualitinya agak baik. Secara keseluruhan, sangat disyorkan untuk anda yang mencari kedai perabot bajet rendah.

4

TAN FURNITURE

Alamat64, Jalan Ekoperniagaan 1, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-19.30
Nombor Telefon+60167355805

TAN FURNITURE ini mengandungi pelbagai perabot rumah minimalis dengan pilihan yang agak lengkap.

Dengan pilihan yang lengkap dan pelbagai, ditambah lokasinya sangat mudah dicapai, adalah wajar bahawa kedai ini sering digunakan sebagai destinasi oleh penduduk Pasir Gudang dari segi memenuhi keperluan perabot.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Lumpur Terbaik

3

Your Home – Kota masai

AlamatNo. 12, Jalan Ekoperniagaan 1/27, Taman Kota Masai, Kota masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-21.00
Nombor Telefon+601111339327

Kedai Your Home – Kota masai ini juga mempunyai koleksi produk yang cukup lengkap dengan perkhidmatan terbaik yang bersedia untuk memenuhi semua keperluan perabot masyarakat Pasir Gudang.

Ingin membeli tilam buih atau tilam, almari pakaian, meja belajar, papan sisi, permaidani, garis pakaian tahan karat, rak pinggan mangkuk, atau peralatan perabot lain yang boleh anda dapati di sini.

2

Perniagaan Perabot Damai Jaya

Alamat7 & 8, Jalan Perdagangan Damai, Taman Nusa Damai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-19.00
Nombor Telefon+6072519981

Kepingan kecil lada cayenne. Mungkin itulah perkataan yang tepat untuk menggambarkan Perniagaan Perabot Damai Jaya yang terletak di Jalan Perdagangan Damai, Taman Nusa Damai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia.

Ya, kerana di kedai ini terdapat pelbagai perabot dengan pilihan yang sangat lengkap memandangkan kedai itu agak kecil. Di samping itu, harganya juga murah.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi kedai ini atau hubungi nombor telefon yang ada dan dapatkan tawaran harga terbaik hanya untuk anda!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Dungun Paling Best

1

Casa Lifestyle Sdn Bhd

Alamat19&21, Lorong Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, 81700, Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6072525202

Casa Lifestyle Sdn Bhd adalah salah satu pusat jualan perabot yang paling lengkap dan dipercayai yang boleh anda dapati di Pasir Gudang.

Seperti yang dilaporkan oleh ulasan pelanggan, Casa Lifestyle Sdn Bhd ini mempunyai koleksi perabot rumah yang sangat lengkap pada harga minimalis dan perkhidmatan terbaik.

Bermula dari meja makan minimalis, kabinet jati, sofa, kabinet hiasan, kepada pelbagai aksesori seperti jam yang boleh anda dapati di sini. Oleh itu, bagi anda yang ingin mengasingkan perabot terpakai di rumah dengan yang baru, Casa Lifestyle Sdn Bhd ini mesti dikunjungi.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment