10 Cadangan Kedai Perabot Kluang Paling BEST

Umni Afifah

Untuk menyokong prestasi kediaman seperti rumah, pangsapuri atau hotel, perabot berkualiti terbaik sememangnya diperlukan, dari katil, kabinet, kerusi atau tempat penyimpanan lain.

Berlepas dari sebab ini, itulah sebabnya kedai perabot pada masa kini semakin diperlukan. Tidak terkecuali dengan mereka yang tinggal di bandar Kluang

Di Kluang, sebagai salah satu bandar besar di Malaysia, sudah tentu ia mempunyai satu siri kedai yang menyediakan barangan perabot.

Begitu banyak, mungkin tidak beberapa pembeli berpotensi keliru tentang memilih mana yang terbaik dan paling dipercayai.

Tetapi sekarang tidak perlu dikelirukan lagi, kerana kali ini kami akan memberikan cadangan untuk senarai kedai perabot terbaik dan paling dipercayai di bandar Kluang khusus untuk anda.

10

New Home Style Furniture (Kluang) Sdn. Bhd.

Alamat7, 8, & 9, Jalan Hang Tuah 4/7, Taman Muhibbah, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+6077713328

New Home Style Furniture (Kluang) Sdn. Bhd. adalah pusat jualan perabot terbesar dan paling lengkap di bandar Kluang yang telah ditubuhkan sejak tahun 1987.

Terletak di Jalan Hang Tuah 4/7, Taman Muhibbah, 86000 Kluang, Johor, Malaysia selain menjadi perintis di kedai runcit dan pengedar juga dapat bersaing dengan perniagaan lain di sekelilingnya selama lebih dari 3 dekad.

Melalui produk unggul seperti katil musim bunga, pejabat, dan perabot rumah,New Home Style Furniture (Kluang) Sdn. Bhd. sentiasa menyediakan perkhidmatan terbaik untuk penggunanya dari segi harga yang rendah dan perkhidmatan yang memuaskan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Pasir Gudang Terbaik

9

Chan Furniture – Kluang

Alamat581, 583, Jalan Mersing, Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+6077724916

Tambahan pula, terdapat Chan Furniture – Kluang yang merupakan tempat paling lengkap yang boleh anda harapkan untuk memenuhi semua keperluan perabot anda.

Pelbagai jenis perabot lengkap dijual di Chan Furniture – Kluang, termasuk sofa, kerusi pejabat, set makan, katil musim bunga, meja belajar, katil, almari pakaian, papan sisi, dan pelbagai jenis rak.

Bagi anda yang tidak mempunyai masa untuk datang ke kedai, jangan risau kerana Chan Furniture – Kluang juga mempunyai gerai dalam talian di e-dagang Tokopedia dan Instagram, yang boleh diakses setiap hari selama 24 jam tanpa henti.

8

Home Best Furniture

Alamat52A,-52B, Jalan Manggis, Jln Haji Manan, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60197788005

Home Best Furniture adalah salah satu syarikat perabot yang paling dipercayai di Kluang dan persekitarannya.

Untuk sentiasa meningkatkan kualiti perkhidmatan Home Best Furniture, kami sentiasa berusaha untuk membuat penambahbaikan demi kepuasan pelanggannya.

Pelbagai jenis perabot yang dijual di sini termasuk sofa, kabinet, kerusi, katil / tilam, meja, rak, dan peralatan rumah tangga yang lain. Bermula dari jenama King Koil, Serta, Procella, Amerika, Olimpik, Futura, Frontline, Napolly, Olymplast, dan pelbagai jenama lain.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Batu Pahat Paling BEST

7

Caler Home Kluang (Premium)

Alamat37, Jln Haji Manan, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-21.00
Nombor Telefon+60162498518

Seterusnya ialah Caler Home Kluang (Premium) yang terletak di JJln Haji Manan, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia

Caler Home Kluang (Premium) dikenali sebagai pusat jualan perabot yang paling lengkap yang sering dilanggan oleh orang-orang di bandar Kluang.

Bermula dari springbeds, almari pakaian, sofa, meja makan, set dapur, pelbagai aksesori lain semuanya bersedia untuk menghiasi setiap ruang di rumah impian anda.

Nah, agak lengkap bukan? Jadi, cepat dan beli-belah di Caler Home Kluang (Premium).

6

Syarikat Perabot E-Lin

Alamat35-10CB1, Jalan Abdullah, Johor, 86000 Kluang, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6077718499

Syarikat Perabot E-Lin terlibat dalam membeli dan menjual barangan perabot dan aksesori hiasan isi rumah sejak tahun 1992.

Syarikat Perabot E-Lin telah dilengkapi dengan bahagian Reka Bentuk Dalaman, di mana pengguna boleh berunding mengenai keperluan khas dalaman isi rumah.

Syarikat Perabot E-Lin komited untuk kekal sebagai perintis dalam menyediakan perabot berkualiti terbaik di Kluang. Dan sentiasa berinovasi untuk menyediakan pilihan terbaik untuk pelanggannya.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Muar Terbaik

5

Kedai Perabot Anmol Furniture

AlamatKluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.00
Nombor Telefon

Adakah anda bosan dengan perabot terpakai di rumah anda dan sedang mencari kedai perabot yang lengkap dan moden? Kedai Perabot Anmol Furniture yang terletak di Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia boleh menjadi pilihan yang tepat bagi anda.

Menurut ulasan pelanggan, terdapat banyak perabot isi rumah yang dijual di sini seperti meja, kerusi, tilam, kabinet, katil spring, sofa dan sebagainya.

Bukan sahaja murah dan lengkap, perkhidmatan ini juga baik, penghantaran cepat, dan lokasinya sangat strategik.

4

Finotti Furniture Mall Sdn Bhd

Alamat218, Jalan Mersing, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+6077739443

Senarai seterusnya ialah Finotti Furniture Mall Sdn Bhd yang terletak di Jalan Mersing, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia

Finotti Furniture Mall Sdn Bhd adalah kedai perabot terbesar & paling lengkap di bandar Kluang. Produk yang dijual di sini termasuk meja solek, meja tetamu, kerusi, katil, bufet dan kabinet yang diperbuat daripada kayu jati yang kuat dan berkualiti.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Murah Johor Bahru Terkini

3

Kedai Perabut Saleem

AlamatTaman Aman, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-21.00
Nombor Telefon

Cadangan seterusnya ialah Kedai Perabut Saleem. Ia juga merupakan tempat di mana anda boleh menemui pelbagai perabot rumah, seperti tilam, kabinet, kerusi, papan sisi dan pelbagai perabot lain.

Produk yang dijual di sini terdiri daripada pelbagai jenama, seperti Florence, Comforta, Caisar, dll. Dan untuk harga yang ditawarkan tidak terlalu murah atau mahal, ia sesuai dengan kualiti produk.

2

Bahagia Furniture Gallery @ Kluang johor

AlamatNo 5, 6 & 7, Jalan Intan 2/1, Taman Intan, 86000, Kluang, Johor Kluang, 86000 Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60123641312

Senarai lain ialah Bahagia Furniture Gallery @ Kluang johor yang terletak di No 5, . Di sini terdapat banyak pilihan perabot, dengan pelbagai saiz dan jenis yang boleh disesuaikan dengan keperluan rumah impian anda!

Bermula dari keperluan bilik keluarga, dapur, bilik tidur, kawasan penyimpanan ke bilik permainan dan tempat bayi untuk belajar. Semuanya benar-benar dijual di sini pada harga yang rendah hanya untuk anda!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Lumpur Terbaik

1

Faizal Perabot

AlamatNo. 8, Tingkat, 1, Jalan Intan 2/2, Taman Intan, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60137111040

Faizal Perabot adalah salah satu kedai perabot di Kluang yang telah lama ditubuhkan, produk yang dijual sangat pelbagai dan terkini, dari klasik hingga moden. Kedai ini juga bekerjasama dengan jenama besar untuk mengekalkan kualiti produknya.

Produk yang dijual di kedai ini termasuk katil, sofa, meja makan, meja solek, almari pakaian, hiasan katil dan kerusi pejabat.

Bagi anda yang ingin membuat pembelian dalam talian, pergi ke laman web kedai ini. Pilih produk yang anda mahu, buat transaksi, maka barang anda akan dihantar dengan selamat.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment