THE BEST 5 Kedai Sticker Labuan Syorkan

Team A

Sticker adalah benda kecil yang sering kali diabaikan, tetapi ia boleh memberi impak besar dalam kehidupan harian kita.

Di Labuan, terdapat pelbagai kedai sticker yang menyediakan pelbagai jenis sticker yang boleh memenuhi keperluan anda.

Dari stiker kreatif yang dirancang khas hingga stiker cuti yang menyeronokkan, Kedai Sticker Labuan menawarkan pelbagai pilihan untuk semua perasaan dan keperluan.

Mari kita sambut kepelbagaian seni stiker yang menyeronokkan dan inspiratif di kedai sticker Labuan yang telah kita ringkaskan di bawah.

Senarai Kedai Sticker Labuan Terbaik

Berikut adalah senarai cawangan yang best dan ramai orang cari soal kedai sticker terbaik di bandar Labuan, Malaysia.

1. LCETAK

Senarai kedai sticker Labuan yang pertama ini menawarkan pelbagai perkhidmatan percetakan, Bermula daripada percetakan sticker, reka bentuk t-shirt, percetakan skrin t-shirt dan banyak lagi.

Untuk kualiti tak perlu anda risaukan, sama ada anda dapat mencetak sticker sesuai dengan kebutuhan dan design yang anda inginkan, sangat direkomendasikan.

Alamat: KG 0069A, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


2. Hampit Printing

Cadangan berikut ini dikenal dengan ahli printing, yang menjual berbagai aksesoris sticker dan sticker graphic design sesuai yang anda mahukan.

Di samping itu, anda juga boleh sablon t-shirt atau kaos anda mengikut reka bentuk anda juga dengan kualiti yang sangat baik.

Alamat: 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. Layang Printing And Signage

Kedai sticker Labuan, Layang Printing And Signage boleh mencetak stiker dengan rekaan khusus yang dibekalkan oleh pelanggan.

Ini termasuk stiker dengan logo perniagaan, rekaan grafik unik, atau teks khas dengan kualiti yang baik dan harga yang wajar

Alamat: Block F, Lot 69, Lazenda O&G Warehouse, 87008 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


4. Chetak & Co (Labuan) Sdn Bhd

Kedai yang berkaitan dengan pelbagai perkhidmatan percetakan di Labuan ini juga disyorkan untuk anda kerana apapun yang berkaitan dengan percetakan dapat dibuat disini.

Jika anda ingin mencetak sticker di kedai ini, mereka hanya menawarkan jenis sticker label untuk produk dan sticker graphic untuk aksesori maupun sekedar alat hiasan.

Alamat: Level 16 (A), Main Office Tower Financial Park Complex, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


5. RizQi Jaya Trading

RizQi Jaya Trading Menyediakan perkhidmatan membuat chop getah (Rubber Stamp), percetakan sticker, membuat name tag engraving, mencetak mug dan cenderahati, mencetak kad perniagaan dengan harga yang berpatutan.

Alamat: Labuan, Malaysia


BACA

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment