TOP 6 Kedai Sticker Melaka Best & Syorkan

Team A

Di Melaka, terdapat satu tempat yang memungkinkan anda untuk mengubah kereta atau perniagaan anda menjadi kanvas kreatif yang unik.

Kedai Stiker Melaka, dengan pelbagai jenis stiker yang menarik, membawa kesempurnaan kepada seni kreatif untuk kebutuhan anda.

Kali ini kami akang berkongsi tentang senarai kedai stiker Melaka dengan kepelbagaian reka bentuk dan cara di mana stiker boleh memberikan identiti tersendiri !

Senarai Kedai Sticker Melaka terbaik

Berikut adalah senarai kedai sticker yang best dan ramai orang cari di bandar Melaka, Malaysia.

1. Everplot sticker mlk & enterprise

Siapa yang tak tahu kedai stiker Melaka yang satu ini, Everplot sticker mlk & enterprise amatlah famous kerana menyediakan pelbagai jenis stiker dengan saiz dan bentuk rekaan.

Mereka juga menyediakan perkhidmatan stiker atau pelekat untuk motorsikal, kereta atau perniagaan anda tentunya dengan kualiti yang amat best dan sangat disyorkan !

Alamat: G27, Jalan PM 2, Plaza Mahkota, 75000 Melaka, Malaysia

Baca : 10 Kedai Kunci Melaka Syorkan & Best


2. Skc Sticker Station

Skc Sticker Station menjual pelbagai stiker untuk kenderaan ataupun aksesori lainnya dengan kualiti yang baik dan harga yang wajar.

Sama ada mereka menawarkan perkhidmatan cetak stiker sesuai dengan saiz maupun bentuk rekaan yang anda mahukan.

Alamat: 51, Jalan Ong Kim Wee, 75300 Melaka, Malaysia


3. Big Daddy Stickers

Cadangan kedai stiker Melaka berikut ini merupakan pakar dalam pemasangan stiker atau pelekat untuk kenderaan kereta dengan pelbagai perkhidmatan yang mereka tawarkan.

Selain kereta, mereka juga boleh meletakkan pelekat untuk kenderaan bermotor yang boleh menjadi penyelesaian supaya kenderaan anda kelihatan berbeza dan menarik.

Alamat: 71, Jalan Kristal 1, Taman Limbongan Indah, 75200 Melaka, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Plastik Near Berkualiti dan Syorkan di Bandar Melaka, Malaysia


4. Kaizen Sticker Melaka

Dengan pelbagai koleksi stiker yang kreatif dan unik, Kaizen Sticker adalah pilihan untuk memperindah kenderaan kereta anda dengan seni visual yang mengagumkan.

Kedai stiker melaka ini juga sering menawarkan promosi kepada pelanggan, mereka amatlah disyorkan untuk anda yang sedang mencari kedai stiker wrapping untuk kereta.

Alamat: 15 jalan inang 4 Taman paya rumput utama Taman paya rumput utama, 76450 Melaka, Malaysia


5.Super Wrap Melaka

Super Wrap Melaka juga dapat menjadi cadangan anda berikutnya yang ingin mempercantik kenderaan kereta anda sesuai yang anda mahukan.

Kedai stiker kereta ini dikenal dengan hasil mutu kerja yang kemas, cepat dan memuaskan serta kualiti pembalut yang best dengan harga yang pantas.

Alamat: No32, Jalan PRB 2, Taman Paya Rumput, 76450 Melaka, Malaysia

Baca : 16 Senarai Kedai Besi Buruk Syorkan & Murah Ramai Orang Cari di Bandar Melaka


6. Rockstar Tint and Sticker Shop

Rockstar Tint and Sticker Shop merupakan kedai stiker yang disyorkan untuk pelekat berwarna dan khas bagi kereta anda.

Anda juga dapat menentukan design anda sendiri, kerana di kedai ini menawarkan perkhidmatan pelbagai bentuk rekaan untuk kenderaan kereta anda.

Alamat: 14, Jalan TMR 1, Taman Tanjung Minyak, 75260 Melaka, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment