TOP 10 Kedai Basikal Best Sarawak

Team A

Adakah terdapat rakan-rakan yang tinggal di Sarawak dan sekitarnya yang mencari cadangan untuk kedai basikal Sarawak, pada kesempatan ini masa sangat tepat kami akan kongsikan kepada anda.

Berikut Carikedai.com akan membincangkan cadangan untuk kedai basikal Sarawak terbaik dan sepenuhnya.

Bagi rakan-rakan yang mencari basikal atau peralatan basikal, anda boleh melawat ke beberapa alamat kedai basikal Sarawak yang disyorkan di bawah ini.

Senarai Kedai Basikal Sarawak Terbaik

1. Thong Sen Cycle Sdn.Bhd.

Kita mulakan dari bandar Kuching, senarai kedai basikal Sarawak yang pertama ada Thong Sen Cycle Sdn.Bhd. yang menjual jenis basikal gunung lengkap dengan peralatan dan aksesori untuk basikal.

Stok barang mereka ada banyak dan berkualiti, kedai basikal Kuching ini menawarkan perkhidmatan service basikal pula disokong oleh staff layanan yang ahli dengan harga masuk akal disyorkan bagi anda.

Alamat: Kuching Garden, 5871B, Tun Razak Road, Taman Kuching, 93300 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Cermin Mata Best Di Sarawak


2. Giant Bicycles Kuching

Giant Bicycle Kuching merupakan kedai basikal berkonsep moden masa kini yang menjual jenis basikal masa kini macam bmx serta menawarkan perkhidmatan service basikal dan penyedia alat-alat basikal.

Perkhidmatan service mereka disokong oleh staff layanan yang profesional berpengalaman, barangan yang disediakan pun berkualiti dan mereka sentiasa memberikan maklumat terbaik terkait basikal.

Alamat: 6634, 6621, Jalan Pending, 93450 Kuching, Sarawak, Malaysia


3. Kuching Cycle Hub

Kedai basikal Kuching Cycle Hub dikenal mempunyai mekanik basikal yang amat profesional dan boleh dipercayai berdasarkan ulasan pelanggan kedai ini amatlah disyorkan.

Anda juga boleh membeli basikal dengan jenis moden dengan harga yang berbaloi mengikut kualiti.

Selain daripada itu, Kuching Cycle Hub juga menjual kebutuhan peralatan basikal dan aksesori.

Alamat: Ground Floor, Lot 10147, Jalan Kwong Lee Bank, Pending, 93450 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Badminton Best Sarawak


4. W.G. Cycle

W.G Cycle menjual pelbagai macam basikal, bermula dari basikal gunung, basikal bmx dan dan yang paling banyak ialah basikal lipat dengan harga yang berbeza-beza mengikuti kualiti.

Mereka ada jual basikal terpakai maupun baru, aksesori dan peralatan untuk basikal pun ada.

Kedai basikal Kuching ini juga disokong oleh perkhidmatan pelanggan yang baik dan service cekap.

Alamat: 36 – 36 A, Nam Meng Building Ban Hock Road, 93100 Kuching, Sarawak, Malaysia


5. HIC Cyclist Store

Anda boleh membeli basikal di kedai HIC Cyclist Store ini dengan memasang basikal atau membeli basikal siap pakai pada harga yang berbeza tergantung kualiti dan jenis basikal yang anda mahukan.

Ada pula perkhidmatan pembaikan dan pengubah suai basikal, selain daripada itu kedai basikal Kuching ini juga menjual pelbagai peralatan dan aksesori yang berkaitan dengan basikal.

Alamat: G/F, 488, Jalan Chawan, Taman Supreme, 93300 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Sarawak


6. City Bikes Kuching

Senarai berikut ada City Bikes Kuching yang terletak di lantai 3 OneTJ ICT Shopping Complex, pelbagai macam jenis basikal lengkap dengan peralatan dan aksesori di jual dikedai basikal Kuching ini.

Menurut ulasan dari pelanggan barangan yang dijual di City Bikes Kuching semua berkualiti dan asli, staff pun ramah sentiasa mesra pelanggan.

Alamat: ONE TJ ICT MALL, LEVEL 3, Jalan Stutong, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


7. Eng Hua Trading Co.

Eng Hua Trading Co. menjual jenis basikal macam basikal gunung, basikal untuk kanak-kanak dan basikal lipat sama ada peralatan yang berkaitan dengan basikal amatlah lengkap disediakan.

Perkhidmatan pembaikan basikal juga disediakan di kedai basikal Kuching ini, disokong oleh staff kakitangan yang mesra dan profesional, harga yang ditawarkan pun wajar sehingga disyorkan !

Alamat: 86, Jln Padungan, 93100 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Fotostat Sarawak Best


8. Shin Hong Leong Bicycle

Kita berpindah ke Bintulu ada Shin Hong Leong Bicycle, cadangan pertama yang disyorkan jika anda nak mencari kedai basikal Bintulu yang menjual pelbagai macam jenis basikal baru atau terpakai.

Mereka juga ada jual peralatan basikal dan menawarkan perkhidmatan pembaikan basikal, layanan pelanggan amatlah baik, service tiptop dan yang terpenting ialah harganya masuk akal.

Alamat: Bintulu Bomba dan Penyelamat Bintulu, 798, Jln Kuini, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia


9. Sin Huat Hin

Ada di Shahida Commercial Centre, senarai kedai basikal Bintulu berikut ini menjual basikal kanak-kanak, basikal gunung, bmx dan peralatan atau aksesori untuk basikal disediakan lengkap.

Anda tak perlu risau jika melawat ke kedai Sin Huat Hin ini kerana harga yang ditawarkan boleh dirundingkan sehingga murah, service tiptop dan cekap.

Alamat: Shahida Commercial Centre, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Sarawak Best & Syorkan


10. Cyclist Supply by D3 Sports Solution

Senarai kedai basikal Sarawak terakhir ada Cyclist Supply by D3 Sports Solution yang merupakan pakar dalam pengubahsuaian basikal anda di kawasan Bintulu.

Mereka juga menyediakan basikal yang amat lengkap walau tak banyak, aksesori dan peralatan basikal pun ada.

Alamat: Parkcity Commerce Square, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment