TOP 10 Kedai Badminton Best Kedah

Team A

Sukan badminton telah menjadi sebahagian daripada budaya dan identiti Malaysia yang tidak dapat dipisahkan, merapatkan masyarakat melalui semangat persaingan dan cintakan sukan itu.

Pada maklumat ini carikedai.com akan membincangkan kedai-kedai badminton di kawasan Kedah.

Kami akan menerangkan perkhidmatan yang ditawarkan lengkap dengan alamat kedai untuk memberikan maklumat tambahan bagi anda yang menggemari sukan ini.

Jom, ikuti untuk membaca maklumat yang kami sertakan di bawah, berikut ialah beberapa senarai kedai badminton yang disyorkan untuk anda.

Senarai Kedai Badminton Kedah Terbaik

1. Kong Meng Sport House

Senarai kedai badminton Kedah yang pertama ini amatlah famous bagi warga kawasan Kulim.

Ada Kong Meng Sport House yang menjual pelbagai peralatan dan aksesori badminton dengan jenama asli, anda tak perlu risau kerana mereka menyediakan semua kebutuhan badminton ada.

Kedai badminton Kulim ini amatlah disyorkan, selain harganya yang wajar staff layanan pun mesra, service pun tiptop sama ada perkhidmatan stringing pula !

Alamat: 100, Jalan Raya, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia

Baca : TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best Di Kedah


2. mizuno badminton

Senarai berikut ialah kedai distributor peralatan atau kebutuhan badminton bermerek Mizuno, mereka menawarkan produk yang amat lengkap.

Bermula dari racket badminton, kasut, beg racket sama ada aksesori lain, anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: 29a, Jalan Bakar Arang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia


3. Tan Sport Equipment Centre

Untuk barangan badminton yang ditawarkan oleh Tan Sport Equpiment Centre yang berada di Taman Tasik Putra kebanyakan bermerek Felet, Apacs, Protech dan Victor.

Dikenal dengan perkhidmatan layanan pelanggan yang baik dan mesra, kedai badminton Kedah ini disyorkan.

Alamat: 11, Taman Tasik Putra, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Kedah Near Me


4. Acu Sport Center

Acu Sport Centre dikenal dengan perkhidmatan yang baik, harga terbaik dan berpatutan, anda juga boleh meminta nasihat daripada penjual tentang barangan badminton yang anda mahukan.

Kedai badminton ini ialah tempat yang bagus untuk mencari raket berkualiti tinggi, sangat disyorkan daripada anda yang baru pada hobi sukan badminton.

Alamat: 3048, Lorong Selasih 7/1A, Taman Selasih, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia


5. MyVictory Sports Enterprise

Mari kita berpindah di kawasan Sungai Petani ada MyVictory Sport Enterprise di Persiaran Tuanku Haminah yang merupakan kedai badminton atau pakar dalam urusan badminton.

Untung barangan yang dijual amatlah lengkap dengan pelbagai jenama macam Yonex, Victor, Li-Ning dan Felet dan kualiti produk pun asli, harga kompetitif pula disyorkan bagi anda.

Alamat: 41 tingkat bawah,jalan tuanku haminah 1, Persiaran Tuanku Haminah, Taman Tuanku Haminah, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia

Baca : TOP BEST 10 Kedai Sukan Kedah Near Me


6. Teow Thye Guan Sports Trading 潮泰源

Dengan pelbagai macam jenama yang amatlah lengkap dan asli, Teow Thye Guan Sports menawarkan pelbagai peralatan badminton bemula dari racket, shuttlecock, string, kasut dan aksesori lain.

Menurut ulasan pelanggan kedai badminton Sg Petani ini menawarkan perkhidmatan stringing pula, pemilik adalah pakar dalam urusan badminton, ini amatlah disyorkan bagi anda.

Alamat: 304, Jalan Kuala Ketil, Pekan Lama, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia


7. Hc Direct Trading

HC Direct Trading ialah kedai badminton dengan jenama Mizuno sebagai peniaga utama yang sah, selain daripada itu ada pula pelbagai jenama lain yang menyokong barangan badminton mereka.

Perkhidmatan dan harga yang baik ditawarkan oleh kedai badminton Sg Petani satu ini, mereka juga menawarkan perkhidmatan penggantian/pembaikan senar racket yang boleh dipercayai.

Alamat: 29-B, Jalan Bakar Arang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Kedah Near Me


8. Huat Sport Enterprise

Cadangan berikut ini beralamat di 933, Jalan Sultan Badlishah, Bandar Alor Setar ada Huat Sport Enterprise barangan badminton dan aksesori semua ada di kedai ini dengan kualiti asli.

Kedai badminton Alor Setar ini menawarkan pula perkhidmatan string racket, dengan service tiptop dan harga yang wajar amatlah disyorkan.

Alamat: 933, Jalan Sultan Badlishah, Bandar Alor Setar, 05000 Alor Setar, Kedah, Malaysia


9. Olympic Recreation (K) Sdn Bhd 83, Jalan Psk Dua, Pekan Simpang Kuala, 05400

Cadangan kedai badminton Alor Setar berikut ini adalah pakar dalam urusan racket, mereka dapat mengganti atau membaiki string racket badminton anda dengan pelbagai jenama yang berkualiti.

Anda juga boleh menemukan banyak barangan badminton lainnya yang amat lengkap, staff layanan pun mesra dan harganya kompetitif boleh jadi pilihan anda.

Alamat: 83, Jalan Psk Dua, Pekan Simpang Kuala, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : 45 Senarai Kedai Makan Alor Setar, Kedah


10. My Sport Global Centre

Senarai terakhir ada My Sport Global Centre, mereka menjual macam-macam racket dengan pelbagai jenama yang berkualiti macam Felet, Victor, Apacs, Yonex, Fleet dan banyak lagi.

Menurut ulasan pelanggan, kedai badminton Alor Setar ini amatlah disyorkan kerana harganya murah, service tiptop, kadang ada diskaun, barangan yang ditawarkan lengkap dan staff layanan mesra.

Alamat: Jalan Kuala Kedah, Taman gunung indah, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment